Sevgilimin Sertleşme Sorunu

Ne yapmalıyım

• Yemeğine şap at

OY: 1 10,0%
  • Metal boxer giydir

OY: 6 60,0%
  • Yılanın başını küçükken ez

OY: 4 40,0%
  • Üstüne soğuk su dök, kalkmaya mecali kalmasın

OY: 1 10,0%

• Ankete Katılan
    10

ArnoldCivardanegezer

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2015
88
94
3
31
Sevgili kk kadınları, erkek arkadaşımın "sertleşme" sorunu var. Yalnız bildiğimiz sertleşme(me) sorunundan değil. Beni gördüğü andan itibaren ereksiyon başlıyor. Tüm gün çadır kurulu dimdik geziyor. Aslında benim için pek sorun değil ( elimin kolumun oraya çarpması dışında), diğer insanlardan tedirgin oluyorum, mesela kadınlar bakarsa diye kiskaniyorum. Ne yapmaliyim?

Sevgili kk kadınları, erkek arkadaşımın "sertleşme" sorunu var. Yalnız bildiğimiz sertleşme(me) sorunundan değil. Beni gördüğü andan itibaren ereksiyon başlıyor. Tüm gün çadır kurulu dimdik geziyor. Aslında benim için pek sorun değil ( elimin kolumun oraya çarpması dışında), diğer insanlardan tedirgin oluyorum, mesela kadınlar bakarsa diye kiskaniyorum. Ne yapmaliyim?

Benceeeeeeee
Tedirgin olmamaya çalış

Tadını çıkar

:oha:
:skandal::skandal::skandal::skandal:

:işsiz:

Back
X