- 16 Eylül 2015
- 109
- 26
- 13
- 31
Kizlar mrhba ben sevglime bugun cok kotu bi hata yaptim daha dogrusu sevgilim degil suan bayadr aramz bozuktu tam olarak sevgilide degiliz gene benm hatalrmdan dolayi: (. 4 aydir birlikteyiz, Gelelim bugunki olanlara... benim ilkokuldanberidir samimi oldugum tekbi arkadasim var kiz arkadas.. baska hiç arkadasim yok her derdmi herseyimizi biliriz dertlesiriz bitek o var bnm icin... benm sevgilim olan insan bazi sebeplerden dolayi ornegin kizin ozel hayati, ve gecmiste bana karsi olan hatalari, bu sebeplerden dolayi sevmyor, birkerede ayni ortamda bulundular ama hic sevmedi gorusme dedi sana zarar gelir felan, ve sorunumuz su sevgilimim tavirlari surekli cekip gidecekmis gibi
haklida.. neyse ben bugun alisverise gidecektm o sirada o kiz arkadasim aradi napiosun felan diye alisveris felan duyunca bulusalim dedi, kiramadim. Ve bulustuk... AMa ben sevgilime soylemedim korktum yalan soylemek zorunda kaldm.. oda bana supriz yapmak istemiş ve isten izin alarak bulundugun yere gelmiş. Neyseki biz kizla;bi yarim saat oturup ayrilmistik ve ben ona soyledigim yerde degildim biraz uzaktaydm bundan suphelendi, bulustugumuzda cok kizgindi telefonumj aldi kiz arkadasimla konusmalari gordu... aradi kizi felan.. Ve bana demedigini birakmadi cok kizdi yalan soyledigim icin cunku ben soz vermisdm bdaha yalan olursa gderim demisti onceden... ayni sekilde anlattm korktugum icin soylyemedigimi felan.. beni mecbur biraktin dedim
ama ozurde diledim kac kere sonra cekti gitti zaten ayni yerde oturuyoruz ben otobuse bndim oda ilerden ayni otobuse bindi yuzume bile bakmadi... Aglamaktan helak oldum ne yapacağım kızlar ya cok kotu bisey uaptim farkindayim sizce bu saatten sonra ne yapablirim
onu çok seviyrum pisman oldum ama maalesef nasil affetiricem ki kendimi
.sirf onu kaybetmektn korktgm icin yalana basvurdum