İlişkiye ciddi başladık ve her şey yolundaydı.Sorunlar bir baş gösterdi pir baş gösterdi,önüne geçilemeyecek hal aldı.Eski sevgilim diyeyim artık,karakteri ve duruşu sağlam olmadığı için ilişki çatırdadı.Onarılmadı.Ailesi böyle yapmasa güzel güzel evlenirdik.Çirkin değilim aptal da değilim Türkiye'nin en iyi sayılı vakıf üniversitelerinden birinden mezunum öğretmenim ve yabancı dilimi ana dilim gibi akıcı konuşuyorum. Neyimi istemedilerse.hayırlısı olsun inşallah hepiniz için
ancak bu kriterlerin ilişkiye başlamadan önce değerlendirilip ona göre beraberlik kararı alınması taraftarıyım
çünkü bir süreden sonra insanlar bağlanıyor ve terk edilen üzülüyor
Çok teşekkür ederim.Bence de en doğrusu bu oldu.Benden başkasıyla olamazsın diye tehdit ediyor ama umursamıyorum. :)Bence en doğrusunu yapmışsın. Tebrik ederim canım, hayırlısı olsun. Bundan sonra da karşına ailesi de sana uygun, huzur verecek insanlar çıkmasını dilerim.
olmayınca olmuyorİlişkiye ciddi başladık ve her şey yolundaydı.Sorunlar bir baş gösterdi pir baş gösterdi,önüne geçilemeyecek hal aldı.Eski sevgilim diyeyim artık,karakteri ve duruşu sağlam olmadığı için ilişki çatırdadı.Onarılmadı.Ailesi böyle yapmasa güzel güzel evlenirdik.Çirkin değilim aptal da değilim Türkiye'nin en iyi sayılı vakıf üniversitelerinden birinden mezunum öğretmenim ve yabancı dilimi ana dilim gibi akıcı konuşuyorum. Neyimi istemedilerse.
Çok teşekkür ederim.Bence de en doğrusu bu oldu.Benden başkasıyla olamazsın diye tehdit ediyor ama umursamıyorum. :)
Sevgi ve aşk her şeyin üstesinden falan gelmiyor maalesef.Saygı ve kafa birliği olmalı.İnanın saygı duymadığım birinin yanında mutlu olamıyorum.Karakterinde gördüğüm tutarsızlıklardan dolayı kendisine saygı da duymuyorumİstediği kadar tehdit etsin... Kendilerini çok vazgeçilmez sanıyorlar.
Bir de tabii hemcinslerimiz genelde, ilişki ne kadar mantıksız olursa olsun, seviyorum çekeceğim o zaman deyip, kaldıramayacakları yüklerin altına girmekten neredeyse mazoşistçe bir zevk aldıkları için; hepimizden de aynısını yapmamızı bekliyorlar...
Umursamamakla en iyisini yapıyorsun
Teşekkür ederim,ben de böyle olması gerektiğini savunuyorum.Mantık olmadan evlilik cehennem olur.Gözü önünde örnek de olmalı biraz insanın..Ben gelmişim bu yaşıma meslek sahibi olmuşum ne diye elalemin anasının derdini çekeyim..Böyle sizin gibi aklıyla hareket eden genç kızları görünce seviniyorum. Evlilik önce mantıkla alınması gereken bir karar, saygı olmazsa sevgiyi koruyamazsınız. Hiç üzülmeyin, kafa yapınıza ve aile geleneklerinize uygun birisi mutlaka çıkar karşınıza.
Benimki mühendis de ne oluyor,karaktersiz herif.Tutarsız,çocuksu...Mutluluğumu bozmaya değecek biri değil. Siz de bitirin bence,gerçekten en iyisi.bende memurum ama sevgilim okumamış içten içe küçümsüyorum onu belli etmiyorum ona aile olayına hele ki hiç girmiyorum zaten uygun değiliz., askerde şimdi bende ayrılıcam askerden geldiğinde siz gayette mantıgınızı kullanarak bitrmişsiniz , en dogrusu olsa gerek.
Teşekkür ederim.Mutluluğu bir çok kişide bulabilirsiniz ama huzuru ve tutkuyu bulamazsınız bence.Onda huzuru bulmadığım gibi genç bir kadın olarak tutku ve arzuyu da bulamadım.Ailesi deseniz ayrı bir zihniyet.. İnşallah hayırlısı olsun.Severken mantığınızı devreye sokarak böyle bir karar alabilmenize hayran kaldım, tebrikler. Hakkınızda hayırlısı neyse o olur inşAllah.
Sağolun.Sizin de bebeğiniz sağlıkla doğsun inşallah..Hayirlisi olsun , ne güzel hata yapmadan donmussunuz...
Tebrikler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?