Sevgilimin yanında,dostum dediğim insan neler dedi :@

bence noluur bir kere daha o kız sevgilin ve sen bir araya gelin.
ve tekrar seni aşağılamaya çalışan sözler söylediğinde " pardon da acaba neden sürekli kendini övmeye çalışıyorsun beni beyenen beyenmiş görmüyormusun onun bi şikayeti yok bu durumdan bende pek rahatsız değilim sende yalnızlıktan bana sardın !" de.hatta çok ağır cümleler kullan.kavga çıkarırsada döv:21:

iyi fikir ama bu defada sevgılısı ıle arası acılabılır cunku bu tarz erkeklerde var kavga cıkardın rezıl ettın benı bana guvenmıyorsun ayagına yatabılır

iyi fikir ama bu defada sevgılısı ıle arası acılabılır cunku bu tarz erkeklerde var kavga cıkardın rezıl ettın benı bana guvenmıyorsun ayagına yatabılır

baksana sevgiliside anlamış ki durumu o ortamdan uzaklaştırmış.
yani en azından sessiz kalmamalı.
böyle kızlar çok fazla.

konu sahibi arkadaşım birde benim şuanki erkek arkadaşımla ilk yıllarımızda bende lise yıllarındaydım ozamanlar..
bi arkadaşım vardı çok sevdiğim güvendiğim.
x(erkek arkadaşım)
x'le dün msn de konuştuk kamera falan açtık gitme canım sıkılır dedi diyor.
bende hangi x benim sevgilim mi diyorum evet diyor üstüne basa basa o diye..
gidip soruyorum x'e aa konuşmuşsunuz kamera falan açmışsınız diye normal bir şekilde.
yemin etti ben açmadım diye..ki açsa konuşsa söylerdi de ortada abartılcak bir durum yoktu yani kızmazdımda..
çünkü diğer arkadaşlarımla gayet normal konuşuyordu anlatıyordu..
sonra anladım ki bu kız bana yalan söylüyorsa abartılıcak bir durum vardır..benim iyiliğimi istemeyen yalancı olan kötüleyen benim arkadaşım olamaz dedim ve arkadaşlığımı bitirdim..
yakında sizi birbirinizden soğutmaya da başlar böylesi..
kendini korumalısın..

ortak arkadaşlarınıza da anlat bu olayı.. merak etme sana hak verirler.
ne o yaa dudaklarına değmiş sigarayı içecekmiş pehh!!

ve tekrar seni aşağılamaya çalışan sözler söylediğinde " pardon da acaba neden sürekli kendini övmeye çalışıyorsun beni beyenen beyenmiş görmüyormusun onun bi şikayeti yok bu durumdan bende pek rahatsız değilim sende yalnızlıktan bana sardın !" de.hatta çok ağır cümleler kullan.kavga çıkarırsada döv:21:

:60:arkadaşa katılıyorum:46: büyük döv onu:41:

Kızlar harikasınız gerçekten. Düşüncelerimi netleştirdiniz. Ben konduramıyordum,kimseye de bişey diyemedim. Hatta erkek arkadaşıma anlattım arkadaşımın tavırlarından rahatsız olduğumu..Bana dediği tek kelime ben sana o kızla arkadaşlıgını kes demiştim dinlemiyorsun beni oldu. Demekki baska olaylarda var.Ben anlayamıyorum gerçekten,kıskançlık niye.Yaptığı hareket yeterince midemi bulandırdı ve artık hiç bir şekilde konusmamaya karar verdim.İnsanlara bu kdar iyilikle yaklaşırken niye böyle davranırlar. Kimseye güvenilmeyecek.

Bizler durumların içindeyken bazı şeyleri görmüyoruz demek ki erkek arkadaşınız o kızın tavırlarını görmüş ve sizi uyarmış.Bu tavırlardan sonra sözünü dinleyin hiç değilse.Ama bence ağzının payını vermeden bırakmayın.Benimde böyle bir arkadaşım vardı.Herkesin beğendiği saçımı beğenmezdi mesela,hep küçümserdi kendini bilmez şekilde.Zamanla uzaklaştım.Diyemediklerim içimde yara. :27:

Erkek arkadaşınız sizden önce görmüş bazı şeyleri.Ama öyle sessiz sedasız uzaklaşmayın, anladığınızı ve buz yüzden ilişkinizi kestiğinizi üzerine basa basa belirtin. Kimseye yutturduğunu sanmasın

en doğru kararı vermişsin canım
böyle birinden arkadaş falan omaz
bu kişiyle ilişkini kesmen en doğrusu:97:

bence arkadaşınız sevgilinizden hoşlanıyor ve hoşlanmakla kalmıyor bariz şekilde de asılıyor. görüşmeyin bence bir daha.

Haklısınız kızlar. 2 senedir arkadaşız ama son 1 hafta hep kendini övmeye basladı ve benim ne kadar kıskanç olduğumu bildiği halde bu tavırlarda bulundu. Nefret ediyorum resmen.Yazıklar olsun.

saygı duyuyorum,buda sizin fikriniz ama bence ters tepebilir doğru bi taktik gibi gelmedi bana..eğer ufakda olsa bi şeytanlık varsa kafasında bu tür bir paylama onu dahada hırslandıracaktır..o zaman daha büyük tehlike arzedecek..

bu kıskançlıkdan çok başkası,kıskançlık yaptığının yanında çok masum..ağzındaki sığarayı istemek ne demek,o sigarayı ağzına tıksaydın gelir alnından öperdim,yapılacak tek şey o hatta daha fazlası..bize sormak bile vakit kaybı,bitir bitir hemen..kes irbitatı dengesizle..

Son düzenleme:
Kızlar o kadar moralim bozuldu ki..Sevgilimin yanında,dostum dediğim insan "Çok zayıfsın,bişeyler ye. Bak ben daha güzelim" gibi şeyler söyledi.Daha sonra sevgilimin yaktığı sigarayı istedi.Sevgilim,sigarayı ağzına değdirdiği için vermek istemedi.Ama ısrarla vermesini söyledi. Bu hareketler ne demek oluyor sizce?? resmen şok oldum ve ağzımdan hiç bir kelime çıkmadı. sevgilim gezmeye gidicez diyerek beni kaldırdı. çok kötü oldum.

Canım kusura bakmada ben senin yerinde olsam o kızı oracıkta parcalardım o ne öyle ya böyle davranıslarda bulunan kızdan bırak dostlugu ne hayır gelir Allahasşkına yaa ya kesin bi dille uyarmalısın onu yada birdaha sevdiğin adamın yanına getirme çağırma onu

nasıl kıskanç nasıl şuursuz bir insanmış pes doğrusu ondan ayrıl bana gel demediği kalmış

sevgiline helal olsun diyorum kaldırmış seni
sanırım ona yol verdiniz
bence o kızı daha sevgilinle muhabttab etme sende olma

Ya ben üniversite´de samimi oldugum kiz arkadaslarimin sigarasini bile almiyorum. Senin kiz arkadasin birde senin erkek arkadasinin agzindaki sigarayi aliyor. Pesssss! Böyle insanlardan uzak durmanda fayda var. Yarin öbür gün kiskancligindan daha neler yapacagi, neler söyliyecegi belli olmaz böylelerinin. Birbirinize bile düsürür böylesi.

bence aglayarakkkk arkadasinin boynuna sarilll ve neden agliyorsun diye sordugunda sevgilinden ayrildigini cünkü onun aids kaptigini aidsli oldugunu söyle :47::47::47::47:

aids cok tehlikeli minicik bi tükürükle bile geciomus falan diyede ekle azicik üc bucuk atsin:27::27::27:

bnce sen şükret ki böyle kötü bi arkadasın olmasına rağmen seni gercekten seven bi sevgilin var ve arkadasının yaptığı kurlara pabuc bırakmamış ama bana kalırsa senin kızı bozmaz yetmez bunu erkek arkadasın yapsa çok güzel olur ayrıca böyle bi kıza kibar olmasına da gerek yok bence sen zaayfsın ben şöyleyim dediğinde sen hiç aynaya bakmıosun heralde falan deyip gülsün :46::52:

Back
X