Sevgilimin tuhaf sorusu.

bence burda önemli olan geçmişte ne yaşadığı değil yaşamışsa neden yalan söylediği önemli.19 yaş günümüzde cinsellik için çok erken bir yaş değil ne yazikki yaşamışta olabilir yaşamamışta aslında bu anlaşılır.sen yaşayıp yaşamadığına değil yalansa niye yalan söyledin diye tavrını koy bence.

neyse ben güveniyorum ona ya, cünkü hatirladim da, bende ona bu tarz sorular cok sormustum yapmadigim halde, tepkisini görmek icin..

onunda sadece bu niyetle sordugunu umuyorum

cevaplariniz icin cok tesekkür ederim herkese :)

19 yaşındayız demişsin, 19 yaşındaysanız olmamış olabilir tabiki erkek arkadaşın daha önce ilişkisi ve bence büyük ihtimalle olmamıştır zaten.
Erkek için olması normal demiştim ben ama tabi o daha büyük yaşlar içindi :)

Bakire kız bile zorken bakir erkeği nerden bulacaksın
hadi hiç yaşamadım dedi yemin etti neresinden anlayacaksın

19 yaşındayız demişsin, 19 yaşındaysanız olmamış olabilir tabiki erkek arkadaşın daha önce ilişkisi ve bence büyük ihtimalle olmamıştır zaten.
Erkek için olması normal demiştim ben ama tabi o daha büyük yaşlar içindi :)

tesekkür ederim icimi rahatlattin :)

Bakire kız bile zorken bakir erkeği nerden bulacaksın
hadi hiç yaşamadım dedi yemin etti neresinden anlayacaksın

hic bir erkegin biyerinden anlasilmayacagi gibi ondada anlasilmaz.

Arkadaslar sevgilim bana, sana bi soru sorucam kizmak yok dedi, ve sordu. Birisiyle iliskiye girmis olsam napardin dedi ben dondum kaldim. öyle biseyin olmadigini biliyosun sadece merak ediyorum dedi. ayrilirim dedim kisa ve öz. sonra sordu, peki ya bu senden önce yasanmissa? yani seninle beraberken degilde, önceden bi iliskiye girmissem naparsin dedi. hic bisey demedim cok sinir oldum mesajlarina cevap vermiyorum. neden böyle bi soru sordu sizce? ya$amis olabilirmi? herseyin ilkini benimle yasadigini söylemisti, bende cok güveniyorum.. ama bu sorusu cok süpheli oldu ya

yaşlar kaç acaba?

erkeğin bakir olup olmamasının pekte sorun olmadığını sanıyorum ama böyle saçma bı konuyu neden açmış onuda anlamadım sadece cınsellikten konuşmak için bile söylemiş olabılır malum yaş 19 hormonlar tavan yapmıştır

herkes ayni fikirde sanirim, durup duruken sorulmaz ki. senden öncesi zaten senden öncede kalmis. insallah yeni degildir.

önceden olsa bende deli olurdum böyle selere ama su sıralar söyle düşünüyorum yada düşünmeye çalışıyorum.erkek arkadasın escinsel veya gay değil senden öncesi öncede kalsın geçmiş sonucta önmli olan budan sonrası bundan sonrası ve sadakati böyle tatsız seleri düşünüp üzme kendını soğursun ondan düşüne düşüne erkek sonucta biz kadınlar gibi değiller ki bir erkek yapsa böyle birsey söylemez emin ol sinsi erkekten korkaksın hissiyatıma güvenirim ...

onun yasi kac bilmiyorum ama girmistir bence erkekler kizlar gibi degil
gecmisini sorun etmemelisin yasanmis olmus bitmis sana ilk seninle yasayacagim demis
eger yalansa tabi hos degil. sana böyle bir soru sorduysa cinsellik hakkinda konusmak istemistir
belki konusmussunuzdur ama daha yogun bir sekilde konusmak istemistir

eskileri konuşmak ilişkilere çok zarar veriyo ve bitme noktasına kadar getiriyo. bazen pembe yalanlar gerekli sanırım her şeyi açıkça söylememek lazımmış, geç öğrendim

Arkadaslar sevgilim bana, sana bi soru sorucam kizmak yok dedi, ve sordu. Birisiyle iliskiye girmis olsam napardin dedi ben dondum kaldim. öyle biseyin olmadigini biliyosun sadece merak ediyorum dedi. ayrilirim dedim kisa ve öz. sonra sordu, peki ya bu senden önce yasanmissa? yani seninle beraberken degilde, önceden bi iliskiye girmissem naparsin dedi. hic bisey demedim cok sinir oldum mesajlarina cevap vermiyorum. neden böyle bi soru sordu sizce? ya$amis olabilirmi? herseyin ilkini benimle yasadigini söylemisti, bende cok güveniyorum.. ama bu sorusu cok süpheli oldu ya

acabasımı var yaşamış işte bunu sana alıştıra alıştıra sölemiş herşeyi ilk senle yaşıorum derken sana belki tam güvenmiodu ya da ayrılırsın falan sanmıştır yada bi yeden duyarsın diye ben olsam kim oldugunu öğrenirdim hoş sendne önce olmuş takcak bişe yok bu konuda tek yapman gereken neden zmanında sölemedin demek olur ve kim oldugunu örenmekolurdu bence

bi halt yiyen adam ağzıyla bu kadar bariz seni şüphelendirecek bir laf etmez, o kadar saf olmaz yani.

ben herkes gibi bir haltlar yediğini değil de patavatsız ve densiz olduğunu düşünüyorum.

eğer erkek arkadaşın başka şeylerde de patavatsızlık yapıyorsa çok da kafaya takma demek ki huyu bu.

Back
X