• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimin yakın çevresindeki gelinlerin böyle davranmasının sebebi ne

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bastan onlarin sizi bu kadar erken bilmeleri yalnis. Üstüne calistiginiz yere geliyorlar kiz görücü gibi..
Annesiyle onceden arkadaştım zaten
Kahveyle meyveye bozulmuşlardır belki. İkisi de beni fena acıktırıyor, ikisini birden ikram ederlerse açlıktan midem kazınır çok bozulurum.

Ya da annesi söylemeden ikram etmemenize de bozulmuş olabilirler. Hani misafire sorulur ya ne içersiniz falan diye 🙄
Iş yerime geldiler

Bana saçma gelen şey; hiç bir kan bağı olmayan, hiçbir şekilde akraba olmayan ve ilerde akraba olamayacak olan insanların “ısrarla” tanışmak istemesi.
Aklıma 2 sebep geliyor
1. İyimser sebep
O kızlar da sevgilinizle iyi arkadaş olduğu için “nasıl biriyle birliktesin bi tanışalım” diye ısrar etmiş olabilirler
2. (Burdan sonra sözüm meclisten dışarı)
Günümüzde sevgiliyi sevgilinin arkadaşıyla aldatmak neredeyse moda olduğu için şimdiden görüşüp “sevgilimi elimden alırsan saçını başını yolarım” mesajı vermek istemiş olabilirler.
Israr edip soğuk davrandıkları için böyle söylüyorum, yoksa mizaçları da öyle olabilir

Ee ben ne okuyacam konu silinmiş 😂
Bügün konu silen silene... Amme hizmeti yapıyorum konu geri gelene kadar idare edin.

Merhabalar..
Erkek arkadaşımla yeniyiz ama her şey yolunda giderse evleniriz gözüyle bakıyoruz birbirimize. onun yakın arkadaşlarıyla tanıştım onların ısrarıyla, birinin sevgilisi çok iyiydi tavırları falan ama diğeri daha soğuktu tanışmaya kendisi beni ısrarla çağırıp fazla oralı olmadı falan. Özellikle en yakın arkadaşının nişanlısı olan kız tuhaftı ki bu da en çok tanışmak isteyen kişiydi benimle.Çok canayakın davranmama rağmen böyleydi.Sevgilimin ailesiyle de yakınlar bu arada. Geçen de yine yeğeninin karısı çalıştığım yere geldi sevgilimin annesiyle birlikte(annesi arkadaşım) onlar da yeni evli sayılır, onda da böyle mesafeli tepeden bakan tavırlar vardı. Ben küçük oğlunu sevdikçe hiç oralı olmadı falan. Bir şeyler anlatıyorum bakmıyor gülmüyor ki biliyormuş da benim yeğenlerinin sevgilisi olduğumu. Nasıl davranmalıyım ailelerine girdiğimde acaba yanlış mı yapıyorum bastan bu kadar guzel davranmakla. O kadar da kahve meyve tabağı falan hazırladım tesekkur yok ki yaşıtmışız bide yani

Bügün konu silen silene... Amme hizmeti yapıyorum konu geri gelene kadar idare edin.

Merhabalar..
Erkek arkadaşımla yeniyiz ama her şey yolunda giderse evleniriz gözüyle bakıyoruz birbirimize. onun yakın arkadaşlarıyla tanıştım onların ısrarıyla, birinin sevgilisi çok iyiydi tavırları falan ama diğeri daha soğuktu tanışmaya kendisi beni ısrarla çağırıp fazla oralı olmadı falan. Özellikle en yakın arkadaşının nişanlısı olan kız tuhaftı ki bu da en çok tanışmak isteyen kişiydi benimle.Çok canayakın davranmama rağmen böyleydi.Sevgilimin ailesiyle de yakınlar bu arada. Geçen de yine yeğeninin karısı çalıştığım yere geldi sevgilimin annesiyle birlikte(annesi arkadaşım) onlar da yeni evli sayılır, onda da böyle mesafeli tepeden bakan tavırlar vardı. Ben küçük oğlunu sevdikçe hiç oralı olmadı falan. Bir şeyler anlatıyorum bakmıyor gülmüyor ki biliyormuş da benim yeğenlerinin sevgilisi olduğumu. Nasıl davranmalıyım ailelerine girdiğimde acaba yanlış mı yapıyorum bastan bu kadar guzel davranmakla. O kadar da kahve meyve tabağı falan hazırladım tesekkur yok ki yaşıtmışız bide yani
Bu bugün ikinci amme hizmeti alışım oldu sağolasın 😂

Konuya gelince karşılığında bende yazmadığım yorumumu siliyorum konu sahibi 😂

neden mic mic olmak zorunda hissediyorsun ki insanlarla. bekle zaman icinde anlasirsan anlasirsin zaten ilk gunden kanka olman gerekmiyor

Size kötü bir haberim var

762FE7FC-805E-4882-A8F1-A24BC639EE00.webp

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X