- 24 Aralık 2011
- 2.723
- 3.865
- 133
- Konu Sahibi pnrbstrk06
+1Ya seven insan kıskanır nedir ya şaka gibi. Allahtan kendine karıştırmıyorsun.
Ya ben sunu anlamıyorum bunu Nasıl kabul ediyorsunuz. Karşımda ki Ada'm resmen sana sen anlamazsın aklım yetmez ne giymen gerektiğini ben söylerim diyor. Pardon da 3 sene önce giydiklerinizle görmüş beğenmiş sizi. 3 sene önce kötü yolda mıydınız malum ne giyeceğinize bile karar veremiyorsunuz. Ya senin annen babam yok mu görmüyorlar mı be giydiğini. Onlar karışmıyor bu kişiye ne oluyor. Valla benim aklım almıyor. Seven erkek kıskanırmış. Kıskanır ama elinde tutmak içim bişey yapmaz onun yerine kadını kısıtlar. Bırakın ya valla bu kafayla bizden bişey olmaz.
Hay ağzınıza sağlık. Bizden hiçbir şey olmaz kesinlikle!
Artık işin toplumsal boyutundan da vazgeçme noktasındayım. Daha doğrusu ne zaman KK'ye girsem bu vb konuları okusam, hep bu hissiyata giriyorum.. Toplumsal açıdan kadının bireyliğini kabul edip kabul ettirmesi konusunda, umut yok denecek kadar az... Ne yazık ki!
Ne diyeyim, benim aklımın bile almadığı bu ve bunun gibi durumları bir kadın kendine yediriyorsa, yedirsin madem, ne desek boş!