• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilimin yalanını yakaladım yardımm :(

Sen Şifreni değiş, eğer o hemen atlarsa şifreyi niye değiştin diye. Sende" facenin Şifremsini biri kırmış sanırım. o nedenle şifresini değiştim. Madem sen daha girmiyorsun benim faceye şifreyi bilmeni gerek yok" dersin. O zaman bak bakalim ne diyecek :KK47::KK47::KK47:

değiştim şu an eski şifrem biliyor bunu bakalım napcak hiçbişey demedim

kızlar bişey demedim henüz nasıl söylesem ki :(

Erkek arkadaşım bir başvuru için bana tc ve şifre verdi. Bir kaç gün sonra da benim face e biri girmiş galiba dedi. Sen misin dedi, şaka yapıyorsun heralde ben nasıl gireyim dedim . o benim face şifrem aynı zamanda dedi. Inan bir kez olsun girmedim.. O da benimkini istese lafı değiştirir vermem.

Send şifreni değiştir. Ben seninkine girmeyecegim artık sende girme de. Ne gerek var?

En mantiklisi boyle yapmak sanirim. Yoksa sorun bitmiycek. Ama o benim face i me hakim olmak istiyo anladigim kadariyla.

arkadaşlar sevgilim askerde. askere giderken face leri kapalı tutucam demiştim. şifrelerimiz birbirimizde var. neyse bu face bi kere sorun oldu orda. onun ki açık kullanıyo diye bende açtım. meğer bunun haberi yokmuş bende görüyo sanıyorum. bi kez bu yüzden kavga ettik. sonra bu benimkinide kapat dedi. kapalıydı ikimizinkide.

bugün o açtı. bişey paylaşmış. benim haberi yoktu paylaşımından biraz trip attım. bende açıyim o zaman filan dedim. bu da bana diyo ki ben zaten seniin şifrenide mailini de unuttum girmiyorum seninkine hiç.

neyse şifremi girdim face açılmıyo. heralde telden olmadı diye eve geldim. evde baktım şifre değiltilmiş. bir hafta önce. mailime girdim. sevgilim bu mailimin şifresini unuttumu biliyor. unutmuştum ama sonra hatırladım hatırladğımdan haberi yok. bi baktım maile bu benim şifremi değişmiş bi hafta önce.

ve hala bugünde diyo ki ben senin şifreni bilmiyorum ki. ama kendi değişmiş kesin bu telefonun markasına kadar bulunduğu yere kadar yazıyo mailde..

sizce sevgilime nasıl yaklaşıyım? neden böyle bişey yaptı neden söylemiyor. ortaya çıkıcağını anlamadı büyük ihtimall..
şifre özel bir şeydir . Kocam bile bana soramaz .Hakarettir bu.Sana güvenmiyorum seni kontrol edeceğim demektir sen ahlaksızsın demektir .
Neden müsaade ediyorsunuz üç kuruşluk adamlara kendinizi hor gördürtüyorsunuz .
Evlenince de bıdı bıdı .
Kendi düşen ağlamaz .

şifre özel bir şeydir . Kocam bile bana soramaz .Hakarettir bu.Sana güvenmiyorum seni kontrol edeceğim demektir sen ahlaksızsın demektir .
Neden müsaade ediyorsunuz üç kuruşluk adamlara kendinizi hor gördürtüyorsunuz .
Evlenince de bıdı bıdı .
Kendi düşen ağlamaz .

Onun sifresininde bende olma durumu hosuma gitti sanirim yoksa basta karsiydim bnde. Ama o tutup bana soylemeden sifremi degistirip ben senin face i ne girmiyorum ki diyor hala :(

Sevgilin yalancı çobana dönüşmüş.

Aynen oyle oldu :( henuz bisey demedim o da farketmedi sanirim. Birde tartismadan sonra diyor ki istedigin gibi girebilirsin umrumsa degil imaji ciziyor.. Biliyo sifremi degismis nasil giriyim. Cok komik ya aglancak halime guler oldum. Napayim ben bu adami

bu yalancıya atılacak son yem errgenler gibi başka adresten concon kadın resimli bir adres alıp onu eklemek.

kızlar bişey demedim henüz nasıl söylesem ki :KK43:
Söyleme neden söylemek icin cirpiniyorsun. Birak yalaninin sonucuna katlansin. Sessiz kal. Bakalim yalan söylediğini kabul edecek mi yoksa onu da baska bir yalanla mi kurtarmaya calisacak

Yalniz bu adamin daha ne yalanlari vardir Allah bilir... Baska bir face mail hesabi da vardir senden gizli.

Sifresi bende varya kabul etmez oyle biseyi simdi..
o zaman erkek adına adres alıp onu eklemek aynı lise üni filan arkadaşı ayağına önemli olan onu konuşturmak.illa her yalanına bir kulp buluyorsa gerçek düşüncesi neymiş öğrenmek

Söyleme neden söylemek icin cirpiniyorsun. Birak yalaninin sonucuna katlansin. Sessiz kal. Bakalim yalan söylediğini kabul edecek mi yoksa onu da baska bir yalanla mi kurtarmaya calisacak

Yalniz bu adamin daha ne yalanlari vardir Allah bilir... Baska bir face mail hesabi da vardir senden gizli.

Bencede vardir. Nasil guvencem ben buna. Yuzune vurmadan duramam. Su an beni engelleyen askerde olmasi :(

o zaman erkek adına adres alıp onu eklemek aynı lise üni filan arkadaşı ayağına önemli olan onu konuşturmak.illa her yalanına bir kulp buluyorsa gerçek düşüncesi neymiş öğrenmek

Anlaticagini sanmam canim. Hem lise arkadasini bilir inanmaz o. Ben acik acik yuzune vurmak istiyorum amacini ancak oyle anlarim ama su an askerde oldugu icin yapamiyorum

Anlaticagini sanmam canim. Hem lise arkadasini bilir inanmaz o. Ben acik acik yuzune vurmak istiyorum amacini ancak oyle anlarim ama su an askerde oldugu icin yapamiyorum
onun arkadaşlarından ortak samimi arkadaşınız varsa geçici ci bir süre onun şifresini iste.yoksa da boşver askerde hangi kafada oldukları belli değil.sonra yarı öbürgün ben askerdeydim psikolojim yamuktu o yüzden böyle böyle yaptım diye sıyrılır işin içinden. benim kocamda askerde geçti 6 ayı ben bile tanıyamadım. o altı ayda bi tuhaftı.

onun arkadaşlarından ortak samimi arkadaşınız varsa geçici ci bir süre onun şifresini iste.yoksa da boşver askerde hangi kafada oldukları belli değil.sonra yarı öbürgün ben askerdeydim psikolojim yamuktu o yüzden böyle böyle yaptım diye sıyrılır işin içinden. benim kocamda askerde geçti 6 ayı ben bile tanıyamadım. o altı ayda bi tuhaftı.

Askerde olmasi yalan soyleme hakki vermez ki :/ onun face sifresi var bende canim hangi sifreyi iste demistin

Adam senden habersiz senin şifreni değiştiriyor sen tekrar eski şifreni yapıyorsun. Peki bu adam kendi yaptığı şifre olmayınca eskisini de denemiycek mi? Yahu adam gibi kendine özel bir şifre koysana. Ve hala nasıl bi tavır takınmalıyım diye soruyorsun. Sana gelen mailin resmini çek gönder benim şifremi benden habersiz nasıl değiştirebiliyorsun ve buda yetmiyor bana bilmediğine dair yalan söylüyorsun de vur yüzüne :KK14:

Adam senden habersiz senin şifreni değiştiriyor sen tekrar eski şifreni yapıyorsun. Peki bu adam kendi yaptığı şifre olmayınca eskisini de denemiycek mi? Yahu adam gibi kendine özel bir şifre koysana. Ve hala nasıl bi tavır takınmalıyım diye soruyorsun. Sana gelen mailin resmini çek gönder benim şifremi benden habersiz nasıl değiştirebiliyorsun ve buda yetmiyor bana bilmediğine dair yalan söylüyorsun de vur yüzüne :KK14:

Canim ben simdiye yüz kere vurmustum ama askerfe diye yapmadim. Eski sifremi yaptim bakalim tepkisi ne olcak diye. Zaten konusamiyoruz su an. Dedigin gibi dayanamayip aksama yuzune vurmayi dusunuyorum. Ilk defa bu sekilde net bi yalanuni yakaladim. Neden yaptigini sorguluycam tabikiii... beni tutan tek sey askerde olmasi su an

Canim ben simdiye yüz kere vurmustum ama askerfe diye yapmadim. Eski sifremi yaptim bakalim tepkisi ne olcak diye. Zaten konusamiyoruz su an. Dedigin gibi dayanamayip aksama yuzune vurmayi dusunuyorum. Ilk defa bu sekilde net bi yalanuni yakaladim. Neden yaptigini sorguluycam tabikiii... beni tutan tek sey askerde olmasi su an

Askerdeyse askerde napıcak yani bi şifre meselesi yüzünden kendine bişey yapacak hali yok ya ama sen böyle sessiz kalmaya her yaptığına göz yummaya devam edersen eğer o askerde daha çok nane yer:KK14:

Askerdeyse askerde napıcak yani bi şifre meselesi yüzünden kendine bişey yapacak hali yok ya ama sen böyle sessiz kalmaya her yaptığına göz yummaya devam edersen eğer o askerde daha çok nane yer:KK14:

Zaten bende duramiycam daha fazla. Dun gece kavga olmustu morali bozuktu soylemedim. Bu aksam soylicem sanirim. Once bi sorcam yine sen benim face i me girdin mi hic diye. Bakalim yalan soylemeye devam ederse asker masker dinlemem...

Back
X