Sevgilimin Telefonunda P.rno Yıldızının İsmini Gördüm

böyle virüs ne gördüm ne duydum. telefon 2.el değilse bakmıştır.erkeklerin çoğu bakıyor. adamların dürtüleri var bakıyorlar. yaygınlaştıkça daha da ilgi çekiyor. eski erkek arkadaşım webmaster dı. kulak aşinalığım var.erkek internet kullanıcısının büyük çoğunluğu bakıyor, ziyaret sayılarını ve kazandırdıkları paraları görseniz aklınız hayaliniz durur. ayrı bir sektör oluşmuş webden bağımsız.

bu bir yana, adamları her konuda böyle sıkıştırıp daraltıyoruz sonra birikip kaçtıklarında biz ne yaptık ki diyoruz..
kişisel görüşüm adamın tüm erkekler gibi dürtüsü vardır cezbolmuştur bakmıştır. siz sıkıştırınca da utanmıştır doğal olarak. ..... izleyen erkek ile beraber olup olmamak sizin tasarrufunuzdur tabi ama izlemeyen ve internet kullanabilen erkek bulabilirseniz bu devirde alnınızdan öperim.
 
önceki konunda sevgilini dövdüğünü söylemişsin. şimdi de ağlattığını yazmışsın. yazdıklarına bakarak sevgilinin bunları hak ettiğini düşünmüyorum. acıdım çocuğa :50: öfke kontrolünü öğrenmelisin. kişisel gelişim kitapları filan oku. abartılı geldi tepkilerin. :20:
 
Bence hemen ayrıl. Genç bekar bir erkeğin p.rno yıldızı resmine bakması affedilir bişi değil.

Hatta önce biraz vur, ağlat, süründür sonra ayrıl.
 
benim telimde de sacma sapan ac isaretli mesala soru isareti video gb biseyler cikti ama gostermio olabilir indirdin bi programda kaynaklanabilir basima geldi yanliz bir yildiz adi deildi soru isareti parantezliydi falan

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
 
ben hıc bı p*rno yıldızının ısmını bılmem..okadarda p*rno ızlemıslıgım var,sadece sarısın,kızıl veya zenci diye adlandırırım..
sen adlarını nerden bılıyorsun..


bence ağlatma cocugu daha fazla,ac baksın..bı suprız yap sen ındır onun telıne tanıdığın bı p*rno yıldızını:P
 
Son düzenleme:
Kızlar selam, erkek arkadaşım yeni bir telefon aldı geçen hafta.
Bugün onu incelerken indirilenler kısmında bir p.rno yıldızının ismini gördüm ama foto bulunamadı yazıyor. Sevgilim de bakmadığını ve haberinin olmadığını iddia ediyor....
İndirdiği birkaç programdan kaynaklandığını ve o programları şu an kullanamadığını ve kaldıramadığını söylüyor. Karşımda ağladı ve böyle bir şey yapmayacağına yeminler etti.
Kızlar her gün bu tarz konular açılıyor, artık alıştınız belki ama bana da yardımcı olursanız sevinirim, böyle virüsler telefona bulaşıp da asılsız resimler indirebiliyor mu?
Teşekkür ederim....

Kızlar doğru söylemiş,foto görmeden nasıl anladın p. yıldızı olduğunu ? :27: Tut ki izledi...İzliyor.Ne yapacaksın ? Ayrılmayacaksın.:30: Boş yere adamı boğma. Aktif bir cinsel hayatın yoksa onunla, karışmaya hakkın yok.
 
Valla canım akıllı telefonlarda inan böle şeyler olabiliyo fotoğraf olarak bilemem ama benim bi kere basıma geldi.arkadasım yeni tel almıstı ona şarkı klipli indiriyoduk sonra bakalım dedik bibaktık bi tanede p..no inmiş.hemen sildik tabi.yani bence erkek arkadasının kide böle olmus olabilir.erkektir yapar mantığıyla düşünüyoruz ama hiç suçu olmayabilir erkek arkadaşının.
 
Son düzenleme:
Back
X