Sevgilimin sakladığı yeni evi!

senin kızdığın nokta ayrı eve taşınması değil bence. o eve seni çağırmaması seninle vakit geçirmek istememesi.

Davanda haklısın valla,

benim herif bana yapsaydı böyle birşey çoktan parça pinçik etmiştim. Önemsiz bir ayrıntı değil nihayetinde bu, arkadaşında da kalmıyor adam kendine yeni ev açmış ailesinden ayrı yaşamaya başlamış ve senin haberin yok.

Sana söyleyememiş, niye acaba? Senin kızacak olman sebep değil bence, belki senden gizli çevirdiği işler vardı ve ailesiyle yaşıyormuş gibi kamufle etti :ssz: Bu olayı didikle bence.

4 senedir birliktesiniz ve daha cinsel ilişki yaşamadınız??? Yaptığı hareketn nedeni gayet açık. Ben olsam senden çoktan ayrılırdım. Bir ömür çekilmez.

Bu tepkiyi vereceğiniizi bildiği için yapmış belliki.
Yerinde de bir davranış olmuş bana kalırsa. :27:
Kusura bakmayın ama çocuk değilsiniz neticede. Bu kadar büyütecek bir olay değil.
Kaldıki evlenmeyi düşünüyormuşsunuz.
İlişkinize yazık etmeyin derim.
Her olayada böyle tepkiler verip o'nu kendinizden uzaklaştırmayın. :54:

ne dengesiz insanlar var...
yıllarını ver arada kopukluk olsa bile son 1 hafta herşey yolunda gitsin buna ragmen adam saman altından su yürütsün...
sizin yalnız yaşamasına kızcagınızı sanmıyorum sonuçta size ait özel bir alan ortaya çıkıyor..
ama bu adam sizin güveninizi haketmiyor...
beraberlikler aynı zamanda fikir alışverişinide gerektiriyor
yerinizde olsam bu adam için aklımı yormazdım arasın sorsun ulaşamaz bile bana...

Her ne kadar verdiğin tepkilerden çekinmiş o yüzden gizlemiş diyenler varsa da ben buna katılmıyorum.
Şimdi bunu öğrendin daha az mı tepki verdin sanki? Bence erkek arkadaşın seninle beraber olamadığı için - evlilik öncesi cinselliğe karşı olmanızı saygı ile karşılıyorum - ayrı eve çıkmış ve oraya hanım arkadaşlarını da davet ettiği için size bundan bahsetmemeyi uygun görmüş.
Bence de ilişkinizi yeniden gözden geçirmekte yarar var.

kızlar hepiniz söylediklerinizde haklısınız. Bugün 3. gün ben bunu öğreneli ve kendisi hiç, ne için olursa olsun benim söylememem kötü oldu, o an kızmakta haklıydı, gönlünü almaya çalışıım demiyor. Bugün iş için aradım, gayet rahat şımarık tavırlarla konuşuyor. Sanırım kendimi çekmem lazım uzun süre ondan

Bekar evine de tasindiktan sonra sizin evlilik olayi yatar bence. Zaten evlilik niyeti olsa ayri eve cikmaz direk sizle nisanlanip ev doserdi.
Bir evlilik terapisti soyle diyor, eger bir erkekle iki yildir birlikteyseniz ve psrmaginizda hala bir yuzuk yoksa onu hemen terkedin

Buraya yorum yapan bazı arkadaşlar polyannacılık mı oynuyor anlamış değilim.Tabikide kız haklı nasıl yani ailesinin yanından taşındığını soylemez.Yok efendim cok tepki verecegini biliyomuşmuşmuş siz de adama hak verip sen boyle tepki verirrsen soylemez tabi havalarına giriyorsunuz.Bir kere bu klasik bir yalan .Eyvah yakalandım kazığı nereye dikelim yalanı .birde pişkin pişkin taşındım diyor tabi ki taşınabilir hatta benim erkek arkadasım taşınsa evini birlikte yerleştiririm .Birlikte vakit geçirceğim alanımmız olur diye düşünürüm .Ama gizli saklı yapılmış birşey .Bu konuda konu sahibesi tamamen haklı

Merhaba kızlar, erkek arkadaşımla 5 yıllık ilişkimiz var, ikimizde 30 yaşındayız ,son 1 yıldır ayrıydık arada bir konuşuyorduk sadece. Hiçbir zaman tamamen kopmadık. Yılbaşı günü bana, evleneceği zaman bu hayatta evlenmek istediği insanın sadecde ben oldugumu ve bu yıl 2014te evleneceğimizi söyledi. Daha önce evlilikten kaçıyordu. Bunu söylediğinden beri yani 1 haftadır aramız iyidi, yemeklere gidiyorduk fln, gayet iyidik. Dün çok alakasız bir yerden onun ailesi ile yaşadıgı evden taşındıgını ve tek yasadıgını duydum. ( ne kadar süredir böyle bilmiyorum ) Kendisine bunu sordugumda evet taşındım dedi. Çok sinirlendim krize girdim resmen ve neden bana söylemediğini sordum. Çünkü kötü bir niyetle taşınmadım ve sen anlamayıp böyle yapacaksın die söylemedim dedi, söylemeyi de düşünmüyordum. çünkü böyle aşırı tepki veriyosun dedi. Ben telefonda ağlamaktan birşey diyemedim, iyi sen rahat rahat otur evinde dedim kapadım. Birdaha konuşmadık. Ne yapmalıyım sizce? Bundan sonra ararsa nasıl davranmalıyım?

problem ne şimdi anlamadım ben tam olarak. 30 yaşında adam kendi evine çıkmış geç bile kalmış ne var ki bunda? sizden izin mi almalıydı? bir yıldır görüşmüyoruz dediniz o arada çıkmıştır eve belki.

problem ne şimdi anlamadım ben tam olarak. 30 yaşında adam kendi evine çıkmış geç bile kalmış ne var ki bunda? sizden izin mi almalıydı? bir yıldır görüşmüyoruz dediniz o arada çıkmıştır eve belki.

Ama son zamanlarda barıştık yemeklere gidiyorduk fln, hatta yılbaşı akşamı da bir arkadaşımın evinde birlikteydik o da geldi. Söylemesi gerekmez miydi? Yada ben artık öğrendikten sonra 3 gündür arayıp gönlümü almaya çalışması gerekmez miydi?

Var bi şi bunun altında.Eve çıkacağı zaman ilk sevgilisine söyler bence sevgilisi gelsin gitsin ister:ssz: Zaten o yaşa kadar beklemişse... evlilik niyeti de bana hiç samimi gelmedi.Sen yine umutlanma derim.Gayet iyi büyük şeyler saklayabilir haberinde olmaz böyle.Ciddi bi güvensizlik var.Hem sen niye kızacaksın ki eve çıkmasına eğer güveniyorsan? Bahaneee..

Yeni evini benden saklayan ve yanlış anlayıp başıma musallat olma die sakladım açıklamasında bulunan birini hoş göremem yaptığını hiçbir şekilde kızlar. Gönlümü almak için çok uğraşması lazım ama hiç zannetmiyorum zaten uğraşacağını. Biter bu iş herhalde:20:

Bu forumda ciddi ciddi erkek ne yapsa yeridir mantığında olan insanlar var. Son açılan konulara bakıyorum erkek kadından bir şey saklamış yorumlar hep aynı "Eee nolmuş senden izin mi alacaktı?" "Adam böyle tepki vereceksin diye korkmuştur bende olsam saklarım" gibi yorumlar.

Çok merak ediyorum bu yorumları yazan arkadaşların 5 yıllık sevgilileri ayrı eve çıkıp söylemeyince de aynı tepkiyi mi verecekler? Kadın taşınmasını sorun etse tamam ama burada sorun taşınması değil söylememesi. Bir de adam pişkin pişkin hiç söylemeyecektim demiş.

"Senin tepkinsen korktuğum için söylemedim." de bir erkek klasiği olmuş artık. KK da açılan konularda ne zaman erkek kadından bir şey saklasa aynı laf.

zaten ben de düşündükçe, kötü niyetle sakladığını anlıyorum. Hiç mi ortaya çıkmayacaktı sanki? Ve 4 5 gün geçti, gönlümü almak için hiçbir hareketi olmadı. Zor olsada kapatıcam bu defteri. Ben hiç konuşmucam, kendisi çok istiyorsa uğraşır barışmak için

1 senedir ayrıymışsınız, barışalı 1 hafta olmuş galiba ben mi yanlış okudum?

ayrı olduğunuz süre içinde sana söylemesine gerek yok yani çok saçma olurdu söylese...

1 senedir ayrıymışsınız, barışalı 1 hafta olmuş galiba ben mi yanlış okudum?

ayrı olduğunuz süre içinde sana söylemesine gerek yok yani çok saçma olurdu söylese...[

Canım 1 yıldır ayrııydık ama konuşuyorduk yinede ara ara. Ayrıca son 2 haftadır fln herhalde yemeklere gitmeye başlamıştık, yılbaşı günü banabu 1 yıl içinde evleneceğimizi söyledi, yılbaşını benim bir arkadaşımın evinde birlikte geçirdik arkadaşlarımızla. Yani söylemeye çook fırsatı vardı ama sakladı. Ve hiç özür dilemedi daha, hiçbir şey yapmadı benim için , ben bundan sonra konuşmak istemiyorum yüzüünü görmek istemiyorum şuan, midem bulandı resmen bu işten. Kendisi çok isterse uğraşsın benim için, asla yüz vermek yok

Merhaba kızlar, erkek arkadaşımla 5 yıllık ilişkimiz var, ikimizde 30 yaşındayız ,son 1 yıldır ayrıydık arada bir konuşuyorduk sadece. Hiçbir zaman tamamen kopmadık. Yılbaşı günü bana, evleneceği zaman bu hayatta evlenmek istediği insanın sadecde ben oldugumu ve bu yıl 2014te evleneceğimizi söyledi. Daha önce evlilikten kaçıyordu. Bunu söylediğinden beri yani 1 haftadır aramız iyidi, yemeklere gidiyorduk fln, gayet iyidik. Dün çok alakasız bir yerden onun ailesi ile yaşadıgı evden taşındıgını ve tek yasadıgını duydum. ( ne kadar süredir böyle bilmiyorum ) Kendisine bunu sordugumda evet taşındım dedi. Çok sinirlendim krize girdim resmen ve neden bana söylemediğini sordum. Çünkü kötü bir niyetle taşınmadım ve sen anlamayıp böyle yapacaksın die söylemedim dedi, söylemeyi de düşünmüyordum. çünkü böyle aşırı tepki veriyosun dedi. Ben telefonda ağlamaktan birşey diyemedim, iyi sen rahat rahat otur evinde dedim kapadım. Birdaha konuşmadık. Ne yapmalıyım sizce? Bundan sonra ararsa nasıl davranmalıyım?

'' sen anlamayıp böyle yapacaksın '' ne demek? bu açıklamadan bişi anladıysam arap olayım:ssz:
kötü niyetle taşınmadım'' kısmını da anlamadım

erkek arkadaşın bence o evi çok çok öncelerde tutmus
açıklamaları çok saçma cünkü
sanki o ev tutmaya kalksa sen hayır mı dıyecektın? senı ne ılgılendırıdı ki bu durum, değil mi?

ayrıydınız ama kopmadınız, bunun anlamı nedir ?
kopmadığınız için en son senin haberın olmuş kusura bakma canım.
bence bu ınsan artık sana karsı eskısı gıbı hıssettmıyor

Son düzenleme:
Back
X