Sevgilimin tuhaf sorusu.

Arkadaslar sevgilim bana, sana bi soru sorucam kizmak yok dedi, ve sordu. Birisiyle iliskiye girmis olsam napardin dedi ben dondum kaldim. öyle biseyin olmadigini biliyosun sadece merak ediyorum dedi. ayrilirim dedim kisa ve öz. sonra sordu, peki ya bu senden önce yasanmissa? yani seninle beraberken degilde, önceden bi iliskiye girmissem naparsin dedi. hic bisey demedim cok sinir oldum mesajlarina cevap vermiyorum. neden böyle bi soru sordu sizce? ya$amis olabilirmi? herseyin ilkini benimle yasadigini söylemisti, bende cok güveniyorum.. ama bu sorusu cok süpheli oldu ya

cevap ortada malesef canım öyle bir deneyimi olmuş maksatta ağzını aramak,tepkini ölçmek. eğer ki sana karşı ilkimsin şeklinde davrandıysa da en fazla kendini kandırır işte.;)

bi halt yiyen adam ağzıyla bu kadar bariz seni şüphelendirecek bir laf etmez, o kadar saf olmaz yani.

ben herkes gibi bir haltlar yediğini değil de patavatsız ve densiz olduğunu düşünüyorum.

eğer erkek arkadaşın başka şeylerde de patavatsızlık yapıyorsa çok da kafaya takma demek ki huyu bu.

evet bende öyle düsünüyorum.

konuyu düsünmeden actim o anlik sinirle. gecmisinde iliskiye girdigini düsünmüyorum. yorumlarniz icin tesekkür ederim

Arkadaslar sevgilim bana, sana bi soru sorucam kizmak yok dedi, ve sordu. Birisiyle iliskiye girmis olsam napardin dedi ben dondum kaldim. öyle biseyin olmadigini biliyosun sadece merak ediyorum dedi. ayrilirim dedim kisa ve öz. sonra sordu, peki ya bu senden önce yasanmissa? yani seninle beraberken degilde, önceden bi iliskiye girmissem naparsin dedi. hic bisey demedim cok sinir oldum mesajlarina cevap vermiyorum. neden böyle bi soru sordu sizce? ya$amis olabilirmi? herseyin ilkini benimle yasadigini söylemisti, bende cok güveniyorum.. ama bu sorusu cok süpheli oldu ya

Ölüyorum böyle insanlara ya, neyin kafasındalar onun merakındayım. Bir halt yediysen ya gel adam gibi anlat, ya da sus, sakla. Söylemeyeceğin şey için ne diye ortalığı bulandırırsın akıllı.

kızlar daha farklı tabi ama erkeklerin önceden başkasıyla yada başkalarıyla ilişkiye girmiş olmaları normal değil mi ama? ben, benden öncesine asla kızmam. 29 yaşoındayım 4 yıllık ilişkim var. Ben şimdi erkek arkadaşım 25 yaşına kadar birileriyle birlikte olmuş ilişkiye girmiş die kızarsam küsersem ayrılırsam akıl sağlığımdan şüphe edilir herhalde:)

hayır normal değil.türkiye şartlarında evlilik dışı ilişki normal olmadığı ve ayıp karşılandığı için normal değil.

sonuçta evlilik dışı ilişki olduğu için ilişki yaşadığı kızda bizim gibi bir zamanlar ona inanmış güvenmiş birisi olacaktır.kimse inanıp güvenmeden evlenmediği birisiyle yatmaz (kadın).ama erkek bunu yaptıktan sonra ondan ayrılıyorsa ben o adama güvenmem.kendi keyfi için harcadığı bir kadın varsa yarın benı harcamayacağının garantisi yok.bunun dışında gönlü buna razı gelen adamın da sevgiden ne anladığı tartışılır bana göre(yattığı kızı bırakıp giden)

ha yok normal bir kızla yatmamışsa geriye tek seçenek kalıyor o da hayat kadınları..buda mide bulandırıcı bir durum.

Son düzenleme:
Yaşamasa sormazdı
Ama ne olur ne olmaz diye yaşamadım ama yine de soruyorum diyor sana
İkinizin de yaşı ufak herhalde

Sen bu yalanı anlamıyorsun
O da kendini ele veriyor

Normalde böyle şeyleri erkekler yaşasa bile küt diye söylemez
Çünkü kızlar anlar
Bu soruyu soran yaşamıştır ve nabız yokluyordur

Ilgınc tepkını neden merak dıyrkı hayret bır sey
Senımı denıyor
Hem ona buntıp koları bıdaha acma fılan demede bakalım daaaa neler sorucak gorelımmmmm

Bence senı bu. Durumda yandenıyo yada yasanılan bısı war !!!!!!

hayır normal değil.türkiye şartlarında evlilik dışı ilişki normal olmadığı ve ayıp karşılandığı için normal değil.

sonuçta evlilik dışı ilişki olduğu için ilişki yaşadığı kızda bizim gibi bir zamanlar ona inanmış güvenmiş birisi olacaktır.kimse inanıp güvenmeden evlenmediği birisiyle yatmaz (kadın).ama erkek bunu yaptıktan sonra ondan ayrılıyorsa ben o adama güvenmem.kendi keyfi için harcadığı bir kadın varsa yarın benı harcamayacağının garantisi yok.bunun dışında gönlü buna razı gelen adamın da sevgiden ne anladığı tartışılır bana göre(yattığı kızı bırakıp giden)

ha yok normal bir kızla yatmamışsa geriye tek seçenek kalıyor o da hayat kadınları..buda mide bulandırıcı bir durum.

Bir de kız değilim nasıl ise diye takılanlar var onlar ile de yapmış olabilir sonuçta. Biz istemedikçe erkek hiç bir şey yapamaz zaten yarınını düşünmeyen kadın ise sonuçlarına katlanmayı kabul etmiştir...

kızlar daha farklı tabi ama erkeklerin önceden başkasıyla yada başkalarıyla ilişkiye girmiş olmaları normal değil mi ama? ben, benden öncesine asla kızmam. 29 yaşoındayım 4 yıllık ilişkim var. Ben şimdi erkek arkadaşım 25 yaşına kadar birileriyle birlikte olmuş ilişkiye girmiş die kızarsam küsersem ayrılırsam akıl sağlığımdan şüphe edilir herhalde:)

bu nasıl bi düşünce tarzıdır yarabbim... yapmayın kızlar bunu. kendinize böyle haksızlık etmeyin. en kaldıramadığım konulardan biri bu. ne demek erkeklerin hakkı var, kızların yok. bizim de duygularımız yok mu ya? ben de isterim bi erkekle yatmayı. onlar da ister bi kızla yatmayı. ama herkes kendini sevdiği insana saklamalıdır. siz de şöyle erkeklerden yana çıkmıyo musunuz, bazı kızlar, çok sinirleniyorum. benim sevgilim de 26 yaşında, kimseyle de yapmamış. noldu şimdi, erkek değil mi o? asıl yapanlar erkek değil, çünkü hayvanların her gün her dakika yaptığı şeyi yaparak erkek olduklarını zannediyorlar. erkek olmak mantıklı düşünmekle, olgun davranmakla ve adam gibi sevmekle olur. her kadının üstüne çıkarak değil!!!

konu sahibine ise diceğim şey, bence %90 yapmış.

Benim fikrimde sorulursa, büyük ihtimal böyle bir şey yaşamış. Yaşamamış olsa bile o tür konulara girmeye çalışmaya kalkmış..

bu nasıl bi düşünce tarzıdır yarabbim... yapmayın kızlar bunu. kendinize böyle haksızlık etmeyin. en kaldıramadığım konulardan biri bu. ne demek erkeklerin hakkı var, kızların yok. bizim de duygularımız yok mu ya? ben de isterim bi erkekle yatmayı. onlar da ister bi kızla yatmayı. ama herkes kendini sevdiği insana saklamalıdır. siz de şöyle erkeklerden yana çıkmıyo musunuz, bazı kızlar, çok sinirleniyorum. benim sevgilim de 26 yaşında, kimseyle de yapmamış. noldu şimdi, erkek değil mi o? asıl yapanlar erkek değil, çünkü hayvanların her gün her dakika yaptığı şeyi yaparak erkek olduklarını zannediyorlar. erkek olmak mantıklı düşünmekle, olgun davranmakla ve adam gibi sevmekle olur. her kadının üstüne çıkarak değil!!!

konu sahibine ise diceğim şey, bence %90 yapmış.

Aynen kesinlikle katılıyorum.

İhtiyaçmış da bilmem neymiş de yapabilirlermişte.. Faso fiso... Hiç yapmayan erkekler nasıl duruyo o zaman..

Tamam Allah erkeklere doğuştan böyle bir şey vermiş ( ihtiyaç ) ama irade de vermiş !

Kadına zinaysa, erkeğe de zinadır. TÖLERANS GÖSTERİLMEZ !!

canım bence ustunde durulacak bır konu degıl ya takma bu kadar kafana .s aynısını bende yasadım sevgılım banada sordu aynı soruyu agzını kırar elıne verırdım dedım ve konu kapandı ya zaten bızım kınde yapması pek mumkun degıl cunku bız cok kucukken cıkmaya basladık .s hatta arkadaslarım dalga gecıyorlar benımle x ın bende once cıktıklarına sınır oluyorum dıyorum onlarda evcılık oynadıgı kızlara mı dıyor :) yanı ısın aslı bence gercekten agzını aramak ıstemıstır tepkını merak etmıstır yanı :)

Back
X