Sevgilimin siniri

Aslan burcuysa sabah akşam yedi kez sakin olacağım diyerek bir kaşık sığla ağacı yağı yerse normale döner, siniri geçer. Eşim aslan burcu sinirini böyle çözdük biz. Ama başka burçlarda işe yaramaz.

Sinirliligi daimi olan bir insanı asla değiştiremezsin.konusursun sinirlenir.susarsın sinirlenir.Hayatin hep sana ofkelenen biri ile gececek.Evlilik dusunuosaniz cidden zorlanirsin.evin icinde surekli sinirlenen bir erkek.Hemen patlamaya hazir bir erkek inanilmz zordur.Komsumuzun esi oleydi.asla kadin mutlu olamadi.Hep hayati adamin suyuna gitmekle gecti.Umarim sevgilin kendini değiştirmeyi kafasina koymustur.Yoksa deismez senin cabanla
Yok genelde çok sakindir hatta kimse onun sinirli halini hayal bile edemiyor o kadar sakindir ve kesinlikle sinirini benden çıkrmaz,sadece bazı konularda hassasiyeti var sanırım daha kolay etkileniyor.

Merhabalar,3 yıllık bir ilişkim var.Erkek arkadaşım çok düzgün biri tek sorunu çabuk sinirlenmesi(aslan burcu) nasıl bu yönünü bastırmasına nasıl yardımcj olabilirim?
Olamazsın. Burcuyla alakası yok bence. Benim babam balık o da öyle sinirli ama bağırdıktan sonra mutlaka özür diler.. Gönül alır. Torunundan bile. Eşimde öyle babamla çok benziyorlar zaten bir anda sinirlenir sonra possss söner. Bende öyleyim sanırım 😂 o anlar da görmeyeceksin geçeceksin değiştirmeye çalıştıkça kendini yıpratırsın.

Olamazsın. Burcuyla alakası yok bence. Benim babam balık o da öyle sinirli ama bağırdıktan sonra mutlaka özür diler.. Gönül alır. Torunundan bile. Eşimde öyle babamla çok benziyorlar zaten bir anda sinirlenir sonra possss söner. Bende öyleyim sanırım 😂 o anlar da görmeyeceksin geçeceksin değiştirmeye çalıştıkça kendini yıpratırsın.

:KK68:teşekkürler cevabınız için,aslında pek sinirli değil de işte benim de hassasiyetim var sakinliğe karışık biraz sanırım:KK53:

Benim eşimde sinirlidir ben o sinirlendiği zaman sabit duruyorum ama ondan korkmuyorum ve taviz vermiyorum. İstediğimi de yapıyorum ha gerekli yerlerde de uyarımı yapıyorum. O zaman sinirini bana karşı kullanamayacağını biliyor. Ona göre tavrını takınıyor bir de ben onun zayıf noktasını bildiğim için oraya oynuyorum.

Benim eşimde sinirlidir ben o sinirlendiği zaman sabit duruyorum ama ondan korkmuyorum ve taviz vermiyorum. İstediğimi de yapıyorum ha gerekli yerlerde de uyarımı yapıyorum. O zaman sinirini bana karşı kullanamayacağını biliyor. Ona göre tavrını takınıyor bir de ben onun zayıf noktasını bildiğim için oraya oynuyorum.
Benzer şekilde benim de tavrım ^^ çok teşekkür ederim cevabınız için🌸

Benim eşimde aslan burcu çabuk sinirlenir bende oan susarım fazla cbp vermem sakinleşmesini beklerim öyle zamanlarda üzerine fazla gitme derim ne söyliceksen o brz sakinleştikten sonra söyle ben öyle yapıyorum iyce diceklerimi deyip rahatlıyorum 😂😂💁

Benim eşimde aslan burcu çabuk sinirlenir bende oan susarım fazla cbp vermem sakinleşmesini beklerim öyle zamanlarda üzerine fazla gitme derim ne söyliceksen o brz sakinleştikten sonra söyle ben öyle yapıyorum iyce diceklerimi deyip rahatlıyorum 😂😂💁
Asla içimde tutmam söylerim illaki:KK48: teşekkür ediyorum cevabınız için🍀

Merhabalar,3 yıllık bir ilişkim var.Erkek arkadaşım çok düzgün biri tek sorunu çabuk sinirlenmesi(aslan burcu) nasıl bu yönünü bastırmasına nasıl yardımcj olabilirim?
Her sinirlendiğinde sağlam şekilde konuşmayacaksınız adım da atmayacaksın uz aslanlar küs kalamaz.. Çok çabuk parlayan bir aslan olarak akrep burcu 🙄 yonttu beni o konuda..

bende çok sinirli öfkeli bir insanım bagırır çağırırım 2 dk sonra geçer... koç burcuyum küslük asla yapmam kin tutmam öfkem gider neşem gelir... Sinirlendiği zaman üzerine gitme hemen cecik geçer :) her ota moka sinirleniyorsa orası ayrı tabi...

bende çok sinirli öfkeli bir insanım bagırır çağırırım 2 dk sonra geçer... koç burcuyum küslük asla yapmam kin tutmam öfkem gider neşem gelir... Sinirlendiği zaman üzerine gitme hemen cecik geçer :) her ota moka sinirleniyorsa orası ayrı tabi...
Her sinirlendiğinde sağlam şekilde konuşmayacaksınız adım da atmayacaksın uz aslanlar küs kalamaz.. Çok çabuk parlayan bir aslan olarak akrep burcu 🙄 yonttu beni o konuda..
Çok teşekkür ederim tavsiyeleriniz için,çok incesiniz:KK200:

Bazı bazı hormanal nedenlerden dolayı bu tip şeyler yaşıyor.Tiroit vs gibi.Dahiliye ye başvurabilirsiniz.Bir şey çıkmazsa psikiyatriye gitmenizi tavsiye ederim.Tabiki bir rahatsızlığı olduğu için değil.Sadece öfke de hormanal nedenlerle oluşabilen bir şey.uygun bir tedavi ile gördüğüm çoğu insan iyiki gitmişim eskiden sinirleneceğim şeyler şuan beni biç etkilemiyor diyorlar.Allah yardımcınız olsun

Back
X