Sevgilimin Telefonunda P.rno Yıldızının İsmini Gördüm

Mihmandar_34

Rabbime şükür 🤲
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2012
5.761
5.078
198
36
Kızlar selam, erkek arkadaşım yeni bir telefon aldı geçen hafta.
Bugün onu incelerken indirilenler kısmında bir p.rno yıldızının ismini gördüm ama foto bulunamadı yazıyor. Sevgilim de bakmadığını ve haberinin olmadığını iddia ediyor....
İndirdiği birkaç programdan kaynaklandığını ve o programları şu an kullanamadığını ve kaldıramadığını söylüyor. Karşımda ağladı ve böyle bir şey yapmayacağına yeminler etti.
Kızlar her gün bu tarz konular açılıyor, artık alıştınız belki ama bana da yardımcı olursanız sevinirim, böyle virüsler telefona bulaşıp da asılsız resimler indirebiliyor mu?
Teşekkür ederim....

Son düzenleyen: Moderatör:
İndirmiş olsa ne olacak ki? Kafayı takmaya değecek birşey değil bence.

benim telefonumda daha hic olmadi böyle bisey, gercekten virüs mü kendimisi yapti bilemeyiz,
bana sorarsan ben inanmazdim sanirim nedense hep böyle garip virüs lar onlari buluyor,
bu sebebten dolayi aglamasinida cok itici buldum

Bugün onu incelerken indirilenler kısmında bir p.rno yıldızının ismini gördüm ama foto bulunamadı yazıyor. Sevgilim de bakmadığını ve haberinin olmadığını iddia ediyor....
İndirdiği birkaç programdan kaynaklandığını ve o programları şu an kullanamadığını ve kaldıramadığını söylüyor. Karşımda ağladı ve böyle bir şey yapmayacağına yeminler etti.
Kızlar her gün bu tarz konular açılıyor, artık alıştınız belki ama bana da yardımcı olursanız sevinirim, böyle virüsler telefona bulaşıp da asılsız resimler indirebiliyor mu?
Teşekkür ederim....

şaka mısın erkek bu indirirde bakarda izlerde
bakarak yaramazlık bile yapabilir
zincire baglasan engel olamazsın
ayy bide ağlatmışsın

Teşekkür ederim....

İndirmiş,bakmış,silmiş,tepkinden korkmuş ve gerçeği söyleyememiş.Korkutmayın bu sevgilileri bu kadar.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Teşekkür ederim....

bak sen şu virüse neler de yapmış.:9:

bence kendisi indirmiştir. ne dicekti? ben mi indirip baktım dicekti.

ama erkeklerin çoğu böyle de sen rahatsız olduğunu hoşlanmadığını iyice belirt.

Teşekkür ederim....

Palavra ne virüsü korkudan yalan söylemiş iste tepkini iyice belli et ne gerek var boyle seylere :15:
Ne olacak canııım diyenlere de anlam veremiyorum :50:

Canım dost acı söyler ben bildiğimi söylicem.
Sevgilin o fotoğrafları indirmiş ve daha sonra fotoğrafları silmiş.
Ancak indirilenler listesinden bunları silmeyi unutmuş. Oradan silmediği için isim gözüküyor ancak tıkladığında dosya bulunamadı diyor.
Hiçbir program telefona fotoğraf indiremez. Öyle olsa bizim telefonlar da indirirdi.

Erkek Milleti herseyi yapar..hepten onların telefonuna olur bu tesadüf. .bende bi kere bilgisayarda yakaladım..geçmişi silmemis bu ne diye sordum? Ben yapmadım falanca kişi o gün bizdey di ya ben bi 5 dk markete gittim o ara bakmış falan dedi ama yermiyim yemem ..boyutuya vermedim haaa tamam dedim kapadım konuyu. .bence üzerinde durmayın

ne yapcaksın bu durumda ben kavga sebebi bile etmezdım bu durumu ama daha ileri giderse ozaman korksun benden :20:

Ya kızlar kabul edin artık, erkekler ve kadınlar, farklı yaradılışlar, farklı duygular, farklı bakış açıları.... vs vs vs onlarla her şeyimiz farklı. Bunu kabul etmediğiniz sürece hiç bir zaman mutlu olamazsınız. Hormonlarımız farklı işliyor, beynimizin çalışma şekli farklı bir ..... yıldınızın resmine bakmasına onun için gayet normalken siz olay yapıyorsunuz.

Bakın bir hayata, erkeklerin cinselliğie bakış açısına bakın; bir de kadınların?? Arada milyonlarca fark bulabilirsiniz. Bu onların dns'sında var. Yapmadım, bakmadım diyen erkeğe tuhaf gözle bakarım ben.

Ayrıca, erkek arkadaşınızın en ufak olayda ağlaması da bir tuhaf sahiden.

Sizde olayı fazla büyütmüşsünüz.

Kadın ve erkek farklarını anlamak için "Aşkım Kapışmak'ı" izlemenizi tavsiye ederim.

Benim instagramda arattığım kızları görsen ohooo Mia malkova var ben bayılıyorum takip ediyorum devamlı. :)

Canım şunu kabullen erkekler ..... izler, ..... yıldızlarının fotoğraflarına bakar. o onun özel alanı, oraya girme. Evli olsan da girme. Adamı utandırma yalanlara itme. Bakmamış da olabilir ayrıca...

Ya bazen reklamlar oluyor gercekten asilsiz sitelerden uygulama indirmeye calistiysa olmustur ben de yanlislikla tikliyorum bazen o yuzden duzgun sitelerden indirsin

Yaa ben mi bu konuda rahatım yoksa :17:
Ben erkek arkadaşıma dedim sevgililik döneminde birine gitmediğin sürece izlediğin bişeye karışmam diye.
Ama ilerde de bu durum olursa o zaman farklı olur dedim..
Çünkü benimle bi paylaşımı yok ama ihtiyacı var ve bu istek kadınlarda dizginlenebilirken erkeklerde dizlemek daha az ve iradeleri biz kadar yok.
B.kunu çıkartmadığın sürecede bi sorun teşkil etmiyor benim açımdan ama nasıl izlediğinizi anlamıyorum demiştim.
Ben böyle bi açık kapı bırakıp iyi mi yaptım kötü mü benmde aklımı bu kurcalıyor
:12::126:

Son düzenleme:
bende bakiyorum nolmus yani.:)))kurcalamayin canim bu kadar.isin kotu olan kismi yalan soyleyip inandirmak icin aglamasi...

eski konularınızıda bılıyorum böyle devam ederseniz bu adam yakında kaçar:19::19:

Konu sahibi arkadaşım sen p.rno yıldızının ismini nerden biliyosun :27:

Sıkmayın şu erkekleri o kadar, evliyken izlerse kızılır da bekar adam izler napıcak ki başka :26:

Son düzenleme:
Adamla cinsel hayatın var mı?
Büyük ihtimal yok.
Ozaman seni ilgilendiren bi'kısım da yok.

Yine dövdün de mi ağladı bu adam, erkekler böyle kolay kolay ağlamaz da:44:

Back
X