ıyı geceler kızlaar.. Allah bozmasın çook guzel bi ılıskım var agustosda 1 sene olucak ama bu 1 sene ıcnde cok yollar katettik.. Erkek arkadaşm yalnız yasıyo aılesı memlekette 1 senedır ıstanbulda ve yenı geldıgınde tanısmıstık.. Bızım tanısmamıza vesıle olan 2 kısı var. Bırı benım cok yakın bı kız arkadaşım dıgerıde arkadasmn abısı. Aynı zamanda arkadaşmn abısı sevglmn cok yakın arkadaşı. fakat ben şuan arkadaşımla konuşmuyorum. Gecenlerde erkek arkadaşmla tartıştık ufacık sebepten kavga ettık ve ayrılma noktasına geldk telefonlar yuze kapatıldı.. Ama ayrıldık bıttı denmedı kavga ettık. Ve ben facebookuna gırdım bı bakım ne paylaşmış dıye o arkadaşımın abısı sevglmn duvarına gözümüz aydın yazmış. ben tabi bi sinirle kapattım. Her neyse 2 gun surdu. 2 gun sonra barıştık ben gidip kına aldım bu arkadaşın abısının yanına gıttım ' sana bu kınayı kavga ettıgımızde sevındıgın ıcın yak diye almıştım ama artık uzuntuden yakarsın' dedım ve bısey demesını beklemeden gıttım. ama hala sevgılımle cok samımıleer sevglmn en yakın arkadaşı aynı yerde calısıyolar ama sevglmı ondan uzak tutmak istiyorum ne yapabılırım
evet emınım sevgılımde ona kızıp duvarından o yazıyı kaldırdı zaten. Ve ben çok duydum birinede kardeşimi( sevgılımı) o kızdan kurtarıcam demiş benim içn. annesıne kadar herkes diyo bizi kıskanıyo sevgilimde farkında cocuk cok yuzsuz bısey ya .s
Böyle salak gerizekalı insanlara uyuz oluyorum tam öldürmelik tipler yaa lanet pislik saygısız domuz! ooofff atarlandım yine...
Bebeğim sen kendini ezdirme saygılı ol ama iyi kullanarak aklını sevgilini daha fazla kendi yanında ve başka arkadaslarla tutmaya çalış... o aptalıda gördüğünde iğrenç bir bakış at. bulaşsın heryerine veba gibi.
Böyle salak gerizekalı insanlara uyuz oluyorum tam öldürmelik tipler yaa lanet pislik saygısız domuz! ooofff atarlandım yine...
Bebeğim sen kendini ezdirme saygılı ol ama iyi kullanarak aklını sevgilini daha fazla kendi yanında ve başka arkadaslarla tutmaya çalış... o aptalıda gördüğünde iğrenç bir bakış at. bulaşsın heryerine veba gibi.
Sevgilimin yakın arkadaşı dyince kız falan sandım bende
Bence ne yaparsan yap sonuçta onun arkadaşı, karışman ne derece doğru olur bilmiyorum.
Hadi aralarını bozdun konuşmuyorlar diyelim, gün gelir senin yüzünden arkadaşımla aramı bozdum diye sana çıkışır kimbilir.
Bence sen bundan sonra umrunda değilmiş gibi davran. Sonuçta sevgilinin kimi seveceğine arkadaşı karar vermeyecek. Sen rahat davran.
arkadaşının abisiyle olan mesele yüzünden kendi arkadaşına neden küstün onu anlamadım ben...abisinin patavatsızlığı bu...
birde neden gözümüz aydın diyor onu merak ettim, hani geçmişte yaşanan ne varki öyle diyor...
bu patavatsız olan kişi yüzünden takıştığınız oldu mu ki öyle diyor...durduk yere insan neden gözümüz aydın derki yaa..
üstelik sizin tanışmanızı sağlayan kişi bunu diyor...acaba pişman mı oldu tanıştırdığına...
yada aklıma gelen kötü şey acaba sevgilin bu tür tartışmalarınız da gidip ona dertleniyor falanmı??
bence bu işte bişey var...bi kurcalayın derim...
gazeldustubaglara arkadaşımın yazdığına kesinlikle katılıyorum. Sizi daha önce birbirinize bu kadar uygun görüp aranızı yapan kişiler daha sonra bu yaptıklarına pişmanmış gibi hareket ediyorlarsa ortaya yeni bir durum çıkmış olmalı. Bu da ya sevgilinizin sizin arkanızdan söylediklerinden, ya sizin gözle görülür davranış değişikliklerinizden ya da sevgiliniz için daha yakınlarından ve daha uygun olduğunu düşündükleri başka bir kız arkadaş adayının varlığından kaynaklanabilir. Hatta biraz şeytanca düşününce kendi kız kardeşine uygun gördüğü için bile böyle yapabilir arkadaşı. :44:
arkadaşının abisiyle olan mesele yüzünden kendi arkadaşına neden küstün onu anlamadım ben...abisinin patavatsızlığı bu...
birde neden gözümüz aydın diyor onu merak ettim, hani geçmişte yaşanan ne varki öyle diyor...
bu patavatsız olan kişi yüzünden takıştığınız oldu mu ki öyle diyor...durduk yere insan neden gözümüz aydın derki yaa..
üstelik sizin tanışmanızı sağlayan kişi bunu diyor...acaba pişman mı oldu tanıştırdığına...
yada aklıma gelen kötü şey acaba sevgilin bu tür tartışmalarınız da gidip ona dertleniyor falanmı??
bence bu işte bişey var...bi kurcalayın derim...
canım kendı arkadasıma o yuzden kusmedım baska sebepten kavga ettık. o cockla aramızda hıcbısey yok kavga etmedık hıc ve benden 3 yas buyuk sevglmden kucuk olmasına ragmen saygıdan abi derdim şimdi adını anmıyorum