Sevgilimin sözleri siz olsanız ne düşünürdünüz?

tatlikedicikcik

Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2019
142
118
18
30
Hanımlar merhaba
Sevgilim bana sevgisini, ilgisini, beğenisini hissettiren biri. Fakat çok açıksözlü biri aynu zamanda. Kendisini tanımlarken de ben dobra bir insanım der. Mesela saçımın rengini değiştirsem beğenmezse bana yakışmadığını söyler. Beğenirse çok beğendiğini hissettirir. Bir kıyafet giysem yakıştıramazsa bunu söyler.Beğenirse de aynu şekilde. Beğendiği zaman tamam ben de mutlu oluyorum.Ama beğenmeyip söylediğinde çok alınıyorum kırılıyorum hemen. Normal hayatta da görünüşünle ilgili şeylerde çok alınganlık yapıyorum zaten. Bunu ona da ifade ettim. O da bana beni önemsediğini beninle ilgilendiğini bundan dolayı yakıştıramadığı şeyleri de söylediğini söyledi. Ayrıca bu onun huyu açıksözlü olması...
Bundan önceki erkek arkadaşlarım böyle değikdi. Beğenmedikleri zaman bunu söylemezlerdi. Bana da çok garip geliyor. Ben mi abartıyorum? Siz ne düşünüyorsunuz?

Bence huyunu biliyorsaniz kotu niyetle demedigini kabullenin. Her halimi begenmek zorunda degilsin ben kendimi bu sekilde begendim diyebilirsin. Ama sana mudahale edip illada benim begendigim gibi giyin, benim begendigim gibi sacini boya diye karisiyorsa orda bir dur demelisin

Yok beni değiştirmeye çalışan biri değil kesinlikle. Sadece beğenmediği zaman bunu ifade etmekten çekinmiyor

Benim eşim de öyle canım, bence böylesi daha iyi boşver. Yalan söyleyip seni kandırsam daha mı iyi der? Hele evlendikten sonra hepten psikopat etti beni. Yemek yaptığım zaman, sofradayken kendim yemeden onun suratına bakıyorum acaba beğendi mi diye hiç öyle hatrım için falan beğenmediği yemeği yemez

E ne güzel işte yalan söylemiyor. Ama dobralık adı altında kırıcı oluyorsa uyarmalısınız. Kırmadan ve güzelce söylüyorsa ne güzel.

E ne güzel işte yalan söylemiyor. Ama dobralık adı altında kırıcı oluyorsa uyarmalısınız. Kırmadan ve güzelce söylüyorsa ne güzel.
Aslında kırmadan söylemeye çalışıyor söyleme uslubunda sorun yok. Ama ben alışık olmadığımdan mı yoksa gereksiz alınganlığımdan mı bilmiyorum beğenmediğini ifade ettiği için alınıyorum

Alıngan ve takıntılı biriyim
Eğer görüşlerini önemsiyorsanız birşeyi değiştirmeden önce danışabilirsiniz.
Mesela benim eşimin zevki iyidir ve alışverişe beraber çıkarız. Böylece onun da beğendiği şeyleri alırım ve acaba yakışmadı mı diye düşünmeme gerek kalmaz.

Her zaman kusursuz olamazsınız ya. Beğenmediği hoşuna gitmedigi zamanlariniz da olur. bu kadar ciddiye almayın. Siz kendinizi mutlu hissediyorsaniz sorun yok.

Konu nerde?
konuyu bulamadim ben?
sevgilinizi anlatmak istemis gibisiniz#:)
gayet de iyi olmus güzel olmus sevgiliniz allah mesut etsin bence:)

Sen hayatını onun beğenisine göre yaşarsan yandın farzettiği bir gün saçına bir şey oldu kısacık kestirmek zorunda kaldın o beğenmiyor diye kaynak mı yaptıracaksın kendin için başka seni her türlü halinle beğenmeli öncelikle sen kendini beğenmelisin aynı şeyleri sen ona yapıyormu sun bu olmamış diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…