- 22 Haziran 2016
- 93
- 29
- 3
- 29
- Konu Sahibi pnrbstrk06
-
Bilmiyorum ama güzel bi şekilde söylese zaten tamam diycem konu kapancakSizi benimsediği için yersiz değil, şimdi kendine güvenmeyen erkek kıskanır falan filan diyenler çıkacak, hayır sahiplenen erkek kıskanır , çünkü etraf o kadar kötü o kadar çirkin ki....
Giydiğim açık birşey değildi . Böyle tepki vercegini dusunemedim. Sadece omuzları hafif açık birseydi. Biraz uzun ve hafiften bol birsey. Sadece omuzlarim hafif gözüküyordu o kadar3 yıldır adamın huyunu suyunu ezberlemiş olman gerekiyor diye dusunuyorum. Ayrıca yıllar geçmiş seni benimsemiş "kıskanmıştır"belki... Bu olay dert bile değil emin ol. Sen bilmiyor musun tanımadn mı sevdicegin neye kızar neye mutlu olur ?
Dediğim gibi işte canım biraz da tanıma ile alakalı bir durumama bir zahmet büyütme bu olayı 3 yıl boyunca bir emek verilmiş saçma bir sebep yüzünden araya soğukluk sokmanın manâsı yok. Onunda hatası var uslup doğru degil. Tek derdiniz kıyafet olsunGiydiğim açık birşey değildi . Böyle tepki vercegini dusunemedim. Sadece omuzları hafif açık birseydi. Biraz uzun ve hafiften bol birsey. Sadece omuzlarim hafif gözüküyordu o kadar
Uzun uzun yazmak istemediğim şeyler aynen bunlardi. Bir de yorumlarda savunmuslar bu durumu ben şokYa seven insan kıskanır nedir ya şaka gibi. Allahtan kendine karıştırmıyorsun.
Ya ben sunu anlamıyorum bunu Nasıl kabul ediyorsunuz. Karşımda ki Ada'm resmen sana sen anlamazsın aklım yetmez ne giymen gerektiğini ben söylerim diyor. Pardon da 3 sene önce giydiklerinizle görmüş beğenmiş sizi. 3 sene önce kötü yolda mıydınız malum ne giyeceğinize bile karar veremiyorsunuz. Ya senin annen babam yok mu görmüyorlar mı be giydiğini. Onlar karışmıyor bu kişiye ne oluyor. Valla benim aklım almıyor. Seven erkek kıskanırmış. Kıskanır ama elinde tutmak içim bişey yapmaz onun yerine kadını kısıtlar. Bırakın ya valla bu kafayla bizden bişey olmaz.
Çelişkili durum..Bugün sevgilim ile iftar yemeğine gidiyorduk bi arkadaşımıza. Bu arada 3 senedir birlikteyiz. Altima ıspanyol paça uzerine yarım kol bir badi tarzı bişey giydim. Uzun ve bol. Sadece biraz atlet askilarim gözüküyor diye konuşup durdu. Yok sen neden bunu giydin. Suna bak . Hep aynı şeyi yapıyorsun tarzı şeyler söyledi . Tişört giysem yok bu tişört dar yok tişört kısa diye söyleniyor bu seferde. Gidene kadar ağzını bıçak açmadı. Hiç konuşmadık . Yemeğimizi yedik biraz oturduk çıktık . Çıkınca bidaha giyme bunu dedi bende peki dedim. Böyle dese zaten giymem. Ve ben kendime asla karistirtmayan biriyim oda pek karışmaz zaten . Ama bu takıntısı sizce yersiz değil mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?