• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimin yakın çevresindeki gelinlerin böyle davranmasının sebebi ne

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

ladyliya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2017
89
49
88
28
Merhabalar..
Erkek arkadaşımla yeniyiz ama her şey yolunda giderse evleniriz gözüyle bakıyoruz birbirimize. onun yakın arkadaşlarıyla tanıştım onların ısrarıyla, birinin sevgilisi çok iyiydi tavırları falan ama diğeri daha soğuktu tanışmaya kendisi beni ısrarla çağırıp fazla oralı olmadı falan. Özellikle en yakın arkadaşının nişanlısı olan kız tuhaftı ki bu da en çok tanışmak isteyen kişiydi benimle.Çok canayakın davranmama rağmen böyleydi.Sevgilimin ailesiyle de yakınlar bu arada. Geçen de yine yeğeninin karısı çalıştığım yere geldi sevgilimin annesiyle birlikte(annesi arkadaşım) onlar da yeni evli sayılır, onda da böyle mesafeli tepeden bakan tavırlar vardı. Ben küçük oğlunu sevdikçe hiç oralı olmadı falan. Bir şeyler anlatıyorum bakmıyor gülmüyor ki biliyormuş da benim yeğenlerinin sevgilisi olduğumu. Nasıl davranmalıyım ailelerine girdiğimde acaba yanlış mı yapıyorum bastan bu kadar guzel davranmakla. O kadar da kahve meyve tabağı falan hazırladım tesekkur yok ki yaşıtmışız bide yani

Yani bir denediz olmadı, iki denediniz olmadı..
Zorlamayacaksiniz.
Cici görünmek gibi bir mecburiyetiniz mi var ?
Mesafe istiyorsa mesafe olsun,yanarli dönerli tabaklar yapip ikramı abartmayın.
Sevgi budalası gibi gorunursunuz bu şekilde.

Ben küçük oğlunu sevdikçe hiç oralı olmadı falan
Kadın oğlunu sevdiniz diye duygulansa mıydı anlamadım ne tepki bekliyordunuz? Her tanıştığınız insanın falsosu mu var siz çok takıntılı davranıyorsunuz gibi geldi
Israrla tanışmak isteyen insanlar niye tepeden baksın kompleks mi yapıyorsunuz acaba

Merhabalar..
Erkek arkadaşımla yeniyiz ama her şey yolunda giderse evleniriz gözüyle bakıyoruz birbirimize. onun yakın arkadaşlarıyla tanıştım onların ısrarıyla, birinin sevgilisi çok iyiydi tavırları falan ama diğeri daha soğuktu tanışmaya kendisi beni ısrarla çağırıp fazla oralı olmadı falan. Özellikle en yakın arkadaşının nişanlısı olan kız tuhaftı ki bu da en çok tanışmak isteyen kişiydi benimle.Çok canayakın davranmama rağmen böyleydi.Sevgilimin ailesiyle de yakınlar bu arada. Geçen de yine yeğeninin karısı çalıştığım yere geldi sevgilimin annesiyle birlikte(annesi arkadaşım) onlar da yeni evli sayılır, onda da böyle mesafeli tepeden bakan tavırlar vardı. Ben küçük oğlunu sevdikçe hiç oralı olmadı falan. Bir şeyler anlatıyorum bakmıyor gülmüyor ki biliyormuş da benim yeğenlerinin sevgilisi olduğumu. Nasıl davranmalıyım ailelerine girdiğimde acaba yanlış mı yapıyorum bastan bu kadar guzel davranmakla. O kadar da kahve meyve tabağı falan hazırladım tesekkur yok ki yaşıtmışız bide yani
Biraz fazla hızlı gelincilik oynuyorsunuz. Fazla samimiyet iyi değildir. Biraz mesafeli olun, doğru yapıyorlar bence daha dün bir bugün iki ilerde evlenme ihtimaliniz var diye vıcık vıcık mı olsunlar?

Kadın oğlunu sevdiniz diye duygulansa mıydı anlamadım ne tepki bekliyordunuz? Her tanıştığınız insanın falsosu mu var siz çok takıntılı davranıyorsunuz gibi geldi
Israrla tanışmak isteyen insanlar niye tepeden baksın kompleks mi yapıyorsunuz acaba
Hatta belki rahatsız olmuştur oğlunun sevilmesinden. Ben olsam sinir olurum mesela, elin kızı niye sevsin çocuğumu...

Yok yahu hiç sohbet etmediler kendileri olduğum yere gelip, veya kendileri tanışmak isteyip? Bana garip geldi ama yanlış düşünüyorum sanırım haklısınız

Niye insanlardan size karşı özel muamele bekliyorsunuz ki? Alt tarafı arkadaşının, yeğeninin karısı yani. Niye bu kadar üzerine düşüyorsunuz durumun?
Ama ne..
Sanki çok muteber bir aile büyüğüymuscesine kendisini sevdirme çabası..
Bir İzzet bir ikram..
Yani neredeyse aileden bile değil kadın..
Neden bu kadar takıntı haline gelmiş ki bu kişi.

Ama ne..
Bir İzzet bir ikram..
Yok yahu öyle bir çabam. Öyle görünüyor demek ki ona göre düzenlerim davranışlarımı bende. İyi ki yazmışım

Ama ne..
Bir İzzet bir ikram..
Muteber aile büyüğüne bile bu derece kendimi sevdirmeye çalışmam valla. Ne gerek var? Severse sevsin sevmezse sevmesin.

Pembik gelin olma çabası hep bunlar bence.

Merhabalar..
Hikayenin diğer tarafında olan biri olarak yorum yapmak isterim müsaadenizle. Geçenlerde bununla ilgili konu açmıştım, eşimin abisinin sevgilisi gereksiz bir samimiyet ile herkesle tanışmaya çalışıyor, benimle de. Kişisel olarak tanıştığım insanlara öncesinde daha mesafeli davranan bir yapım var ama bu hanımın ısrarları, haddini aşan tavırları nedeniyle şimdiden ön yargı oluşturdum maalesef. Konunuza gelince insanların sevgilisi olabilir aile ile tanışabilir ama sırf evlenme ihtimali var diye insan kendisi olmak yerine en azından politik davranıyor, davranmak zorunda gibi hissediyor bu nedenle de gergin bir ortam oluştuğunu düşünüyorum. Siz sevgilinizle ilişkinize bakın bence, ilerde evlilik durumu olduğunda aynı tavırla karşılaşırsanız mesafe koyarsınız.

Hikayenin diğer tarafında olan biri olarak yorum yapmak isterim müsaadenizle. Geçenlerde bununla ilgili konu açmıştım, eşimin abisinin sevgilisi gereksiz bir samimiyet ile herkesle tanışmaya çalışıyor, benimle de. Kişisel olarak tanıştığım insanlara öncesinde daha mesafeli davranan bir yapım var ama bu hanımın ısrarları, haddini aşan tavırları nedeniyle şimdiden ön yargı oluşturdum maalesef. Konunuza gelince insanların sevgilisi olabilir aile ile tanışabilir ama sırf evlenme ihtimali var diye insan kendisi olmak yerine en azından politik davranıyor, davranmak zorunda gibi hissediyor bu nedenle de gergin bir ortam oluştuğunu düşünüyorum. Siz sevgilinizle ilişkinize bakın bence, ilerde evlilik durumu olduğunda aynı tavırla karşılaşırsanız mesafe koyarsınız.
Evet haklısınız ama benimle tanışmak isteyen olduğum yere gelen taraf onlar o yüzden garip geliyordu bana. Ben normal muhabbet ediyorum onlar soguk duruyorlar buna ragmen. Sanki ben çok cici duruyormuşum yalakalık yapiyormusum gibi gorundu ama oyle bisey yok. Kahveye bile annesi rica etti yani yapar misin diye. Meyveleri kesmeyi de

Ben evlerine veya onların alanına kendim veya sevgilimle gitsem neyse de, hem beni görmek için hamle yapıp hemde meraklı degilmis gibi davranıldı diye düşündüm

Evet haklısınız ama benimle tanışmak isteyen olduğum yere gelen taraf onlar o yüzden garip geliyordu bana. Ben normal muhabbet ediyorum onlar soguk duruyorlar buna ragmen. Sanki ben çok cici duruyormuşum yalakalık yapiyormusum gibi gorundu ama oyle bisey yok. Kahveye bile annesi rica etti yani yapar misin diye. Meyveleri kesmeyi de

Bastan onlarin sizi bu kadar erken bilmeleri yalnis. Üstüne calistiginiz yere geliyorlar kiz görücü gibi..

İşte bu durumlar garip olabiliyor hem tanışmak isteyip hem böyle davranmakta hoş değil ben direkt reddettim böyle durumlara mahal vermemek için.

Kahveyle meyveye bozulmuşlardır belki. İkisi de beni fena acıktırıyor, ikisini birden ikram ederlerse açlıktan midem kazınır çok bozulurum.

Ya da annesi söylemeden ikram etmemenize de bozulmuş olabilirler. Hani misafire sorulur ya ne içersiniz falan diye 🙄

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X