- 25 Temmuz 2015
- 524
- 369
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kesin aldatalıyorsun tühh baskın yap bence
oturup bunlara mı bakıyorsunuz oldu olacak whatsdog indirin iki telefona birine sevgilinizi birine arkadaşınızı ekleyin ordan match edin
Kafama takildi sadece surekli gecipte bakmiyorum tabiki bi kac sefer denk geldim takip etmeye basladim bu olayda surekli tekrar edince fikirlerinizi almak istedimkesin aldatalıyorsun tühh baskın yap bence
oturup bunlara mı bakıyorsunuz oldu olacak whatsdog indirin iki telefona birine sevgilinizi birine arkadaşınızı ekleyin ordan match edin
Hazirim :)Şimdi sana bisey anlaticm hazirmisin:)
HaklisinizYeterli bir kanıt değil
Yakinen tanıdığım bi çift. Kızın çok yakın kız arkadaşıvvar sevgilisi sürekli kızı kötülerdi.nefret ederdi.aynı şekilde kızda toplu gorusmelerde kızda vardı onlarl arada. Orda bile birbirlerine laf sokarlardi. Kız saf hiç anlazdi derken.kız ve kızın sevgilisi buluşmuş beraber bile olmuşlar. En son dusundum niye bunlar birbirlerine uyuz oluyo diye tabi biz ograndik ama kıza soyleyemedik. Yanı özetle herşey olabilir.Hazirim :)
Ne desem bilemedim laf sokma birbirinden nefret etme hersey var birde arkadasim sevgilime bi saka yapmisti ben seni seviyorum falan diye kendimi cok kotu hissetmeye basladim.Yakinen tanıdığım bi çift. Kızın çok yakın kız arkadaşıvvar sevgilisi sürekli kızı kötülerdi.nefret ederdi.aynı şekilde kızda toplu gorusmelerde kızda vardı onlarl arada. Orda bile birbirlerine laf sokarlardi. Kız saf hiç anlazdi derken.kız ve kızın sevgilisi buluşmuş beraber bile olmuşlar. En son dusundum niye bunlar birbirlerine uyuz oluyo diye tabi biz ograndik ama kıza soyleyemedik. Yanı özetle herşey olabilir.
Normalde sevgilime guvenirim fakat bi kez tesaduf olur 2 kez tesaduf olurda hepmi tesadufen son gorulmeleri ayni oluyo anlamis degilim.Sevgiline sor acik acik kimle konusuyosun habire de. Olabilir valla bu devirde kimseye guven olmaz![]()
-st: 45626526 .!.:Ne desem bilemedim laf sokma birbirinden nefret etme hersey var birde arkadasim sevgilime bi saka yapmisti ben seni seviyorum falan diye kendimi cok kotu hissetmeye basladim.
Valla o konuda ne deseniz haklisiniz benim aptalligim iste bos bulundum grup kurdum oyle tanistirdim bak bu benim arkadasim diye akilsiz basim isteNeden birbirlerinde numaralari var ki?
Dusunuyorum da benim esimin numarasi en yakin arkadasimda yok, ya da en yakin arkadasimin esimde yok. Neden olsun? Cok sacma. Bi de birbirlerini sevmiyorlar ama numaralar var. Ilginc!
Umarim ben yaniliyodurum boyle bi durumu kaldiramamBenım teyzemın de basına geldı bana söylüyordu da ben gülmüştüm meğer cıdden en yakın arkadasıyla sevgılısının ılıskısı varmıs o da whatsapp son gorulmelerınden şüphelenmişti