ıyı geceler kızlaar.. Allah bozmasın çook guzel bi ılıskım var agustosda 1 sene olucak ama bu 1 sene ıcnde cok yollar katettik.. Erkek arkadaşm yalnız yasıyo aılesı memlekette 1 senedır ıstanbulda ve yenı geldıgınde tanısmıstık.. Bızım tanısmamıza vesıle olan 2 kısı var. Bırı benım cok yakın bı kız arkadaşım dıgerıde arkadasmn abısı. Aynı zamanda arkadaşmn abısı sevglmn cok yakın arkadaşı. fakat ben şuan arkadaşımla konuşmuyorum. Gecenlerde erkek arkadaşmla tartıştık ufacık sebepten kavga ettık ve ayrılma noktasına geldk telefonlar yuze kapatıldı.. Ama ayrıldık bıttı denmedı kavga ettık. Ve ben facebookuna gırdım bı bakım ne paylaşmış dıye o arkadaşımın abısı sevglmn duvarına gözümüz aydın yazmış. ben tabi bi sinirle kapattım. Her neyse 2 gun surdu. 2 gun sonra barıştık ben gidip kına aldım bu arkadaşın abısının yanına gıttım ' sana bu kınayı kavga ettıgımızde sevındıgın ıcın yak diye almıştım ama artık uzuntuden yakarsın' dedım ve bısey demesını beklemeden gıttım. ama hala sevgılımle cok samımıleer sevglmn en yakın arkadaşı aynı yerde calısıyolar ama sevglmı ondan uzak tutmak istiyorum ne yapabılırım