- 9 Kasım 2017
- 64
- 18
- 38
- Konu Sahibi Eylulll1739
-
bu ilişkide haklı olan sensin yapmam gerekenleri yapmıyorum ben sanırım heyecanimi kaybettim biraz düşüneyim ara verelim sana tekrar geleceksem tam gelmeliyim dedi senin gibi bir kizi bulamamben sorumsuz davranıyorum haklısın dedi
Onun yaşı 32 benim 25Klasik ve onemlinbi soru yaslar kac
Onun 32 benim 25Klasik ve onemlinbi soru yaslar kac
Ama giderken iliskimize odaklanmaya caliscam eski heyecanimi kazanmak için özlemek güzel anıları düşünmek istiyorum falan dedi başka birini bulmak istese herkese ayrildigimizi falan söylemek isterdi dışarıya ayrildigimizi pek göstermek istemediMeali : Ben senin triplerinden sıkıldım biraz da disariya bakayim, daha iyisini bulamazsam sana geri donerim.
Ama giderken iliskimize odaklanmaya caliscam eski heyecanimi kazanmak için özlemek güzel anıları düşünmek istiyorum falan dedi başka birini bulmak istese herkese ayrildigimizi falan söylemek isterdi dışarıya ayrildigimizi pek göstermek istemedi
Nette iki hafta içinde ararlar falan yazıyor doğru mu acaba ? Evet ben abarttim biliyorumKlasik taktik. Hicbir zaman tam bitirmezler cunku geri donmek istediklerinde donecek yuzleri olsun.
Erkek olsam senin triplerinden ben de kacardim. Bunu da ekleyeyim.
Gelmesin deme lutfenE haketmişsin yani bence gelmesin de burnun sürtsün
Belki akıllanırsın da bu kadar baskıcı olmazsın diye soyluyorum.sen ona dön bence sen gönül al.adamın bı kabahatı yok yaniGelmesin deme lutfen
Aslında o bana ayrılalım dediğinde donmustum gönlünü alicam dedim ama sonra ara verelim dediBelki akıllanırsın da bu kadar baskıcı olmazsın diye soyluyorum.sen ona dön bence sen gönül al.adamın bı kabahatı yok yani
Aslında o bana ayrılalım dediğinde donmustum gönlünü alicam dedim ama sonra ara verelim dediBelki akıllanırsın da bu kadar baskıcı olmazsın diye soyluyorum.sen ona dön bence sen gönül al.adamın bı kabahatı yok yani
Ben döneceğini sanmıyorum. Seni üzmeden gitmiş ama açık kapı bırakmış olır da geri dönerse kaldığı yerden devam edesiniz diye. Dönsede sana yar olur mu bilmiyorum. Unutmaya çalış bence
Giderken ben yine sana dönerim kendimi biliyorum senin gibisini bulamam falan dedi sarıldı çok ağladım çok kötü oldum. Özür diledim. Ama beni bırakma falan demedim. Beni uzmemek için demiş olsa o beklentiye beni sokar miBen döneceğini sanmıyorum. Seni üzmeden gitmiş ama açık kapı bırakmış olır da geri dönerse kaldığı yerden devam edesiniz diye. Dönsede sana yar olur mu bilmiyorum. Unutmaya çalış bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?