- Konu Sahibi minigmanig
-
Aslında bir çok insan işinden memnun değil ama gelire ihtiyacı olduğu için çalışıyor malesef.Bende bitirdiğim bölümden memnun değilim devlet memuru olmak için uğraşıyorum.Bu yıl ygs'ye girip tekrar istediğim bir bölüm olan okul öncesi okumak istiyorum ve çocukları çok seviyorum onun için istiyorum.Sende öyle yapabilirsin.İnan bana 4 yıl uzun bi süre değil hele bir ömür aynı işi yapacağını düşünürsen..
sevdigimde bende devlet memuruyuz ve büyük sehirde yasıyoruz.sevdigimde bende işimizi sevmiyoruz onun işide stresli benimkide.ve 2 mizde bu durumdan dolayı mutsuzus.ne yapacagımı bilemiyorum ama 2 mizinde yüzü asık kafamıza takmaktan bunaldık ben gece yatamıyorum düsünmekten sevdiğimede destek olamıyorum bende aynı durumdayım.yarın işe gitcez diye sters yapar olduk.işi bırakamayızda suan evlilik borclarımız var kredi cektik.büyük sehir bastaki sorumlularda cok.ama 3 yıl bu ilde kalacagız ve sonra doguya gidecegiz.belki küçük sehirde daha mutlu ve rahat olacagız.ama ozamana kadar nasıl dayanacagız.lütfen bi uzmana gidin demeyin cünkü gitme imkanımız yok sevdiğim gitmez.fikirlerinize ihtiyacım var.cocuk sahibi olmak bu durumu cözermi.bide o korkum var ya hemen hamile kalamzsam pcosluyumofffffoffffffffffff offfffffffffffffff
Polis misiniz :26::26:
benim pcolu iki arkadaşım vardı
bir tanesi korunmayı bıraktığı anda diğeri ihmal ettiği anda gebe kaldı
kısmet bu işler şimdiden düşünüp kendinizi üzmeyin
ayrıa çocuk hiçbir şeyi çözmez aksine daha büyük sorumluluk ve stres kaynağı olacak
ben de işimi sevmiyorum
o yüzden iki yıldır deli gibi ders çalışıp sınavlara giriyorum
işiniz ne alternatifiniz var mı bilmem
ama memnun değilseniz işinizi değiştirmek için girişimde bulunun
kurum içi yükselme, ünvan değiştirme sınavları var
gerekirse daha uzun sürer ama açıköğretimden başka blüm okuyup ona dair bir şey yapın
Büyük şehirde geçinmek daha zor, yaşam şartları daha zor haklısınız. Ama bu kadar da hayata tutunmaktan vazgeçecek bir durum yok bence. İlerisi için böyle bir planınız olması da güzel. Kendinizi yıpratmayın. Bebek sorun çözmez. Sorunlarıyla gelir. Bebeğe kim bakıcak. işten yorgun argın ulaşım araçlarından bunalmış halde evinize vardığınızda onunla ilgilenmeye enerjiniz kalıcak mı? Bir sürü derdi var bebeğin.. Küçük bir şehre yerleştiğinizde bebek meselesini düşünün derim. Ya da büyük şehri kabullenebildiğinizde
Sevdigim dediginiz kisi esiniz mi
kuzum benim ya nekadar canın sıkılmış sabret belki başka bir memlekete giderseniz iş ortamınız arkadaşlarınız değişirse belki herşey dHa güzel olur bizde maddiyat yüzünden borçlar yüzünden çok sıkıntı çektik ama çok şükür herşey yolunda sizinde işlerinz yoluna girecek elbet evlennce hemen hamiş olacaksın ben inanyorm canm siz sevdiğinle çok yol katettnz zorluk çektinz bu sıkıntılar vız gelir size güçlü ol bacının bitanesi
yine cansıkıcı sorularyla çözüm yerine yargılamak için insanı sinir eden yorum yapan birisi var yorumların içinde kaçırmaz böyle konuları e.........tahmn ediyosun kim olduğunu neyse polemiğe girmeyeym onunla bütün konuların içinde gereksiz yorumları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?