Sevgilimin tiktok hesabı

Açıkçası gelip geçici bir durum yani o kişileri takip etmekte kötü bir amacı olsa bile onların dönüp sevgilinle konuşmaları zor bir ihtimal gibi geldi yani buradan çok kötü bir şey çıkacağını düşünmüyorum. Fakat saçma ve gereksiz bile olsa sana yalan söylüyor ve bir şey gizliyor yani senin yerinde olsam bu tiktok hesabı kısmına değil de başka konularda da böyle yalanları olabilir mi diye düşünürdüm. Maalesef ki genelde başka alanlarda da çıkıyor yalanları. Ah erkekler ah niye böyle bir konuda bile yalan söylersiniz ki aklım almıyor...

Tiktol ve internet fenomeni gibi olan devamlı video atan, çeken adamdan aniden soğurum. Buz keserim. Ayrılırım net

Bu denli gereksiz bi yerde bulunuyor diye.
Bence abartınız bende tiktok izler Burak kişisinin yemeklerini izlemeyi seviyorum bazı duygusal videolar var onları izlerim tiktok izlemeyle boşanma mı olur sonuçta internet ortamının hem yararı hem zarırı var nasıl kullandığına bağlı üstelik tiktok ta kaç saat zaman geçirebilirsin ki 5 belki 10 dj sonra çıkarsın zaten

Ben de bencesini yazdım. İknaya gerek yok. Beğenmediyseniz cümlemi beğenmedime basınız.

Benim lise ogrencileri tiktok takip ediyor, hatta video cekiyor. Lise sondakiler burun kiviriyor ergen isi diye dusunun artik gerisini.

Ben de bencesini yazdım. İknaya gerek yok. Beğenmediyseniz cümlemi beğenmedime basınız.
begenmemek degil nedenini merak ettim neden böyle düşündünüz aceba diye yaşım 32 senin kaç bilmiyoum ama bizim zamanımızda video resim atacagımız face vardı şimdi zaman degişti küçük çocuklar bile tiktokta video atıp egleniyorlar kendilerince zamn degişiyor tiktok izledinmi bilmiyorum ama bi bak derim bunun engellemesi var herşeyi var sakıncalı durumunu görmedim ben

Benim lise ogrencileri tiktok takip ediyor, hatta video cekiyor. Lise sondakiler burun kiviriyor ergen isi diye dusunun artik gerisini.
aynı face gibi işte her yaştan insanlar kullanıyor kimisi kötü amaçlı kimisi dalga amaçlı kimiside çocuk egleniyorlar kendince benimde kuzenler playback yapıyor sıpalar okul arkadaşları onları onlar okul arkadaşlarını takip edyor kullanım amacına göre tiktok konuşulur bence

Yaşım 29. Aynı anda aynı şeyleri kullanarak sosyal medya işlerine girmişiz sizinle. Tekrar ediyorum. Açıklamaya, iknaya gerek yok.
Snapchat için de aynı şeyi düşünmüştüm zamanında. Maalesef youtube da çöplüğe dönüştürüldü küçük çocukların bile video atıp kendilerince eğlenebilmelerinden.
Tiktokun en manasız olayı ise challenge üzerinden ilerlemesi. Saçmalanacaksa bile herkes kendince saçmalasa keşke. Ben zararlı içerikleri yasaklamaları yönetemediğimiz ya da kötü içeriksizlerle kontrolsüz karşılaşabiliyoruz diye problemli görmüyorum. Problemli olan içerik üreticilerinin IQ barındırmaması.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…