- 13 Temmuz 2011
- 1.331
- 8
- 156
- Konu Sahibi elizabeth_bath
-
Bi' de genelde sert tepkileri var hep. Onun istediği gibi konuşmamı, hep daha hanım hanımcık, daha oturaklı olmamı istiyor.
İzin vermek bana düşmez ama hep haber ver, biliyim ne yaptığını diyor. O yüzden kızdı sanırım :26:
of benim sevgilim de aynıydı, bu kadar olamaz.sende yine izin yok ,bizde hep bi izin isteme vshayır diyosa tamam dicekmişim,komutan gibi davranıyo :95:dün ayrıldık,daha doğrusu bugün öğlen bi mesaj attı en son,ben de attım ama hata verdi,iletilemedi dedi galiba bitti
Sen de çekindiğin için yalan söylemek zorunda kaldın de mi? Kasıyolar işte böyle ,ama anlamıyolar.Dürüst olmak istiyosun sorun çıkıyo.Ama bence güzelce konuşun,halledersiniz.
Ya evet. Şimdi desem ki dışardayım, al başına belayı. Kızcak durcak
Ama istesem sürdürürdüm yalanı, içim rahat etmedi doğruyu söyledim, gel bak istersen arkadaşım da yanımda dedim. Ama kapattı telefonu öylece.
sevgilim asker bi de benim! sanırım o yüzden cidden komutan gibi davranıyo bazen.
biz ayrıldık mı yani şimdi, beni kandıramazsın böyle şeylerle uğraşamam falan dedi
Ben hiç istemiyorum ayrılmak!
Bence yanlış birşey yapmışsın.
Neden yalan söyledin ki yani,üstelik sevgilin askerdeymiş,
benim erkek arkadaşımda askerde çok iyi biliyorum nasıl bir durum olduğunu.
Yalan söyleyerek haksız duruma düşmüşsün aradığında direk çalışmak için cafeye geldik vs deseydin
bu kadar uzamayacaktı onun gözünde yalancı olmayacaktın..
Ayrıca o uzatırsa sende uzat gibi bir tavsiyede bulunmuş arkadaş kesinlikle böyle birşey yapma
güzelce anlat derdini sonra da konuyu kapatmaya bak derim.
Ama gereksiz uzatırsa bence yapılcak başka bişey kalmıyo yani,karşıdakinin de anlaması lazım.O günlerce uzatırsa elizabeth ne yapsın? gerçi siz daha iyi bilirsiniz askerlik durumlarını,benim tecrübem yok
İşte bende o tecrübeye dayanarak söylüyorum ya uzatmasın diye.
Çünkü arkadaş haksız,yalan söylemiş eğer karşı tarafında bir suçu olsaydı bu konuda uzatırsa uzatsın sende alttan alma derdim.
Ama durum farklı,gönlünü almalı.
Bence yanlış birşey yapmışsın.
Neden yalan söyledin ki yani,üstelik sevgilin askerdeymiş,
benim erkek arkadaşımda askerde çok iyi biliyorum nasıl bir durum olduğunu.
Yalan söyleyerek haksız duruma düşmüşsün aradığında direk çalışmak için cafeye geldik vs deseydin
bu kadar uzamayacaktı onun gözünde yalancı olmayacaktın..
Ayrıca o uzatırsa sende uzat gibi bir tavsiyede bulunmuş arkadaş kesinlikle böyle birşey yapma
güzelce anlat derdini sonra da konuyu kapatmaya bak derim.
niye durup dururken yalan söyledin kibu şekilde yalan söylersen güven kaybedersin , biz bayanlar erkek arkadaşımız bize evde olduğunu söylese ve sonradan evde olmadığını öğrensek hani niye yalan söyledi ne işler çeviriyor diye düşünürüz sevgilinde böyle düşünebilir.İlişkide dürstlükten yanayım kızacağını bilseniz bile doğruyu söylemelisiniz.Dediğim gibi bu şekilde gven kaybı olur bir ilişkide de duygular kadar güvende önemlidir bence
İyi akşamlar arkadaşlar,eliz sen de sonucu bildir olur mu canım
sevgiliye gidebilir miyim aşkım ama nolur aşkım bırak gideyim demek zaten hata arkadaşlar siz böyle ipleri verirseniz onlarda tutup sıkarlar elbet..biraz sizinde ağırlığınız olsun..anne babadan izin almak ağır gelir ama sevgiliye sanki efendinizde izin versin diye komutanlık sunmak akıl karı değil.bunu sadece siz için demiyorum bir çok forumda bildiğiniz kendisine köle sevgilisine efendi muamelesi yapan tipleri görünce dolup taşıyor feministliğim
ne bileyim bir gece klubü belki sorulabilir o da ezile büzüle değil tabide tiyatro,cafe için izin mi istenir? canım ben şuraya gidiyorum denir en fazla
tabi yalanda söylenmemeli.güzelce özür dilerseniz düzelir heralde..ama kendinizide ezdirmeyin
sevgiliye gidebilir miyim aşkım ama nolur aşkım bırak gideyim demek zaten hata arkadaşlar siz böyle ipleri verirseniz onlarda tutup sıkarlar elbet..biraz sizinde ağırlığınız olsun..anne babadan izin almak ağır gelir ama sevgiliye sanki efendinizde izin versin diye komutanlık sunmak akıl karı değil.bunu sadece siz için demiyorum bir çok forumda bildiğiniz kendisine köle sevgilisine efendi muamelesi yapan tipleri görünce dolup taşıyor feministliğim
ne bileyim bir gece klubü belki sorulabilir o da ezile büzüle değil tabide tiyatro,cafe için izin mi istenir? canım ben şuraya gidiyorum denir en fazla
tabi yalanda söylenmemeli.güzelce özür dilerseniz düzelir heralde..ama kendinizide ezdirmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?