- 12 Ocak 2022
- 6
- 2
- 1
- 22
- Konu Sahibi Ceydanur16
-
Bir şey olur evet.Sevgilimle anal ilişki yaşadım içime boşalmadı sizce bişey olur mu adetimde 2 gün gecikti cevaplarsanız sevinirimmmm
Hamilesiniz ama bebeği doğurmayacaksınız, başka yollardan çıkacakSevgilimle anal ilişki yaşadım içime boşalmadı sizce bişey olur mu adetimde 2 gün gecikti cevaplarsanız sevinirimmmm
Bk yolundan ahhahahahhahaHamilesiniz ama bebeği doğurmayacaksınız, başka yollardan çıkacak
Bizim bir akraba vardı, eltisi buna diyormuş sen yanlıs yoldan ilişkiye girdiğin için olmuyor. Biz analdan yapıyoruz boyuna çocuğum oluyor diyormuş ahskkdfjjdkdkflfG.tünden hamile kalanı da ilk defa burda duydum
Yaaa ama bunu nasıl yazarım derken senin yazmış olmanHamilesiniz ama bebeği doğurmayacaksınız, başka yollardan çıkacak
O zaman buruna da sokabilselerdi 'hık demis burnundan düşmüş' derdik. TühYaaa ama bunu nasıl yazarım derken senin yazmış olmananası doğurmamış mış ifadesi gerçek mi oluyor
Sığsa ona da sokarlardıO zaman buruna da sokabilselerdi 'hık demis burnundan düşmüş' derdik. Tüh
Gaylarin gözü yaşlıG.tünden hamile kalanı da ilk defa burda duydum
Konu sahibi bişi de bu şekilde hamile kalınmaz ama bunu bile bilmiyorsan kaç yaşındasınSevgilimle anal ilişki yaşadım içime boşalmadı sizce bişey olur mu adetimde 2 gün gecikti cevaplarsanız sevinirimmmm
Ne bekliyorsunuz? İlişki yaşamayı biliyor ama arkadan bir şey olur mu diyorDalga geçmek için mi geldiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?