- 29 Eylül 2014
- 9.636
- 19.734
- 498
- Konu Sahibi Menekse2000
Başka konuştuğu kadın/kadınlar var.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kadın olsa yine normal kabul edilebilir ama erkek olunca normal değil.Başka biri daha vardır hayatında ona ve aradaki tanıdıklara görünmemeye çalışıyor.Bu bir ihtimal, diğer ihtimali düşününce yok aklıma gelmiyorAlışveriş merkezi kalabalık olduğu için çevresi geniş ve tanıdık çıkabilecegini düşündüğü için ( daha önce çıkmıştı ) soru soruyorlar daha söz nişan olmadan görününce olmuyor falan diye düşünmesi normal mi bir erkek için hatta önden hızlı hızlı yürümesi falan bende hiç bozuntuya vermedim peşinden koşmadım sonra kendisi söyledi tanıdık görünce arayıp soruyor falan diye kızdın mı bana dedi o şekilde gönlümü yaptı aylardır beraberiz annemle tanıştı ablasıyla tanıştım. Daha önceleri de gittik o zamanlar denk gelen olmuştu bize sonra görüp arayanlar falan onun çevresiydi hep
Wpde gizlenebiliyor konuşmalar diye biliyorum, bir araştırın.Wp de konustugu biri sevgilisi vs yok yaa her şeyi açık
Konuştum bugün özür diledi tekrar yapmayacagini söylediNe münasebet!!!Hayatımda duyduğum en saçma bahane Sorarlarsa sorsunlar ilerde düşünüyoruz,sevgiliyiz demek çok mu zor ??? Adam ayak yapıyor gelecek kısmetlerin önünü kapatmak istemiyor .Hemen de gönlünüz ikna oluyor.....
Konuştuk bugün özür diledi ve saçmaladigini söyledi bi daha böyle bişey yapmayacakmişKadın olsa yine normal kabul edilebilir ama erkek olunca normal değil.Başka biri daha vardır hayatında ona ve aradaki tanıdıklara görünmemeye çalışıyor.Bu bir ihtimal, diğer ihtimali düşününce yok aklıma gelmiyor
Umarım düşündüğümüz gibi saçma fikirleri yoktur .Mutlu olmak sizinde hakkınız Aşk sevgi gizli saklı yaşanmaz yaşanıyorsa bunun başka başka sebepleri vardır ve işin sonunda yine kadın mağdur olur. ..Konuştum bugün özür diledi tekrar yapmayacagini söyledi
Evet söyledim kirildigimi kırıcı olduğunu sonuçta o kadar şey yaşanıyor dedim haklısın dedi öyle yapmamam gerekiyordu bir dahakine yapmam falan dedi sen biseye kırıldığında söyle işte dediUmarım düşündüğümüz gibi saçma fikirleri yoktur .Mutlu olmak sizinde hakkınız Aşk sevgi gizli saklı yaşanmaz yaşanıyorsa bunun başka başka sebepleri vardır ve işin sonunda yine kadın mağdur olur. ..
İnşallah dediği gibi olur.Konuştuk bugün özür diledi ve saçmaladigini söyledi bi daha böyle bişey yapmayacakmiş
Sanki seferoğlu tellioğlu ne abartmış bu kadar gören görsün, demek niyeti o kadar ciddi değil buradan anlayın. Ayrıca erkeğin önden yürümesi ayrı gıcık bir durum.Alışveriş merkezi kalabalık olduğu için çevresi geniş ve tanıdık çıkabilecegini düşündüğü için ( daha önce çıkmıştı ) soru soruyorlar daha söz nişan olmadan görününce olmuyor falan diye düşünmesi normal mi bir erkek için hatta önden hızlı hızlı yürümesi falan bende hiç bozuntuya vermedim peşinden koşmadım sonra kendisi söyledi tanıdık görünce arayıp soruyor falan diye kızdın mı bana dedi o şekilde gönlümü yaptı aylardır beraberiz annemle tanıştı ablasıyla tanıştım. Daha önceleri de gittik o zamanlar denk gelen olmuştu bize sonra görüp arayanlar falan onun çevresiydi hep
Yok yaa öyle bişey değildi yürüyen merdivenlerden fazla cıktık hızlıca iceri girerken de hizliydi dışarı çıkarken de birkaç kere daha gideriz buyuk ihtimal ve bir daha yapmayacağına söz verdi özür diledi yapmam hataydı dediHayır yani sizden mi utanıyor? Yoksa arkadaşların dediği gibi bir fındık kırıyor olabilir mi?
Ya da o alışveriş merkezinde hoşlandığı bir kız olabilir. Böyle kaçması hiç hayra alamet değil konu sahibi..
İnşallah dedim kızdım tekrar olmayacak dedi haklısın ayıp ettim falan dediSevgilisiyle görülmeye utanıyorsa sevgili yapmayacak. Saçma olmuş. İnşallah bir daha olmaz
İnşallahİnşallah dediği gibi olur.
görünmek istememesi seni begenmiyorda olabilir başka manitasıda erkekler biraz şey, gururla yanında yürümesi lazım olması gereken budur.Ben tam söylediğiniz gibiyim muhafazakar çevrem var bende korkuyorum ama onun gibi de yapmıyorum kırığı vardır derken Allah korusun yaa ne gibi bi kırık olabilir kivalla hızlı hızlı gitti önden bende insanların arasında kaldım yürüyen merdivende onumuzde 1 adam vardı yani o da biraz yaşliydi
Yaa bana şey dedi yaptığım hataydı dedi sana hak veriyorum falan dedi büyük ihtimal kiyafetimdn falan da olabilir ama başka manitasi olsa koskoca avm nerde denk gelicez kigörünmek istememesi seni begenmiyorda olabilir başka manitasıda erkekler biraz şey, gururla yanında yürümesi lazım olması gereken budur.
senın kıyafetındense bu da bır başlı başına problem her yerde her şey olur erkeklere güvenmeeYaa bana şey dedi yaptığım hataydı dedi sana hak veriyorum falan dedi büyük ihtimal kiyafetimdn falan da olabilir ama başka manitasi olsa koskoca avm nerde denk gelicez ki