Sevgilimin ve kız arkadasım son gorulmesi paranoyak olucam lutfen yardimm

-Siyah-

Atam ♡
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2015
524
369
33
Başlıktanda anliycaginiz gibi kizlar sevgilimin ve kız arkadasimin whatsapp son gorulmeleri surekli ayni birbirlerinde numaralarida var sozde gicik oluyo ikiside birbirine aralarinda bisey varmidir yoksa sadece benim paranoyakligim mi

kesin aldatalıyorsun tühh baskın yap bence :confused:

oturup bunlara mı bakıyorsunuz oldu olacak whatsdog indirin iki telefona birine sevgilinizi birine arkadaşınızı ekleyin ordan match edin

kesin aldatalıyorsun tühh baskın yap bence :confused:

oturup bunlara mı bakıyorsunuz oldu olacak whatsdog indirin iki telefona birine sevgilinizi birine arkadaşınızı ekleyin ordan match edin
Kafama takildi sadece surekli gecipte bakmiyorum tabiki bi kac sefer denk geldim takip etmeye basladim bu olayda surekli tekrar edince fikirlerinizi almak istedim

Yakinen tanıdığım bi çift. Kızın çok yakın kız arkadaşıvvar sevgilisi sürekli kızı kötülerdi.nefret ederdi.aynı şekilde kızda toplu gorusmelerde kızda vardı onlarl arada. Orda bile birbirlerine laf sokarlardi. Kız saf hiç anlazdi derken.kız ve kızın sevgilisi buluşmuş beraber bile olmuşlar. En son dusundum niye bunlar birbirlerine uyuz oluyo diye tabi biz ograndik ama kıza soyleyemedik. Yanı özetle herşey olabilir.

En azından güvenmediğini anladım bence hem sevgili konusunda hem de kız arkadaş konusunda ilişkini gözden geçirmelisin.. Sinir bozucu bir durum olmalı açıkcası..

Yakinen tanıdığım bi çift. Kızın çok yakın kız arkadaşıvvar sevgilisi sürekli kızı kötülerdi.nefret ederdi.aynı şekilde kızda toplu gorusmelerde kızda vardı onlarl arada. Orda bile birbirlerine laf sokarlardi. Kız saf hiç anlazdi derken.kız ve kızın sevgilisi buluşmuş beraber bile olmuşlar. En son dusundum niye bunlar birbirlerine uyuz oluyo diye tabi biz ograndik ama kıza soyleyemedik. Yanı özetle herşey olabilir.
Ne desem bilemedim laf sokma birbirinden nefret etme hersey var birde arkadasim sevgilime bi saka yapmisti ben seni seviyorum falan diye kendimi cok kotu hissetmeye basladim.

Sevgiline sor acik acik kimle konusuyosun habire de. Olabilir valla bu devirde kimseye guven olmaz:KK51:

Sevgilinin WhatsApp ını kendi teline de kur, :D tuvalete giderken onun telini de yanlışlıkla almış ol falan :P

-st: 45626526 .!.:
Ne desem bilemedim laf sokma birbirinden nefret etme hersey var birde arkadasim sevgilime bi saka yapmisti ben seni seviyorum falan diye kendimi cok kotu hissetmeye basladim.

Ya tuyo verebilirm istersen çünkü biz hiçkondurmadik .birbirlerini kotulemeler , falan. Ama onlar faceden konuşuyorlardı. Vatsaptan değil.

Benım teyzemın de basına geldı bana söylüyordu da ben gülmüştüm meğer cıdden en yakın arkadasıyla sevgılısının ılıskısı varmıs o da whatsapp son gorulmelerınden şüphelenmişti

Neden birbirlerinde numaralari var ki?
Dusunuyorum da benim esimin numarasi en yakin arkadasimda yok, ya da en yakin arkadasimin esimde yok. Neden olsun? Cok sacma. Bi de birbirlerini sevmiyorlar ama numaralar var. Ilginc!
Valla o konuda ne deseniz haklisiniz benim aptalligim iste bos bulundum grup kurdum oyle tanistirdim bak bu benim arkadasim diye akilsiz basim iste

Benım teyzemın de basına geldı bana söylüyordu da ben gülmüştüm meğer cıdden en yakın arkadasıyla sevgılısının ılıskısı varmıs o da whatsapp son gorulmelerınden şüphelenmişti
Umarim ben yaniliyodurum boyle bi durumu kaldiramam

Back
X