- 19 Aralık 2014
- 6.797
- En iyi cevaplar
- 1
- 48.444
- 748
- Konu Sahibi Zynppsss24
-
Diploma no’mu hazırlamış bekliyordum, çıkar göster diyeceğini sanmıştım
Çekilecek dert değilsiniz.Merhabalar, benim yaklaşık 4 senelik bir ilişkim var, evlenme yolunda gidiyoruz fakat bugün erkek arkadaşımın çocukluktan beri arkadaşı olan yakın kız arkadaşına doğum günü hediyesi aldığını öğrendim ( tespih ve seccade almış) her neyse, bu benim zoruma gitti çünkü benim hiçbir şekilde haberim yok! Daha önce de başka yakın arkadaslari ( yine bu kız içinde) avm ye gitmişlerdi benim yine haberim olmamıştı, belki tepkimden korkup söylemiyor olabilir ama her zaman böyle mi olacak, o zaman da kavga etmiştik.Ben her şeyi anlatiyorken ona bu yaptıkları abes değil mi? Bir karşı cins bana hediye alsa ortalığı ayağa kaldırır. Ne yapmalıyım sizce ? Sordum bu ne falan diye, ben o hediyeyi alalı çok oldu deyip konuyu kapattı.
Diploma no’mu hazırlamış bekliyordum, çıkar göster diyeceğini sanmıştım
Yoruma gelSeccade tespih alacak kadar dini bilgisi var ama erkekle kadının dostluğunun haram oldugunu bilmiyor mubu arada dini yorum değildir asla.
Ama masum gelmediler bana.
Her ikisi de.......
Ay namahreme seccade aldı diye kesin sevişirler şimdi.Seccade tespih alacak kadar dini bilgisi var ama erkekle kadının dostluğunun haram oldugunu bilmiyor mubu arada dini yorum değildir asla.
Her ikisi de.......
İnşallah adam bir an önce gözünü açar da kurtulur sizden. Çekilecek dert değilsiniz.Yaaa caaanim öyle mi diyosun? Tamam ben de hemen nikah masasına oturuyordum zaten söylemen iyi oldu. Evlilik yolunda gidiyoruz ciddiyiz manasına gelir ayrıca ALDIĞI HEDİYEYİ KISKANMADİM ,"Bana haber vermemesini"kıskandım.. bı anla okuduğunu önce ,sorunun ne olduğunu söylemeye çalışıyorum. Patoloji kısmına gelince olmayan bilgilerinle millete tanı koyma ,gelir sana koyarlar.
O sizin kendi fesatliginiz bence, aman erkeklere selam dahi vermeyinSeccade tespih alacak kadar dini bilgisi var ama erkekle kadının dostluğunun haram oldugunu bilmiyor mubu arada dini yorum değildir asla.
Her ikisi de.......
Kesinlikle katiliyorum. Yaslari 15 sanirim. Bu mantiga sahip insanlar evlense de evlilikleri problemli oluyor. Hele Cocuk oldugunu dusunmek bile istemiyorum. Allah korusun o cocuk nasil ziyan olur elinizdeEvlenecek olgunlukta olduğunuzu düşünmüyorum. Yakın arkadaşıma hediye alırken sevgilimden izin mi alacağım? Yok daha neler.
Bence tahammül sınırlarını zorlayan bir kıskançlığınız var.
Sert oldu biliyorum ama, ben olsam böyle bir ilişki istemez ve ayrılırdım sizden.
Ekleme: o da size karşı cins arkadaşınız hediye alsa delirirmiş. O da patolojik birisi.
Bence ikiniz de henüz olgunlaşmamışsınız.
ay ne alaka allah askına ya , seccade tesbih olayları ile yakınen ilgilenen (yasam tarzı bu olan) biri bu gibi durumlara dikkat ediyor olmalı değişik geldi ,ben öyle değilim iki cins arkadasta olabilir yaşam tarzım öyle değil zaten bu yüzden tuhaf geldi konu sahibine yorum yaptım yoksa banane isterse her türlü takılsın öpüşsün koklassın doğanın kanunuAy namahreme seccade aldı diye kesin sevişirler şimdi.
ay ne alaka allah askına ya , seccade tesbih olayları ile yakınen ilgilenen (yasam tarzı bu olan) biri bu gibi durumlara dikkat ediyor olmalı değişik geldi ,ben öyle değilim iki cins arkadasta olabilir yaşam tarzım öyle değil zaten bu yüzden tuhaf geldi konu sahibine yorum yaptım yoksa banane isterse her türlü takılsın öpüşsün koklassın doğanın kanunu
konu sahibi ona takılmamıs ki haber vermediğine gizlediğine takılmıs buna hepimiz takılırdık yani böyle bir durumda art niyet yoksa gizlenmesi tuhaf esasAdam sanki tanga almış, Allah Allah. Müslüman müslümana seccade hediye eder. Elbise de ederdi, parfüm de ederdi. Arkadaş olmalarına takılmıyor, hediye alındığına takılıyor konu sahibi o daha ilginç bak. Herkes dininin her gereğini yerine getirmiyor, bu kimseyi kötü yapmaz.
Seccade yahu? Sanki sürpriz doğum günü hazırlamış konu sahibinden habersiz.konu sahibi ona takılmamıs ki haber vermediğine gizlediğine takılmıs buna hepimiz takılırdık yani böyle bir durumda art niyet yoksa gizlenmesi tuhaf esas
EnteresanMerhabalar, benim yaklaşık 4 senelik bir ilişkim var, evlenme yolunda gidiyoruz fakat bugün erkek arkadaşımın çocukluktan beri arkadaşı olan yakın kız arkadaşına doğum günü hediyesi aldığını öğrendim ( tespih ve seccade almış) her neyse, bu benim zoruma gitti çünkü benim hiçbir şekilde haberim yok! Daha önce de başka yakın arkadaslari ( yine bu kız içinde) avm ye gitmişlerdi benim yine haberim olmamıştı, belki tepkimden korkup söylemiyor olabilir ama her zaman böyle mi olacak, o zaman da kavga etmiştik.Ben her şeyi anlatiyorken ona bu yaptıkları abes değil mi? Bir karşı cins bana hediye alsa ortalığı ayağa kaldırır. Ne yapmalıyım sizce ? Sordum bu ne falan diye, ben o hediyeyi alalı çok oldu deyip konuyu kapattı.
İsterse bir adet kalem alsın , konu sahibi diyor ki benim bir erkek arkadaşım bana hediye alsa olay çıkarır diyor.Seccade yahu? Sanki sürpriz doğum günü hazırlamış konu sahibinden habersiz.
O da kendine bu muameleyi yaptırmayacak, o yaparken iyi ben neden yapamıyorum demek çok saçma ve faydasız. İki taraf da birbirini bu kadar kısıtlarsa olacağı budur. Yakında konu sahibi de bir şeyleri gizler, açığa çıkınca böyle mevzu çıkar.İsterse bir adet kalem alsın , konu sahibi diyor ki benim bir erkek arkadaşım bana hediye alsa olay çıkarır diyor.
Erkek arkadaşı da kısıtlayıcı ve kıskanç oldu beyfendi kızsın ama kendi gizli kapaklı iş yapsın. Yani konuyu mu eksik okuyorsunuz nedir?
Karşı taraf kısıtlayan biri olmasına rağmen kendi yapıyor.
Ben eşimden gizlemem eşimde benden gizlemez. Bir kalem bile alsa bana söylemese orada art niyet ararım normal değil yani elbette söyleyecek hatta gerekirse beraber alırız gizli saklı olmaz
Ben olsam seninle evlenme yolunu da değiştirirdim tepkilere bakMerhabalar, benim yaklaşık 4 senelik bir ilişkim var, evlenme yolunda gidiyoruz fakat bugün erkek arkadaşımın çocukluktan beri arkadaşı olan yakın kız arkadaşına doğum günü hediyesi aldığını öğrendim , her neyse, bu benim zoruma gitti çünkü benim hiçbir şekilde haberim yok! Daha önce de başka yakın arkadaslari ( yine bu kız içinde) avm ye gitmişlerdi benim yine haberim olmamıştı, belki tepkimden korkup söylemiyor olabilir ama her zaman böyle mi olacak, o zaman da kavga etmiştik.Ben her şeyi anlatiyorken ona bu yaptıkları abes değil mi? Bir karşı cins bana hediye alsa ortalığı ayağa kaldırır. Ne yapmalıyım sizce ? Sordum bu ne falan diye, ben o hediyeyi alalı çok oldu deyip konuyu kapattı.
Ben olsam seninle evlenme yolunu da değiştirirdim tepkilere bak
A0 türkcenle senle kim muhattap olur acaba? Onu da bir düşün istersen.Ben olsam seninle evlenme yolunu da değiştirirdim tepkilere bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?