Sevgilimin yakın kız arkadaşına hediyesi

Çekilecek dert değilsiniz.

Seccade tespih alacak kadar dini bilgisi var ama erkekle kadının dostluğunun haram oldugunu bilmiyor mu bu arada dini yorum değildir asla.
Ama masum gelmediler bana.
Her ikisi de.......
Ay namahreme seccade aldı diye kesin sevişirler şimdi.

İnşallah adam bir an önce gözünü açar da kurtulur sizden. Çekilecek dert değilsiniz.

Kesinlikle katiliyorum. Yaslari 15 sanirim. Bu mantiga sahip insanlar evlense de evlilikleri problemli oluyor. Hele Cocuk oldugunu dusunmek bile istemiyorum. Allah korusun o cocuk nasil ziyan olur elinizde

Ay namahreme seccade aldı diye kesin sevişirler şimdi.
ay ne alaka allah askına ya , seccade tesbih olayları ile yakınen ilgilenen (yasam tarzı bu olan) biri bu gibi durumlara dikkat ediyor olmalı değişik geldi ,ben öyle değilim iki cins arkadasta olabilir yaşam tarzım öyle değil zaten bu yüzden tuhaf geldi konu sahibine yorum yaptım yoksa banane isterse her türlü takılsın öpüşsün koklassın doğanın kanunu

Adam sanki tanga almış, Allah Allah. Müslüman müslümana seccade hediye eder. Elbise de ederdi, parfüm de ederdi. Arkadaş olmalarına takılmıyor, hediye alındığına takılıyor konu sahibi o daha ilginç bak. Herkes dininin her gereğini yerine getirmiyor, bu kimseyi kötü yapmaz.

konu sahibi ona takılmamıs ki haber vermediğine gizlediğine takılmıs buna hepimiz takılırdık yani böyle bir durumda art niyet yoksa gizlenmesi tuhaf esas

konu sahibi ona takılmamıs ki haber vermediğine gizlediğine takılmıs buna hepimiz takılırdık yani böyle bir durumda art niyet yoksa gizlenmesi tuhaf esas
Seccade yahu? Sanki sürpriz doğum günü hazırlamış konu sahibinden habersiz.

Enteresan neden gizliyor.. bi kafam karışmadı değil konus bence sakince ve haber vermesi gerektiğini söyle

Seccade yahu? Sanki sürpriz doğum günü hazırlamış konu sahibinden habersiz.
İsterse bir adet kalem alsın , konu sahibi diyor ki benim bir erkek arkadaşım bana hediye alsa olay çıkarır diyor.
Erkek arkadaşı da kısıtlayıcı ve kıskanç oldu beyfendi kızsın ama kendi gizli kapaklı iş yapsın. Yani konuyu mu eksik okuyorsunuz nedir?
Karşı taraf kısıtlayan biri olmasına rağmen kendi yapıyor.
Ben eşimden gizlemem eşimde benden gizlemez. Bir kalem bile alsa bana söylemese orada art niyet ararım normal değil yani elbette söyleyecek hatta gerekirse beraber alırız gizli saklı olmaz

O da kendine bu muameleyi yaptırmayacak, o yaparken iyi ben neden yapamıyorum demek çok saçma ve faydasız. İki taraf da birbirini bu kadar kısıtlarsa olacağı budur. Yakında konu sahibi de bir şeyleri gizler, açığa çıkınca böyle mevzu çıkar.

Yani birine hediye diye seccade alınıyorsa, bu insan baya muhafazakar. E bu durumda bu hanım kızımız, yabancı erkekle arkadaşlık kurabiliyor mu? Meraktan soruyorum, hakim olmadığım bir konu

Ben olsam seninle evlenme yolunu da değiştirirdim tepkilere bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…