Sevgilimizle ilk buluşmamızı anlatalım...

ppapatya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2008
526
4
96
İzmir
arkadaşlar ilk buluşmalar genel de komik olur üzerinden zaman geçtiğide hepimiz güleriz.. ilk buluşmalarımızı burada paylaşalım...a.s.

Gece saat yarımda bir şey söylemek için mesaj atmıştım... o da taksiyle tam benim evin önünden geçiyormuş meğerse :roflol: hadi gel çıkalım dedi, üzerimde eşofmanlar, duman olmuş bi saç ve makyajsız halde dışarı çıkıp sabaha kadar bi yerde canlı müzik dinlemiştik.. ayol biz baştan normal değilmişiz zaten muahahaaa :roflol:

aaa süper topik hemen anlatiim :)

o zamanlar tıp fakültesinde intörn, 24 saatlik nöbettten çıkmış sabah erken saatte.. msn'de konuşuyoruz ama gayet normal.. ben tabi buluşma filan teklif etmem,zaten aklımda öle bişi yok.. henüz tatlı çocuk die düşünme aşamasındayım..

kahve içilicek küsel bi yer biliorum dedi ne dersin.. o zaman içinde bulunduğumuz durum itibariyle biraz iddialı bir teklifti açıkçası, hatta ben baştan kızdım filan, bu ne kendine güven böle hemen kahve içelim diyo dedim, bi hayır diim de görsün beni kolay lokma mı sanıyo dedim.. kızlar ddi yapma etme, şimdi buluş, sonra ağırlığını koyarsın.. ii dedim kabnul ettim, numaralar verildi fln.. motorla alırım seni evden dedi, allaah dedim bu ne havalı bişey böle işimz var şimdi filan oldum.. yok dedim ben gelirim, hatta etek giydim o gün emniyette oliim die :)

buluşma yerine geldim bekle bekle ses yok.. aradım, eve gelince duş almış uyuyakalmış nöbet yorgunluğu tabi.. neyse hemen geliorm filan dedi, sonra buluştuk.. sabahtan akşama kadar gezmiştik..

ßenimki ormantik oldu,anlimdan öptü:))
sonra basim agriyo die agri kesici almay agiti,nedense inat tutu icmek istemedim,yarisini kirdi bi yari o icti,yarisinida bana birakti genede icmedim:)))
yasasin kötülük:D

bz arkadastık zatennaniknanik
bende o da cok bunalmıştık ve bize yakın başka bi il e gittık sırf kafa dagıtalım diye ama gayet arkadascaydı kaydirigubbakcemile3 hoş arkadasım bi hfta öncesinde bana yüzük vermişti ama bn "yok canım olmaz öle sey o bnm arkadsım "demiştim.
deli gibi gezerkn her seferınde agzına kadar gelip söyleyememiş..
akşam oldu eve dönerken yolda genzime su kaçmıştı , ölecek gibiydim :1ninca:
sarıldı :utangac: ama arkadsca , masumca :asigim:
eve gelince yorgnluktn uyumşm ,aradı msne gel hadi dedi
actım bıraz muhabbet ettık, birlikte dinledığimız radyo vardı ve Tan 'ın AŞKIM sarkısı yenı cıkmış bn delisi olmştm
şarkı orda cıktı ve bana " sen bunu çok sevıyordun dımı "dedi
" bütün sözleri sana o zaman "Şeniz diyip ben yatıyorum dedi ve gtti -tatlicadiarzu-
ertesi gun buşltgmzda hiç konuşamaıştık:asigim::asigim:

Son düzenleme:
buluştuk tokalaşmadan sonra hemen kendine çekip öptü :)
noluyoz fln oldum ama hoşuma gitti :asigim:
elinden tutup da koluna giremedim tabii ilk buluşma oldugu için
el kol hareketleriyle bildigim bi kafe vardı orayı tarif ettim gittik..
gün boyu çok eglendik konuştuk anlattık
içtigi kola bardaktan üstüne damladı leke oldu :) garsona suç buldu
tam komedi yaa :)
unutamam o günü...... :asigim:

biz ilk kez mecidiyeköyde buluşmak için sözleştik.daha önce birbirimizi resimlerde falan görmüştük.ben durakta bekliyorum gelişini.gitarınında elinde olacağını biliyordum sadece.yani tek ipuçu bu sırnaşık şey telle konuşuyorduk tam o sıra ben geldim falan diyordum o da yaklaştığını söyledi.kafamı bir kaldırdım uzakta izbandut gibi bi herif sırt çantası elinde gitarı.amanın dedeim hemen kaçmam lazım:roflol:sırt çantan var mı diye sordum yok dediŞeniz derin bir ohh çektim beklemeye başladım..sonra aman Allahım yüzüme doğru bir nur parladı sırnaşık şeymeğer şimdi gelen oymuş..
2007 de oldu ilk görüşmemiz..haftaya pazar sözümüz var inş.kaydirigubbakcemile

benimki faciaydı.cafede buluştukk ama çekindigimizden onun iki arkadaşı daha vardı lafladık baya..neyse eve döncez cafe nin merdivenlerinden çıkcam üstede garsonn merdiveni siliyo viledayla,güzelce üstüme dökmesinmi videdaki suyu o merdivenin başında ben altında sevgilimle arkadaşları arkamdalar centilmenler ya bayanlar önden hesabı:)olmasalmış o sıra keşke:)komple ıslandımm ama sinir küpü halindeyim arkamı bi döndümki hepsi yerlerde gülüyo..sonra bende gülmeye başladım ..eve bıraktılar..bide herşeyimi yeni almmıştım ilk buluşcaz diye..rezil oldugumamı,yoksa yeni aldıgım kıyafetlerimemi yanayım:) öyle ilk buluştum ..şimdi nişanlıyıs anlatıp gülüyorus:)

valla biz ortak arkadaşlar vasıtasıyla tanıştırıldık...ben aslında o kadar heyecanlı değildim; berbat bi ilişkiden henüz çıkmıştım çünkü..."aman bi tanışalım işte" diyerek gittim ama tanışır tanışmaz aramızda çok sıcak bi atmosfer oluştu...sanki yıllardır tanışıkmış gibi muhabbet ettik zaman harika geçti.
beni eve bırakıp dönerlrken daha, mesajlaşmaya başladık:asigim:
şimdi sözlüyüz:nazar:ve ilk kahvemizi içtiğimiz yerde nişanımızı yapmayı düşünüyoruz

ayy aklıma geldi yine o utançla dolu gün :utangac: biz aynı işyerinde çalışıyorduk ama kimseye belli etmemek için sadece telefonla görüşüyoduk neyse o gün geldi çattı iki sevgili olarak buluşacagız ..ben büyük bi özenle hazırlandım geldi müstakbel sevgilim aldı beni hihoyyyt bu arada kış mevsimi ben topuklu çizme giymişim ..romantik bir yürüyüş yapıyordukkiiii hopp benim topuk kaldırıma takılıp kırılmasınmı kaydirigubbakcemile3 ayy yer yarılsaydı da ben içine girseydimm o an keşke ,nasıl bir dumur nasıl bir utanmadır anlatamam ..eve bırak beni dedim ama aşkım yok yanımda bu kadar az kalamazsın diye beni zorla ayakkabıcıya götürüp çizme almıştı ..çok hoşuma gitmişti o inceliği ama ben çok utanmıştım ..hiç bir zamanda aşkım o konuyu açmadı birdaha ,ben hernekadar arada bir hatırlayıp gülsemde ...:roflol:

ramazandı ve ilk kez yemeğe cıktık
tabi daha sevgili değilliz
neyse ben heyecandan yemek yiyememiştim
eşimde catal bıcakla köfte yemişti
:1shok: aa ne kibar cocuk didim kendi kendime
oo ilk ve son catal bıcak kullanısıydıı
cok kandırdı beni cokkaydirigubbakcemile3

şiddetli bir başağrım vardı ve dersten izin alarak çıktım...merdivenlerden inerken başka bi mezun arkadaşı gördüm hayır mı filan derken gel bi çay içelim dedi...yanımmda başka bir arkadaş var dedi...iyi dedim tanıştırdı filan neyse...sonrada benim arkadaşımın işi çıktı gitti biz bu tanıştığımla başbaşa kaldık...bana bi çay daha ısmarlamayı teklif etti kabul ettim sonuçta yurda gidip ne yapacaktım gündüz vakti....işte o anda ilk buluşmamız tesadüfen başladı....

ayy herkesin ilk buluşması çok güzelmiş yaa çok güldüm...kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
eskilere götürdü anlattıklarınız. ben ilk defa aşık olmuştum ama evet diyemiyordum. çocuk peşimde dört dönüyordu hep hayır diyordum konuşamıyordum bile. bigün okul çıkışı durakta otobüs beklerken beni yakalamıştı konuşalım demişti. tmm demiştim 2 saate yakın durakta konuşmuştuk ama nasıl heycanlıydım ellerim titriodu. bir sürü otobüs geçmişti hiçbirine binmemiştim en son artık gidim demiştim elimi tutmuştu öyle ayrılmıştık :utangac::utangac: eve gittiğimde salak gibiydim sürekli sırıtıyordum... off çok sevmiştim beee şimdi o yok başkasıda yok kimsecikler yok pff ... -tatlicadiarzu-

Çok güzeldi :asigim:o benden önce ordaydı ve beni arayıp duruyordu ben spor salonunda dizimi sakatlamış ayam bandajlı gelmeye çalışıyordum sonra tlf ndan aman tarım die bi ses geldi o beni görmüştü ama ben hala onu arıyodu gözlerim ve gördüm beyaz bir gömlek giymişti gözüme çok garip geldi hoş yani hint prensleri gibi :1rolleyes:ben sarı o esmer ve bana doğru gelmeye başladı dizlerimin bağı çözüldü hesabı ayakkabımın bağı çözülmüştü sırnaşık şey eğilip bağlayamadım bile etekte kısaydı zaten yerimseniben ve bana doğru yürüdü sonra bir kafeye gittik oturdu çok heyecanlıydı nere oturcanı bile bilmiyordu yanıma gelmesini söyledim konuşurken başı dönmeye başladı :çok üzgünüm:sanırım aşırı heyecan yapmaya başladı gidelim dedim akşam hep aklımdaydı düşünüp tebessüm ediodum ve rahatsızlanmış olması üzmüştü beni aradım geçmişolsun dedim sorun şuki kimsin dedi :roflol:elif dedim hangi elif dedikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ben dumur tabi kızıdm ve kapattım numaramı bile kaydetmemiş dedim sonra sürekli aradı bakmadan açmış özürler diledi konuştu ve affettim ve şimdi 6 aydır çıkıyoruz evlenmeyi düşünüyoruz...:1rolleyes:

Biz bir telefonla görüşmüştük tabi bi hoşlantı ile oraya gitmiştim ama gördüğüm anda ona aşık oldum.Görüşmeye geç kaldı çok heyecanlıydı kızarıp bozarıyordu kaydirigubbakcemile3 bende heyecanlıydım ama onun kadar değil onun eli ayağına karışıyordu (hey allahım bak o zamanki utangaç halleri aklıma geldide şimdi nerdeeeeeee) çok güzel bir gün geçirmiştim gerçekten bana nazar boncuklu bir bileklik almıştı.Günün sonunda demiştim evet ruh ikizimi buldum ben hala birlikteyiz ve çok mutluyuzz:utangac:

Anlatayım .....
Tanışıyoruz ama ilk defa yemeğe çıkıcaz. Dedi ki yemek dönüşü benim ehliyetim yok, arabayı sen kullanır mısın???? Tabi ki dedim.
Buluştuk, nereye gidelimd edi. Farketmez neresini istersen dedim. Ve İzmirlile bilir Foça' ya gittik. Bir güzel rakı balık yaptık. Dedim önemli değil 2 saat daha otururuz, kahve falan ayılırız nasıl olsa..Neyse kalktık arabaya gittik, anahtarı verdi bana... Ben dumur. Aslında 15 yaşından beri gayet iyi araba kullanırım ama;
1- Foça yolu inanılmaz virajlı ve karanlık
2-Otomatik araba tecrübem yok araba otomatik
3- Her ne kadar içkimiz biteli 1 saat olsa da sarhoşum...
Geçti yan koltuğa oturdu. Kaldım öyle.... Ben de direksiyona geçtim. Aldı mı bizi bi gülmek... :D:D:D::D
15 dk. güldük orada halimize:D Normal şartlarda kalırız orada dönmeyiz. Ya da akşam çıktığımızda taksiyle eve dönüyorz asla alkollü araba kullanmayız. Ama bu bizim ilk yemeğe çıktığımız gece:D
Ben gelene kadar herhalde 1000 tane dua okudum, kendimi kasmaktan sırtım tutuldu.Eve geldim ama bir Allah bir ben biliyorum nasıl geldiğimizi:D:D:D
Şimdi ilk gecemizi hatırlayıp gülüyoruz hep...:):):):

bir arkadaşımla karşılaşmıştık ve o da yanındaydı bizi tanıştırdı ...zaten aklında bizi tanıştırma fikri vardı ben kaçıyordum sadece... ama tesadüfen karşılaşınca kaçamadım... önce msnde konuştuk... sonraki ilk görüşmemiz gs-bjk maçı oldu... ben bjk o gs taraftarı ... o ilk görüşmeydi sanırım ama sevgili olarak değil ... ve başka arkadaşlar da vardı ... maç sonrası yine 4-5 kişi bir cafeye gittik ama ben bir tek onu tanıyordum... 1-2 gün daha telefonla ; msnle idare ettik ve bir akşam ben arkadaşlarımla dışarı çıktığımda o da geldi.. eğlenmeye ; müzik dinlemeye gitmiştik... o geldi ; arkadaşlarımla biraz durduk sonra elimden tutup kalabalıktan çıkardı beni dışarı ... tabii yakın arkadaşlarım da sinir oldular elin adamı geldi arkadaşımızı bizden aldı diye :)

off çok özledim aptal sevgilimi ... :(

terminalde indim.hava sıcak ama ben heyecandan titriyorum.ilk buluşmamız...........arabasında siluetini gördüm.kafamı döndürdüm ters tarafa.ona bakmaya dayanamıyordum..geldi.bavulumu kuş gibi kaldırdı.arabasına bindik.tertemiz.bayıldım.... bana cd hazırlamış.hemen açtı.araba kullanmasına hayran kalmıştım.......yüzüne bakmaya doyamıyordum ama baktıkça utanıyordum...........

o gün aklıma geldikçe hep içim titrer.....................

ilk buluşmamız aynı zamanda ilk tanışma günümüzdü..
ikimizde cok heyecanlıydık..
bizi arkadaşlarımız bir araya getirmişti.
eşim beni tanımak için resmne bir liste hazırlamış teker teker soruyordu.
ben yüzüne bile bakamıyordum ama içimde acaip bir huzur ve rahatlık vardı..
cok saf ve temiz bir buluşmaydı..
hala aklımıza gelince heyecanlanırız...

a.s
ilk buluşmamız aynı zamanda ilk tanışma günümüzdü..
ikimizde cok heyecanlıydık..
bizi arkadaşlarımız bir araya getirmişti.
eşim beni tanımak için resmne bir liste hazırlamış teker teker soruyordu.
ben yüzüne bile bakamıyordum ama içimde acaip bir huzur ve rahatlık vardı..
cok saf ve temiz bir buluşmaydı..
hala aklımıza gelince heyecanlanırız...

hemen hemen aynısıydı :)

Back
X