Tanismamakla inat ettgini soylyrum hani oncelik onda olmadgi icin ama inat degil ilskide sevgi ne kadar onemlyse saygida ayni sekldd onemli bana sayhi gosterlmedi dyorsevgilin akıllı ve mantıklı.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tanismamakla inat ettgini soylyrum hani oncelik onda olmadgi icin ama inat degil ilskide sevgi ne kadar onemlyse saygida ayni sekldd onemli bana sayhi gosterlmedi dyorsevgilin akıllı ve mantıklı.
Yok kiskanma degilde bizim iliskmzn ogrenlmesi kotu oldu benddn duymadi ondan haz etmedi dye dusunyrum fakat sevgilisi olunca bana daha ilimli yaklastigina bizzat sahit oldum. Daha cok beni anladgni dusunyrumBence ablan senin iliskini kiskanmis gibi geldi bana o yüzden tanışmak istemedi diilimli
Bence ablan senin iliskini kiskanmis gibi geldi bana o yüzden tanışmak istemedi diye düşünüyorumçünkü kendisininde iliskisi olmus ters mantık geldi bana. Sevgilin hakli zamanla yumusar merak etme illaki iş ciddiyete girecek ve ailende ki tum bireylerle mecburi tanismak zorunda kalacak
![]()
kü kendisininde iliskisi olmus ters mantık geldi bana. Sevgilin hakli zamanla yumusar merak etme illaki iş ciddiyete girecek ve ailende ki tum bireylerle mecburi tanismak zorunda kalacak![]()
İyi aksamlar hatunlar
Benim 3 senelik iliskim var ve sevgilim bu sure zarfinda hep beni daha yakindan tanimak istedi ailemi yani. Ablamla tansmak istedi fakat ablam beni kimseyle paylasmak istemedgnden hoslanmyrdu surekli sevgilmle olmamdan on yargi olusmustu ve tanismak istemyodu tabi bende bunu sevgilime diyemedgmden hep gecstryodum. Ablamn bi iliskisi oldu ilk kez bende cocukla tanstm tabi sevgilim bunu duyunca tartsma cikti neymis ablam onu merak edip senelerce tanismams ben gidip hemen tansmisim simdi bana onun soguklugunu yapyor sen beni saydirmadin dye. Arkadaslar sizce de abartmyor mu sevgilim?
Bense onun abarttgni inat ettgini dusunmustumSevgilin çok haklı, ben olsam ben de aynı tepkiyi verirdim ve kendimi değersiz hissederdim .
Bense onun abarttgni inat ettgini dusunmustum![]()
Inat etmiyor haklı çocuk tamam eninde sonunda tanışacak ama ablan ayıp etmiş en azından saygı duyup 1 kerede olsa bile tanışmalıydı.Bense onun abarttgni inat ettgini dusunmustum![]()
Ben hic bu pencereden bakmamistimSonuçta 3 senelik bir ilişki ve ciddiyetini ortaya koyup hep tanışmak istemiş bunun kadar doğal bir istek olamaz bence. Çoğu ilişkide bir bayanın isteyipte erkeğin hiç takmadığı bir konu sizde tam tersi olmuş :)
Ahh ahh bende de var sevgilimi dinlemeliymisimInat etmiyor haklı çocuk tamam eninde sonunda tanışacak ama ablan ayıp etmiş en azından saygı duyup 1 kerede olsa bile tanışmalıydı.
Sevgilinin ablas,abisi yada kardeşi seninle tanışmak istemseydi ne olurdu empati kur kendini sevgilinin yerine koy ve öyle düşün.Ben hic bu pencereden bakmamistim![]()
Aynen ablama uydum dogrudursevgilin hakli
ablan bencil
sende ablana uymusun sevgiliyin gonlunu almaya abk
Hıç abartmıyor haklı.ayrica ablan sorumluluk sahibi biri olsa bizim kiz 3 yildir kimle görüşüyo cocuk iyi midir kotü mudur neyin nesidir diye merak etmeliydi.sanırim kiskançlik yapmış.İyi aksamlar hatunlar
Benim 3 senelik iliskim var ve sevgilim bu sure zarfinda hep beni daha yakindan tanimak istedi ailemi yani. Ablamla tansmak istedi fakat ablam beni kimseyle paylasmak istemedgnden hoslanmyrdu surekli sevgilmle olmamdan on yargi olusmustu ve tanismak istemyodu tabi bende bunu sevgilime diyemedgmden hep gecstryodum. Ablamn bi iliskisi oldu ilk kez bende cocukla tanstm tabi sevgilim bunu duyunca tartsma cikti neymis ablam onu merak edip senelerce tanismams ben gidip hemen tansmisim simdi bana onun soguklugunu yapyor sen beni saydirmadin dye. Arkadaslar sizce de abartmyor mu sevgilim?