Sevgilimin sakladığı yeni evi!

benim erkek arkadasimda ayri kaliyor ailesinden ama biz evi bile beraber tuttuk ona,herneyse niye soylemedi belki o evde ozel birseyler yasadigi kisileri aliyordur,tabi sende evi bilirsen devamli cat kapi gidersin rahatsiz edersin diye soylememis olabilir,o evde pek hayirli isler donmuyor.bendensoylemezi

"Kotu niyetle tasinmadim, sen boyle anlayacaksin tepki vereceksin diye soylemedim." Bence erkek arkadasiniz kendini bayaa bir belli etmis burda. Sizden izin almasi gereken bir durum degil ama yasadiklariniza istinaden kesinlikle paylasmasi gereken birsey. 5 gundur hayatinda degilsiniz sonucta.

Son düzenleme:
Peki kızlar bundan sonra ne yapıyım ona karşı nasıl olayım? Şuan kesinlikle kkonuşmayı düşünmüyorum ama 30 yaşındayım ve 5 yıl kolay silinmiyor, o kadar emek var. Nasıl bir tavırda olmalıyım? Siz olsanız ne yapardınız?

Adamin yaptigi sey acikca sizi "rezerve etmis".bekarligindan ve diger "firsatlardan" yararlanmak istiyor.sizi de evlenilecek kiz olarak cepte bekletiyor(rezerve ediyor yani).siz de aynisini yapin.karsiniza cikan firsatlari degerlendirin.gorusun tanisin.yalniz gercekten duzgun birisine rastladiginiza inandiginiz anda o 5 yillik iliskinizi bitirin.bigun size bu gorustugun kisi kim derse "kotu bi niyetim yok arkadasim sadece.ama kizacagini dusundugum icin soylemedim" dersiniz ;)) sirf bu adam var diye kendinizi tum kismetlere kapatmayin.yarin sizi yari yolda birakma riskini 30 yasinizda almayin derim.ama bir kosede de bulunsun

Adamin yaptigi sey acikca sizi "rezerve etmis".bekarligindan ve diger "firsatlardan" yararlanmak istiyor.sizi de evlenilecek kiz olarak cepte bekletiyor(rezerve ediyor yani).siz de aynisini yapin.karsiniza cikan firsatlari degerlendirin.gorusun tanisin.yalniz gercekten duzgun birisine rastladiginiza inandiginiz anda o 5 yillik iliskinizi bitirin.bigun size bu gorustugun kisi kim derse "kotu bi niyetim yok arkadasim sadece.ama kizacagini dusundugum icin soylemedim" dersiniz ;)) sirf bu adam var diye kendinizi tum kismetlere kapatmayin.yarin sizi yari yolda birakma riskini 30 yasinizda almayin derim.ama bir kosede de bulunsun

Çok haklısınız. Zaten bütün arkadaşlarım da yaptığı seyin aynen bu olduğunu söylüyor, ilerde evlenmek istediği zaman seninle evlenecek, çevresinde daha düzgün biri yok çünkü diyorlar ama bu sırada da benden gizli herşyi yapıyor. Tabiki cinsel yönden birileriyle birşeyler yaşıcak, biz birlikte olmuyoruz çünkü ama 30 yaşındayız eğer istese evlenirdik ve olurdu , bu bahane değil. Evini saklaması ve böyle tepki vereceksin musallat olacaksın die söylemedim demesi çok midemi bulandırdı

aşırı tepki vermişsiniz . kabul edip büyütmeyin .

Aşırı mı tepki vermişim? canım o an çok sinirlendim çünkü hem benden gizlemesine hem de ben öğrendikten sonraki umursamaz tavırlarına. Ve hala da beni aramış değil kendisi 1 hafta oldu. Evinde alemlerde herhalde!

Kızlar teşekkürler ilginiz için cevaplarınız için. Bana çok yardımcı oldunuz. O an ki tepkim fazla olabilir ama , sizin de 5 yıllık sevgilinizin ayrı eve taşındığını annenizin arkadaşından duysanız ve ona sorduğunuzda , şuan kokoreç pişiriyorum elelrim pis off pofff gibi şeyler yazdıktan sonra zarla zorla ağzından cevap alsanız , neden söylemedin deyincede, işte bu tepkilerin yüzünden söylemedim, tebelleş olma die söylemedim , söylemeyi de düşünmüyordum dese, nasıl sakin olabilirdiniz o an? Ve o eve demekki beni hiç çağırmayı düşünmemiş, benimle orda zaman geçirmek istememiş! neden? çünkü, ben o zaman evini öğrenicem, ve arayıp sorucam, başka kızlarla rahat edemeyecek beyefendi herhalde? Bu durumda sakin olmak zordu ben olamadım...

6 yıllık ilişkim var eğer böyle birşeyi bende sonradan öğrensem tabii ki doğal olarak cok kızar ve bozulurdum. Ne tepki verirseniz verin sizden saklamaması gerekirdi. Benim düşüncem bu yönde

kızmakta haklısın, değiştirdiği telefon değilki adam ev tutmuş kendine, üstelik evlenmeyi düşünüyormuşsunuz.. böyle bir şey niye ve nasıl saklanır ki? peki ne zaman söylemeyi düşünüyormuş? 5 yıllık sevgilim ayrı eve çıktığını benden saklasa, çok kızar, küser ve eğer gönlümü alamazsa ayrılmaya kadar giderdim. saklama gerekçeside çok saçma, noldu şimdi, daha mı iyi oldu?

üstteki mesajlarını okudum da ne demek ya tebelleş olma, musallat olma diye söylemedim... aynen düşündüğünüz gibi rahat bir hayat yaşamak istiyor ama sizinle evlenmek istediğini pek sanmıyorum.. kusura bakma ama bu adamdan koca olmaz.. onun ayrılmasını bekleyeceğinize siz ayrılın ondan

Son düzenleme:
Back
X