Sevgilimin yanında,dostum dediğim insan neler dedi :@

ben de size bi olay anlatayım,ece diye arkadaşım vardı çocukluktan,onun vesilesiyle mügeyle tanıştım 3lü arkadaş olduk.bigün sevgilimle buluştuk müge solumda sevgilim sağımda oturuyo.sevgilimin sol eli belimde,sonra birden çocuk sudan sebeplerle kavga çıkarıp ayrı koltuğa geçiyo ben üzülüp duruyorum.6 ay sonra eceyle mügenin arası bozuluyo ve ece mügeyle konuşmamı istemiyo.olayı sevgilime anlatıyorum o da konuşma diyor ve bombayı patlatıyo.o gün sevgilimin eli belimdeyken,müge sevgilimin kolunu okşuyomuş!sevgilim yanlışlıkla oldu demiş ama kız gözünün içine bakıp okşamaya devam etmiş,ve sevgilim kızdan uzak olmak için koltuk değiştirmiş.olayı eceye anlatıyorum,"ben de farkettim ama yanlışlıkla olmuştur dedim" diyo.bu olaydan sonra ikisiyle de arkadaşlığımı kesiyorum...

çok dikkatli oluyorum ben hiç beklemezdim,müge sessiz bi kızdı bide,seninki üstelik açık açık belli etmiş...

Kızlar o kadar moralim bozuldu ki..Sevgilimin yanında,dostum dediğim insan "Çok zayıfsın,bişeyler ye. Bak ben daha güzelim" gibi şeyler söyledi.Daha sonra sevgilimin yaktığı sigarayı istedi.Sevgilim,sigarayı ağzına değdirdiği için vermek istemedi.Ama ısrarla vermesini söyledi. Bu hareketler ne demek oluyor sizce?? resmen şok oldum ve ağzımdan hiç bir kelime çıkmadı. sevgilim gezmeye gidicez diyerek beni kaldırdı. çok kötü oldum.

a aaaa üstüme iyilik sağlık
sanırım sevgilim böyle bir patavatsıza yoo hiç de bile çok güzel benim sevgilim senden güzel ayrıca diyip mucuk diye öperdi bir de yanağımdan kız da ot gibi kalırdı öyle

sanırım o da şaşırmış ne yapıcağını, ama iyi akıl etmiş seni kaldırmakla,
valla ben hiç yapamam ama bence bir temiz dayağı haketmiş, ilk defa bu kkda böyle düşünüyorum yani.
bu insan seni bariz kıskanıyor hiç çekinme derim, lafını sokmaya.

benim de lafta çok yakın bir arkadaşım, sevgilime şakasına takılıyordum yılbaşında dansöze bakarsan ben de yanına çıkar oynarım ona göre diye, kız bi başladı "ilahi lullaby ettiğin laf mı yani şimdi cık cık" fln diye sevgilimi fişekledi resmen şok oldum ki bu kızın ben sevgilisiyle konuşurken nereye gidiyorsun diye sorduğunda çocuk "diğer sevgilimle buluşmaya gidiyorumm" dediğine şahitimdir, resmen ortalığı karıştırmak için böyle şeyler yaptığını fark ettim o ara, çünkü hep beni kıskanan biriydi, ben takmadım umursamadım, ama işleri o kadar abarttı ki bir gün evine gitmiştik herkes oraya gelicekti biz erken geldik bir etek giymiş üstüne 1 karış zaten (asla mini eteğe karşı değilim hatta çok severim) ama oturmasını bilmek lazım. sorarım size otururken bacaklarınızı 20 cm ayrık mı oturursunuz? bir oturmuş ki iç çamaşırı meydanda. ben fark ettim inanın ne diceğimi bilemedim aklım durdu bilinçli yaptı çünkü "kızım ne biçim oturuyorsun düzgün otursana" bile diyemedim ki bir karış dilim vardır normalde, sevgilim sonradan fark etti kafasını döndürdü, çocuk da şaşırdı yani, ki bu kızın sevgilisi de vardı, kimse bana samimiyet fln demesin gayet açık görüşlü bir insanım ama farkında olmadan olsa takılmazdım da hayatımda ilk defa mini etekle böyle oturulduğunu gördüm (ki izmirde milyonlarca mini etekli kız gördüm şimdiye kadar). neyse bu kız bana bi gün şort vericek "aaa bu sana olmaz senin kalçaların baya geniş" fln dedi mesela durduk yere töbe yarabbim dedim kız sıfır beden bense normal kiloluyum yani elbette onun şortu bana olmaz da bu ne biçim laf. sonrasında bi yerde sevgilisi laf arasında bi yerde benim kalçalarımın güzel olduğu manasına gelen bişey dedi başka bi konuda, o zaman fark ettim kızın bu kininin sebebini. şimdi salladım edi büdü birbirlerini bulmuşlar takılsınlar yakışıyorlar birbirlerine, biri sapık biri teşhirci çok yakışmışlar (ikisi de benim en yakın arkadaşlarımdı bu arada ben sevgilimle çıkmaya başladıktan kısa süre sonra sevgili oldular) neyse. sen de salla böyle insanlara ihtiyacın yok. anca sinir bozuyorlar. azcık cadaloz dur senin yanında yavşatma sevgiline, laf söyledi mi çekinme lafını sok. ama artık görüşme asla.

Son düzenleme:
Nefret ediyorum böyle kızlardan yaaa. Bariz kıskanıyo bence sizi, çekemiyo. Neyseki sevgiliniz o an en doğru şeyi yapmış da kaldırmış sizi. Böyle durumlarda insan öylece kalakalıyor ne söyleyeceğini bilemiyor. Bir daha görüşmeyin derim tehlikeli bi insan çünkü. Size daha fazla zarar vermeden ilişkinizi koparın hiçkimse vazgeçilmez değildir.

ayyyyy okurken cildirdim... boyle kizlar ne kadarda cok yaaaa... o kizla derhal arkadasligini kes... ama ben senin yerinde olsam once sol gozunu morartirdim...

erkekelrin yanında kendini ön plana çıkarmak isteyen insanlar var maalesef canım. boşver aynı ortamda olmamaya gayret et .. bahane ver.. böyle dost olmaz onun kendi düşünmesi gerekir.. bak benim yıllardır en yakın arkadaşım anca yılda bir hepbirlikte görüşürüz ki onda da her iki taraf ta birbirine davranışlarında dikkat eder.. sende öyle yap aynı ortama sokma canım :) sevgiler.. :69:

ah tatlım hiç sorma..! öyle ucubeler her yerde var..! hasetinden ne yapacağını şaşırmış bunlar.. bende zamanınd ayaşadım ve inan senin kadar şok oldum.. hayatta hiç kimseye güvenme.. sevgilini arkadaşınla tanıştırmak zorunda değilsin.. hele ki bu zamanda iş atmak için kuduran kızlarla doluyken etraf ! sen sen ol bundan ders al asla aynı ortama sokma, arkadaşına eğer direk söyleyemiyosan ( ben zamanında söyleyememiştim ) soğuk davran.. görüşmek istediğinde bahane uydur yavaştan uzaklaş.. yada sevgilinle baş başa vakit geçireceğini falan söyle.. bi daha da bu hataya düşme canım.. kişiliksizler dünyasında yaşıyoruz nitekim..! aynı şeyi sen yapsan eminim kıyamet kopardı..! hey Allahım !:47:

bu hareketler kızın yavşağın teki olduğu anlamına geliyor :57:

Keşke o sigarayı almak için ısrar etmeye başladığı anda bir temiz dövseydin, asla tahammülüm yok böylelerine, defet hayatından :47:

zaten sevgilim de görüşmemi istemiyor ve aynı ortama dahi gelmek istemiyor. bende görüşmüyorum arada sıraada mjlasıyoruz. ve kızada söyledim, seninle aynı ortama gelmek istemiyor diye. nedenini bile sormadı! öyle kızlar. Çok dikkat edin arkadaşda yalan bu devirde.

o sigarayı sen alıp kızın üstünde söndürseydin yhaa!!! nası bi şuursuzluk kızın yaptığı anlayamadım wallahi. sinirlerim bozuldu

Sevgilinin tavrına göre belirlersin duruşunu.
Bu olayların çok beteri benim başıma geldi uffff hemde nasıl beteri. Allah'ıma binşükür arkadaşıma ağzının payını sevgilim verdi.
Gerçi kız arsız biri,ilerleyen günlerde telefonla konuştuğumuzda sevgilimi gördüğünden beri ona çok benzeyen eski kaçamak aşkını arzuladığını falan anlattı telefonda.... Normal şartlarda deli olmam gerekir ama Allah sevgilimden razı olsun,onun yere basışı bile bana kendimi çok gururlu hisettiriyor.
Hiç böyle arsızlıklarla beni muhattap etmiyor:nazar::nazar:

o sigarayı sen alıp kızın üstünde söndürseydin yhaa!!! nası bi şuursuzluk kızın yaptığı anlayamadım wallahi. sinirlerim bozuldu

gayet şuurla yapılmış bir hareket gibi geldi bana kızın yaptığı.
Sen dua et de birdahaki sefere de kendi yaktığı sigarasını sokmasın sevgilinin ağzına:41:

Back
X