Sevgilimin sakladığı yeni evi!

elsa83

Nirvana
Pro Üye
18 Mayıs 2008
5.622
11.865
773
İstanbul
Merhaba kızlar, erkek arkadaşımla 5 yıllık ilişkimiz var, ikimizde 30 yaşındayız ,son 1 yıldır ayrıydık arada bir konuşuyorduk sadece. Hiçbir zaman tamamen kopmadık. Yılbaşı günü bana, evleneceği zaman bu hayatta evlenmek istediği insanın sadecde ben oldugumu ve bu yıl 2014te evleneceğimizi söyledi. Daha önce evlilikten kaçıyordu. Bunu söylediğinden beri yani 1 haftadır aramız iyidi, yemeklere gidiyorduk fln, gayet iyidik. Dün çok alakasız bir yerden onun ailesi ile yaşadıgı evden taşındıgını ve tek yasadıgını duydum. ( ne kadar süredir böyle bilmiyorum ) Kendisine bunu sordugumda evet taşındım dedi. Çok sinirlendim krize girdim resmen ve neden bana söylemediğini sordum. Çünkü kötü bir niyetle taşınmadım ve sen anlamayıp böyle yapacaksın die söylemedim dedi, söylemeyi de düşünmüyordum. çünkü böyle aşırı tepki veriyosun dedi. Ben telefonda ağlamaktan birşey diyemedim, iyi sen rahat rahat otur evinde dedim kapadım. Birdaha konuşmadık. Ne yapmalıyım sizce? Bundan sonra ararsa nasıl davranmalıyım?

30 yaşındaki birisinin tek yaşamasının neresi krize girilecek kadar tuhaf anlamadım. Söylememesi ise mesele, yine gizli saklı bir şey değil ki bu. Ailesinden ayrılıp ayrı yaşamaya başlamasının arkasında gizlenecek/saklanacak bir şey yok. Laf arasında söylenecek bir şey. Belli ki sizin tuhaf anlamlar yükleyip böyle krize gireceğinizi bildiği için lafını etmemiştir.

Pek hayra alamet görünmedi sizden saklaması :(

hiç bir zaman kopmadık dedin ya demekki öyle değilmiş işte

30 yaşındaki birisinin tek yaşamasının neresi krize girilecek kadar tuhaf anlamadım. Söylememesi ise mesele, yine gizli saklı bir şey değil ki bu. Ailesinden ayrılıp ayrı yaşamaya başlamasının arkasında gizlenecek/saklanacak bir şey yok. Laf arasında söylenecek bir şey. Belli ki sizin tuhaf anlamlar yükleyip böyle krize gireceğinizi bildiği için lafını etmemiştir.

tek yaşamak isteyebilir ama bunu neden bana söylemedi benim kızdıgım kırıldıgım nokta bu.işte böyle tepki vereceğin için söylemedim dedi. Sürekli şüphelenip arayıp sorup huzursuzluk çıkarmamdan dolayı olailir. Ama bunu benim çok alakasız olarak annemin arkadaşından duymam çok çirkn oldu

erkeklerin klasikk savunması canım: tepki vereceğin için diyemedim

allhın embesili orataya çıkınca tepki vermeyecekmiyim ömrü billah saklayacak kadar marifetli olduğunumu sanıyosun:47:

Son düzenleme:
Sorduğunuz da "evet taşındım" demiş,bir inkar yok.
30 yaşında bir adamın ailesiyle yaşaması bana göre abes.
Bence sevgiliniz doğru bir karar vermiş.
Belki size sürpriz yapacaktı.

Sorduğunuz da "evet taşındım" demiş,bir inkar yok.
30 yaşında bir adamın ailesiyle yaşaması bana göre abes.
Bence sevgiliniz doğru bir karar vermiş.
Belki size sürpriz yapacaktı.

canım ne sürprizi, kimbilir ne zamandır taşındı ve zaten söylemeyi de düşünmüyordum böyle tepki verdiğin için dedi. Benim ona o kadar kızıp ağlamam eve taşınmasından çok benden saklaması.

tek yaşamak isteyebilir ama bunu neden bana söylemedi benim kızdıgım kırıldıgım nokta bu.işte böyle tepki vereceğin için söylemedim dedi. Sürekli şüphelenip arayıp sorup huzursuzluk çıkarmamdan dolayı olailir. Ama bunu benim çok alakasız olarak annemin arkadaşından duymam çok çirkn oldu

O zaman her şeye bu kadar ciddi tepkiler vermekten vazgeçeceksiniz. Yaptığı veya söylediği çoğu basit şeye farklı anlamlar yükleyip çıldırır derecede tepki gösteriyorsanız, karşınızdaki insan da sizden bir şeyler gizler. Hoş bir şey olmadığının farkındayım ama belli ki sizin tepkilerinizin boyutundan dolayı erkek arkadaşınız sizinle her şeyini rahat paylaşamıyor. Burada çıldırmak ve bu yaptığından dolayı onun burnundan getirmek yerine kendi probleminiz üzerine yoğunlaşın; siz düzelince o da kendiliğinden düzelir.

canım ne sürprizi, kimbilir ne zamandır taşındı ve zaten söylemeyi de düşünmüyordum böyle tepki verdiğin için dedi. Benim ona o kadar kızıp ağlamam eve taşınmasından çok benden saklaması.

"Saklama" konusunda haklısın canım.
Peki ne yapmayı düşünüyorsun?

ve su da var, demekki beni hiç çağırmak istememiş, benimle vakit geçirmek, yalnız kalmak istememiş. Bu da ayrı bir nokta

Merhaba kızlar, erkek arkadaşımla 5 yıllık ilişkimiz var, ikimizde 30 yaşındayız ,son 1 yıldır ayrıydık arada bir konuşuyorduk sadece. Hiçbir zaman tamamen kopmadık. Yılbaşı günü bana, evleneceği zaman bu hayatta evlenmek istediği insanın sadecde ben oldugumu ve bu yıl 2014te evleneceğimizi söyledi. Daha önce evlilikten kaçıyordu. Bunu söylediğinden beri yani 1 haftadır aramız iyidi, yemeklere gidiyorduk fln, gayet iyidik. Dün çok alakasız bir yerden onun ailesi ile yaşadıgı evden taşındıgını ve tek yasadıgını duydum. ( ne kadar süredir böyle bilmiyorum ) Kendisine bunu sordugumda evet taşındım dedi. Çok sinirlendim krize girdim resmen ve neden bana söylemediğini sordum. Çünkü kötü bir niyetle taşınmadım ve sen anlamayıp böyle yapacaksın die söylemedim dedi, söylemeyi de düşünmüyordum. çünkü böyle aşırı tepki veriyosun dedi. Ben telefonda ağlamaktan birşey diyemedim, iyi sen rahat rahat otur evinde dedim kapadım. Birdaha konuşmadık. Ne yapmalıyım sizce? Bundan sonra ararsa nasıl davranmalıyım?

İşte bu sebeplerden dememiştir.Gerçekten de aşırı tepkilerin var.Yani başka eve taşındı bunu senden gizledi ve sonradan öğrenmen bile,krize girip ağlamana sebep değil.

"Saklama" konusunda haklısın canım.
Peki ne yapmayı düşünüyorsun?

o arayana kadar birşey yapmayı düşünmüyorum zaten, eger arayıp yemege cagırırsa konuşmak isterse gidip sakince kızdıgım noktaları sölicem. Fakat şimdi bir süre arayacagını sanmıyorum

o arayana kadar birşey yapmayı düşünmüyorum zaten, eger arayıp yemege cagırırsa konuşmak isterse gidip sakince kızdıgım noktaları sölicem. Fakat şimdi bir süre arayacagını sanmıyorum

Mantıklı düşünmüşsün canım.

ve su da var, demekki beni hiç çağırmak istememiş, benimle vakit geçirmek, yalnız kalmak istememiş. Bu da ayrı bir nokta

Paranayoya doğru gitmeyin; bir olayda fikir alıyorsunuz, sebeplerini az çok söylüyoruz ama siz farklı anlamlara girmeye ısrarla devam ediyorsunuz. Bunun sonu yok; kendi kafanızda yüzlerce sebep üretip bu ürettiğiniz hayali sebeplerle kararlar almayın.

Son düzenleme:
eğer ki tek başına eve çıkmana tepki verebileceğini düşünebiliyorsa öğrendikten sonraki tepkinin daha da fazla olabileceğini de düşünebiliyordur. sen tepkinde haklısın... işine gelmemiş bence söylemek ama öfkelenip köpürmek yerine kendinizdeki yanlışları da onun yanlışlarını da oturup tartışmakta yarar var bir daha böyle olayların yaşanmaması için. Senin her tepki vereceğin şeyi böyle gizli kapaklı yaptıktan sonra söyleyecekse ki senin onayını almadan ya da ikna etmeden yapacak olduğu şeyler bunlar, sen bu adamlar bir ömür devam etmeyi nasıl göze alırsın? konu basit olabilir ama alışkanlık yapar ve diğer deyimiyle önemsenmemektir, nasıl olsa sonra kendimi affettiririm diye.
sizin aradaki iletişimi önemsememeniz de ilginç, nasıl olsa bu adam/kadın benim nefes aldığını bileyim yeter mantığıdır bu.

Evet saklamasi dogru degil ama kendinizi de doldurusa getirmeyin "benimle vakit gecirmek istemedi" vs. diye. Sonucta sordugunuzda yalan da soyleyebilirdi. Neden sakladigiyla ilgili bir aciklama yapmak zorunda zaten.

Sadece size su konuda elestirecegim krize girip aglayarak kendinizi haksiz duruma dusurmus oluyorsunuz bakin hemen bu tepkinden dolayi sakladim demis bile.

Paranayoya doğru gitmeyin; bir olayda fikir alıyorsunuz, sebeplerini az çok söylüyoruz ama siz farklı anlamlara girmeye ısrarla devam ediyorsunuz. Bunun sonu yok; kendi kafanızda yüzlerce sebep üretip bu ürettiğiniz hayali sebeplerle kararlar almayın.

haklısın ama ben de o an sakin olup olgun davranamadım. Aklımdanda ne senaryolar geçti açıkçası ve bana söylememsinin vermiş oldugu sinirle telefoında ağlamaktan konuşamadım resmen. Şuan sakinim tabiki, ama ben asla aramam o arayana kadar. Saklaması ne için olursa olsun çirkin. Bu yüzden biraz gönlümü almaya çalışması lazım, eger konuşmak isterse sakin bir şekilde açıklıcam neden bu kadar tepki verdiğimi o anda

bir kere sen çok mu kıskançsın pire altında deve arıyorsun da sürekli senden bu yüzden mi sakladı? evde bir şeyler karıştıracağını düşündüğü için. sebep bu dahi olsa geçerli bir neden değil saklaması için. kaldı ki 5 yıllık bir ilişki ve 2014 te evlenmeyi planlıyor.
her şeyi geçtim. cinsellik düşünmeyen erkek yoktur. erkek arkadaşın seninle orada vakit geçirmek dahi istemiyor mu?
garip bir şeyler var...

Back
X