Kızlar o kadar moralim bozuldu ki..Sevgilimin yanında,dostum dediğim insan "Çok zayıfsın,bişeyler ye. Bak ben daha güzelim" gibi şeyler söyledi.Daha sonra sevgilimin yaktığı sigarayı istedi.Sevgilim,sigarayı ağzına değdirdiği için vermek istemedi.Ama ısrarla vermesini söyledi. Bu hareketler ne demek oluyor sizce?? resmen şok oldum ve ağzımdan hiç bir kelime çıkmadı. sevgilim gezmeye gidicez diyerek beni kaldırdı. çok kötü oldum.
a aaaa üstüme iyilik sağlık
sanırım sevgilim böyle bir patavatsıza yoo hiç de bile çok güzel benim sevgilim senden güzel ayrıca diyip mucuk diye öperdi bir de yanağımdan kız da ot gibi kalırdı öyle
sanırım o da şaşırmış ne yapıcağını, ama iyi akıl etmiş seni kaldırmakla,
valla ben hiç yapamam ama bence bir temiz dayağı haketmiş, ilk defa bu kkda böyle düşünüyorum yani.
bu insan seni bariz kıskanıyor hiç çekinme derim, lafını sokmaya.
benim de lafta çok yakın bir arkadaşım, sevgilime şakasına takılıyordum yılbaşında dansöze bakarsan ben de yanına çıkar oynarım ona göre diye, kız bi başladı "ilahi lullaby ettiğin laf mı yani şimdi cık cık" fln diye sevgilimi fişekledi resmen şok oldum ki bu kızın ben sevgilisiyle konuşurken nereye gidiyorsun diye sorduğunda çocuk "diğer sevgilimle buluşmaya gidiyorumm" dediğine şahitimdir, resmen ortalığı karıştırmak için böyle şeyler yaptığını fark ettim o ara, çünkü hep beni kıskanan biriydi, ben takmadım umursamadım, ama işleri o kadar abarttı ki bir gün evine gitmiştik herkes oraya gelicekti biz erken geldik bir etek giymiş üstüne 1 karış zaten (asla mini eteğe karşı değilim hatta çok severim) ama oturmasını bilmek lazım. sorarım size otururken bacaklarınızı 20 cm ayrık mı oturursunuz? bir oturmuş ki iç çamaşırı meydanda. ben fark ettim inanın ne diceğimi bilemedim aklım durdu bilinçli yaptı çünkü "kızım ne biçim oturuyorsun düzgün otursana" bile diyemedim ki bir karış dilim vardır normalde, sevgilim sonradan fark etti kafasını döndürdü, çocuk da şaşırdı yani, ki bu kızın sevgilisi de vardı, kimse bana samimiyet fln demesin gayet açık görüşlü bir insanım ama farkında olmadan olsa takılmazdım da hayatımda ilk defa mini etekle böyle oturulduğunu gördüm (ki izmirde milyonlarca mini etekli kız gördüm şimdiye kadar). neyse bu kız bana bi gün şort vericek "aaa bu sana olmaz senin kalçaların baya geniş" fln dedi mesela durduk yere töbe yarabbim dedim kız sıfır beden bense normal kiloluyum yani elbette onun şortu bana olmaz da bu ne biçim laf. sonrasında bi yerde sevgilisi laf arasında bi yerde benim kalçalarımın güzel olduğu manasına gelen bişey dedi başka bi konuda, o zaman fark ettim kızın bu kininin sebebini. şimdi salladım edi büdü birbirlerini bulmuşlar takılsınlar yakışıyorlar birbirlerine, biri sapık biri teşhirci çok yakışmışlar (ikisi de benim en yakın arkadaşlarımdı bu arada ben sevgilimle çıkmaya başladıktan kısa süre sonra sevgili oldular) neyse. sen de salla böyle insanlara ihtiyacın yok. anca sinir bozuyorlar. azcık cadaloz dur senin yanında yavşatma sevgiline, laf söyledi mi çekinme lafını sok. ama artık görüşme asla.