Sevgilimin yaptığı normal mi?

senın kıyafetındense bu da bır başlı başına problem her yerde her şey olur erkeklere güvenmee
Tekrardan yapmayacağını söyledi saçmaladiğini söyledi bakalım inşallah daha yapmaz özür falan diledi işte birde manitası var olayını hiç düşünmedim çünkü dediğim gibi koskoca avm nasıl denk gelir ki tek bir kişi

Seni kendi yanına yakıştırmıyor olabilir mi? Yada arayanlar bu şekilde söylemiş yakıştırmamış olabilir. Her türlü karaktersizlik. Bir daha yüzüne bakmazdım ben olsam
Bu ihtimal olabilir çünkü insanların ne dediğine ne söyleyeceğine takılıyor olabilie belki ondandır bu şeyi bilemiyorum güzel giyinelim güzel görsünler diye dusunuyor belki de

Wpde gizlenebiliyor konuşmalar diye biliyorum, bir araştırın.

Ama bu adam sizi yanına yakıştırmıyor o kesin. İnsan sevdiğini yanında gururla taşır.
Nasıl gizlenebiliyor ki ay bu yorumlardan sonra içime kurt düştü tövbe Allah kimseyi o şekilde imtihan etmesin yaa inşallah değildir de

Alışveriş merkezi kalabalık olduğu için çevresi geniş ve tanıdık çıkabilecegini düşündüğü için ( daha önce çıkmıştı ) soru soruyorlar daha söz nişan olmadan görününce olmuyor falan diye düşünmesi normal mi bir erkek için hatta önden hızlı hızlı yürümesi falan bende hiç bozuntuya vermedim peşinden koşmadım sonra kendisi söyledi tanıdık görünce arayıp soruyor falan diye kızdın mı bana dedi o şekilde gönlümü yaptı aylardır beraberiz annemle tanıştı ablasıyla tanıştım. Daha önceleri de gittik o zamanlar denk gelen olmuştu bize sonra görüp arayanlar falan onun çevresiydi hep
Hiçbir erkek, sevdiği kadının başkalarını görmesinden çekinmez. Aksine onunla gurur duyar. Çevresi görünce "bu kim" diye arayıp sorabilir. Bunda beis yok. Sonuçta insanlar yanında yeni birini görüyor ve merak ediyor olabilir. Demek ki senin tanınmanı istemiyor. Seninle uzun bir gelecek düşünmüyor. Kendinden ve senden emin olsa böyle triplere girmez.

Sizi seven için mücadele edin.Sizi sevmeyen için mücadele edilmez. Sevgi dilenilmez. Sevgi görünür olur. Sevgi istenir. Sevgi paylaşılır.

Ayrılırsan kendin için büyük iyilik yaparsın. Görünür olursun...

Tekrardan yapmayacağını söyledi saçmaladiğini söyledi bakalım inşallah daha yapmaz özür falan diledi işte birde manitası var olayını hiç düşünmedim çünkü dediğim gibi koskoca avm nasıl denk gelir ki tek bir kişi
birinden hoşlanıyordur vs bak erkekler çok düzdür elinden tutmuyorsa yanından yürümüyorsa senı ya yanına yakıştırmıyor yada çekindiği kadın var çok iyi niyetlisin anlıyorum seni ama buradaki ablalarının çoğu tecrübeli boş atıp tutmazlar herkesin ama herkesin deneyimi var

Allah korusun yaa insanı korkutmayın 🥲
Hayatım Allah korumasına korur da kulları bir tuhaf, şu söylediğin şeyin hiç bir mantıklı açıklaması yok,
tek mantıklı açıklaması aldatılıyorsun yani güzelleme yaptıklarını, adam şimdiye kadar utanamadı da şimdi mi utanıyor senden
ya da şimdiye kadar tanıdıklarından çekinmiyordu da şimdi mi çekiniyor? Öyle bir dünya yok işte azcık aç gözünü.

Ben tam söylediğiniz gibiyim muhafazakar çevrem var bende korkuyorum ama onun gibi de yapmıyorum kırığı vardır derken Allah korusun yaa ne gibi bi kırık olabilir ki🥲🥲 valla hızlı hızlı gitti önden bende insanların arasında kaldım yürüyen merdivende onumuzde 1 adam vardı yani o da biraz yaşliydi
Bunun muhafazakarlıkla alakası yok. Bizim toplumumuz ne kadar cahil bu konuda yaa. Şurada muhafazakarlıkla ilgili aydınlatma yapacağım diye sıtkım sıyrıldı. Bak kardeşim ailen biliyor. O da seninle görüşüyor. Uygunsuz olmadığı müddetçe ( el ele tutuşmak vs. uzar gider) dinen de toplum arasında buluşup görüşmek, konuşmak yanlış değil. Tanımak için aksine daha verimli bir ortam.

Belli ki kültürel bir Müslümanlık var. Taklidi bir Müslümanlık. Aklı başında olan biri yok göründüm yok ayıp demez. Adamı tanır. Demek ki adamın ne tanınmaya ne de tanıtmaya ihtiyacı var. Seninle evlilik düşünen adam niye seninle görünmekten çekinsin? Bir düşün bakalım. Herhalde evlenmek için ailen ile tanıştı. Herhalde evlenmek için sevgili oldun değil mi? Arkadaş olarak fink atacak değilsin. Duygusallığı bırak ve mantıklı ol.

Çok safsınız ya :)
Bunun muhafazakarlıkla alakası yok. Bizim toplumumuz ne kadar cahil bu konuda yaa. Şurada muhafazakarlıkla ilgili aydınlatma yapacağım diye sıtkım sıyrıldı. Bak kardeşim ailen biliyor. O da seninle görüşüyor. Uygunsuz olmadığı müddetçe ( el ele tutuşmak vs. uzar gider) dinen de toplum arasında buluşup görüşmek, konuşmak yanlış değil. Tanımak için aksine daha verimli bir ortam.

Belli ki kültürel bir Müslümanlık var. Taklidi bir Müslümanlık. Aklı başında olan biri yok göründüm yok ayıp demez. Adamı tanır. Demek ki adamın ne tanınmaya ne de tanıtmaya ihtiyacı var. Seninle evlilik düşünen adam niye seninle görünmekten çekinsin? Bir düşün bakalım. Herhalde evlenmek için ailen ile tanıştı. Herhalde evlenmek için sevgili oldun değil mi? Arkadaş olarak fink atacak değilsin. Duygusallığı bırak ve mantıklı ol.
İşte bilmiyorum normalde de hızlı yürüyen biri ama bu sefer baya hızlıydı kendisi de zaten kabul etti yok demedi haklısın yapmamam lazımdı dedi yinede insanın içine oturuyor yaptığı şey

Hayatım Allah korumasına korur da kulları bir tuhaf, şu söylediğin şeyin hiç bir mantıklı açıklaması yok,
tek mantıklı açıklaması aldatılıyorsun yani güzelleme yaptıklarını, adam şimdiye kadar utanamadı da şimdi mi utanıyor senden
ya da şimdiye kadar tanıdıklarından çekinmiyordu da şimdi mi çekiniyor? Öyle bir dünya yok işte azcık aç gözünü.
Evet bende onu anlayamadım🥲🥲 normalde de çok hızlı yürüyen biridir hep hızlıdır her seyde ama bu sefer daha çok kaçar gibiydi etrafına bakıp duruyordu ne bileyim benden mi utaniyor kılık kiyafetimden anlamıyorum ki

Hiçbir erkek, sevdiği kadının başkalarını görmesinden çekinmez. Aksine onunla gurur duyar. Çevresi görünce "bu kim" diye arayıp sorabilir. Bunda beis yok. Sonuçta insanlar yanında yeni birini görüyor ve merak ediyor olabilir. Demek ki senin tanınmanı istemiyor. Seninle uzun bir gelecek düşünmüyor. Kendinden ve senden emin olsa böyle triplere girmez.

Sizi seven için mücadele edin.Sizi sevmeyen için mücadele edilmez. Sevgi dilenilmez. Sevgi görünür olur. Sevgi istenir. Sevgi paylaşılır.

Ayrılırsan kendin için büyük iyilik yaparsın. Görünür olursun...
Yani aslında ilgili gerçekten ama şimdi 1 seneye yakın beraber olduğumuz halde beni saklıyorsa orda bir düşünmek lazım tabi ben bile o cesaretle peşine takılıp gidiyorsam koştur koştur gidip beni taa arkalara bırakması çok gurur kırıcı nornalde de hızlıdır şeydir ama bu sefer görünmekten kaçınır bi hali vardi yürüyen merdivende bile bende taa önde gitti

Evet bende onu anlayamadım🥲🥲 normalde de çok hızlı yürüyen biridir hep hızlıdır her seyde ama bu sefer daha çok kaçar gibiydi etrafına bakıp duruyordu ne bileyim benden mi utaniyor kılık kiyafetimden anlamıyorum ki
Ne var mesela senin kıyafetinde utanılacak?

Ne var mesela senin kıyafetinde utanılacak?
Aslında pek bişey yol da hep böyle kıyafetimden söylendiği için ve kendisi de bana kıyafet almaya çalıştığı için kötü anlamda demiyor tabi acaba diyorum o sebepten mi ya önceden de yan yana gorunduk birkaç kere de o zaman böyle bisey yasamadik şuan neden yaşadık anlamadim ki şuan daha ileriye taşıdık ilişkiyi ciddiyete bir adım attım ne bileyim

Aslında pek bişey yol da hep böyle kıyafetimden söylendiği için ve kendisi de bana kıyafet almaya çalıştığı için kötü anlamda demiyor tabi acaba diyorum o sebepten mi ya önceden de yan yana gorunduk birkaç kere de o zaman böyle bisey yasamadik şuan neden yaşadık anlamadim ki şuan daha ileriye taşıdık ilişkiyi ciddiyete bir adım attım ne bileyim
Bak aslında kıyafetle ilgili bir sorun yok ortada kendin söylüyorsun :) eee görülmüşsünüz de daha önce eşe dosta :) bunları ele, başka şeylere yoğunlaş bir işler karıştırıyor çünkü :)

Sen ne giyiniyorsun çok merak etmeye başladım.🙄

Back
X