• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilimin takintisi

Bence ablan senin iliskini kiskanmis gibi geldi bana o yüzden tanışmak istemedi diilimli
Bence ablan senin iliskini kiskanmis gibi geldi bana o yüzden tanışmak istemedi diye düşünüyorum o_O çünkü kendisininde iliskisi olmus ters mantık geldi bana. Sevgilin hakli zamanla yumusar merak etme illaki iş ciddiyete girecek ve ailende ki tum bireylerle mecburi tanismak zorunda kalacak :KK54:

kü kendisininde iliskisi olmus ters mantık geldi bana. Sevgilin hakli zamanla yumusar merak etme illaki iş ciddiyete girecek ve ailende ki tum bireylerle mecburi tanismak zorunda kalacak :KK54:
Yok kiskanma degilde bizim iliskmzn ogrenlmesi kotu oldu benddn duymadi ondan haz etmedi dye dusunyrum fakat sevgilisi olunca bana daha ilimli yaklastigina bizzat sahit oldum. Daha cok beni anladgni dusunyrum

İyi aksamlar hatunlar
Benim 3 senelik iliskim var ve sevgilim bu sure zarfinda hep beni daha yakindan tanimak istedi ailemi yani. Ablamla tansmak istedi fakat ablam beni kimseyle paylasmak istemedgnden hoslanmyrdu surekli sevgilmle olmamdan on yargi olusmustu ve tanismak istemyodu tabi bende bunu sevgilime diyemedgmden hep gecstryodum. Ablamn bi iliskisi oldu ilk kez bende cocukla tanstm tabi sevgilim bunu duyunca tartsma cikti neymis ablam onu merak edip senelerce tanismams ben gidip hemen tansmisim simdi bana onun soguklugunu yapyor sen beni saydirmadin dye. Arkadaslar sizce de abartmyor mu sevgilim?

Sevgilin çok haklı, ben olsam ben de aynı tepkiyi verirdim ve kendimi değersiz hissederdim .

Bense onun abarttgni inat ettgini dusunmustum :KK43:

Sonuçta 3 senelik bir ilişki ve ciddiyetini ortaya koyup hep tanışmak istemiş bunun kadar doğal bir istek olamaz bence. Çoğu ilişkide bir bayanın isteyipte erkeğin hiç takmadığı bir konu sizde tam tersi olmuş :)

Bense onun abarttgni inat ettgini dusunmustum :KK43:
Inat etmiyor haklı çocuk tamam eninde sonunda tanışacak ama ablan ayıp etmiş en azından saygı duyup 1 kerede olsa bile tanışmalıydı.

sevgilin hakli
ablan bencil
sende ablana uymusun sevgiliyin gonlunu almaya abk

Sonuçta 3 senelik bir ilişki ve ciddiyetini ortaya koyup hep tanışmak istemiş bunun kadar doğal bir istek olamaz bence. Çoğu ilişkide bir bayanın isteyipte erkeğin hiç takmadığı bir konu sizde tam tersi olmuş :)
Ben hic bu pencereden bakmamistim :(

Ben hic bu pencereden bakmamistim :KK43:
Sevgilinin ablas,abisi yada kardeşi seninle tanışmak istemseydi ne olurdu empati kur kendini sevgilinin yerine koy ve öyle düşün.

Ablanız bu birliktelikten hoşlanmıyor mu acaba diyeceğim ama esas o zaman tanışmalı.
İlginç bir isteksizlik.
Sevgiliniz de sizine boşuna tavır yapmamalı, sizlik bir durum yok ortada.
Tanışmak istemeyen birini kulağından tutup götüremezdiniz herhalde.

Sevgilin haklı, sen de bu duruma sebep olan kişisin bence. Ablan sürekli geçiştirip dururken sen hemen gidip onun sevgilisiyle tanışmışsın. Ben olsam ablama tavrımı koyardım. Senin sevdiğin adamla tanışmıyor hoşlanmıyor ama kendi sevgilisi olunca hemen tanışıyorsun sen. Sen sebep olmuşsun.

Tuhaflık ablanızda bence, sevgilinizde değil.

İyi aksamlar hatunlar
Benim 3 senelik iliskim var ve sevgilim bu sure zarfinda hep beni daha yakindan tanimak istedi ailemi yani. Ablamla tansmak istedi fakat ablam beni kimseyle paylasmak istemedgnden hoslanmyrdu surekli sevgilmle olmamdan on yargi olusmustu ve tanismak istemyodu tabi bende bunu sevgilime diyemedgmden hep gecstryodum. Ablamn bi iliskisi oldu ilk kez bende cocukla tanstm tabi sevgilim bunu duyunca tartsma cikti neymis ablam onu merak edip senelerce tanismams ben gidip hemen tansmisim simdi bana onun soguklugunu yapyor sen beni saydirmadin dye. Arkadaslar sizce de abartmyor mu sevgilim?
Hıç abartmıyor haklı.ayrica ablan sorumluluk sahibi biri olsa bizim kiz 3 yildir kimle görüşüyo cocuk iyi midir kotü mudur neyin nesidir diye merak etmeliydi.sanırim kiskançlik yapmış.

Hicte abartmiyor
Ablan tenezul edip sevdigin adami tanimak dahi istememis sen hopppp atlamissin

Back
X