- 24 Mart 2009
- 3.222
- 4.372
- 658
- Konu Sahibi ripawsliee
Çok buyuk değil ama çocuk da değil lütfen böyle yetişkin erkeklere cocuk deneyin bence aranızdaki yaş iyi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yani bu kafana takılmış konu actığına göre. Yani cevabı kendinde aramalısın. Bu seni rahatsız etmiş. Yoksa benim aklıma bile gelmez mesela rahatsız olmadıgım seylerEvet sitede yeniyim o yüzden nasıl hitap edeceğimden emin değilim ama bi giriş yapayım hızlıca. Hanımlar ben 23 yaşındayım sevgilimde benden 9 yaş büyük. Bizim tanışmamız görücü usulü oldu fakat annem babam bilmiyordu bunu. Her neyse ben buluşmaya gittim ama ben karşıma gerçekten 32 yaşında gibi görünen bir adam çıkar sanmıştım. Ciddi manada bunu abartısız söylüyorum maks 27 28 gösteriyordu. Hala da öyle 32yi duyunca bir tereddüt ettim ya acaba bu son konuşmamız mı olsa diye ama ne olduysa ikimiz de birbirimize ısındık ben ne kadar dirensem de oldu bu. Çok kibar ve başarılı bir insan bunun samimiyetini de ailesini tanıdığım için anladım. Sevgilerini saygılarını asla gizlemezler bire adım atana on adım giderler öyle bir aile her neyse biz bi şekilde ailelere söyledik onun ailesi zaten ne zamandır beni anıyorlarmış ama bizimkiler çok şaşırdılar başta bi olabilir dediler ama 9 yaşı duyunca olmaz dendi istemediler. Onun harici herkes çok olumlu. Ailemin söyledikleri şu : çocuk çok iyi çok çalışkan ekmeğinin peşinde saçma sapan laçkalıklar yapmaz minyon tipli yakışıklı amaaaa büyük hem de çok. Ben şimdi size sormak istiyorum bu şartlarda sizce çok mu büyük bu kişi?
Belki beni yargılayanlar olacak ama şahsi görüşüm şu erkek yaş olarak büyük olmalı çünkü biz kadınlara göre geç olgunlaşıyorlar ama tabiki istisnalar var yeri gelir kadın büyük olur. Ayrıca şuanki ekonomide bir erkeğin ev araba vs alması çok zor yaşı büyükse belki bir nebze olsun hayatını kurmuştur. Evlenmeden önce çoğu insan givi bende para hallolur diyen bir insandım eve o evin içine girince öyle olmıyor üstüne öocuk oluyor çok şükür eşim işinde gücünde bir insan sıkıntı yaşatmıyor bize. Aramızda 4 yaş var ama daha fazla olsun tabiki isterdim hala çocuk gibi konuşuyor bazen ( 33 yaşındaEvet sitede yeniyim o yüzden nasıl hitap edeceğimden emin değilim ama bi giriş yapayım hızlıca. Hanımlar ben 23 yaşındayım sevgilimde benden 9 yaş büyük. Bizim tanışmamız görücü usulü oldu fakat annem babam bilmiyordu bunu. Her neyse ben buluşmaya gittim ama ben karşıma gerçekten 32 yaşında gibi görünen bir adam çıkar sanmıştım. Ciddi manada bunu abartısız söylüyorum maks 27 28 gösteriyordu. Hala da öyle 32yi duyunca bir tereddüt ettim ya acaba bu son konuşmamız mı olsa diye ama ne olduysa ikimiz de birbirimize ısındık ben ne kadar dirensem de oldu bu. Çok kibar ve başarılı bir insan bunun samimiyetini de ailesini tanıdığım için anladım. Sevgilerini saygılarını asla gizlemezler bire adım atana on adım giderler öyle bir aile her neyse biz bi şekilde ailelere söyledik onun ailesi zaten ne zamandır beni anıyorlarmış ama bizimkiler çok şaşırdılar başta bi olabilir dediler ama 9 yaşı duyunca olmaz dendi istemediler. Onun harici herkes çok olumlu. Ailemin söyledikleri şu : çocuk çok iyi çok çalışkan ekmeğinin peşinde saçma sapan laçkalıklar yapmaz minyon tipli yakışıklı amaaaa büyük hem de çok. Ben şimdi size sormak istiyorum bu şartlarda sizce çok mu büyük bu kişi?
32 daha çocuk beeee öffff yaşlanıyoruz moralim bozuldu sabah sabah açmayın şöyle konularEvet sitede yeniyim o yüzden nasıl hitap edeceğimden emin değilim ama bi giriş yapayım hızlıca. Hanımlar ben 23 yaşındayım sevgilimde benden 9 yaş büyük. Bizim tanışmamız görücü usulü oldu fakat annem babam bilmiyordu bunu. Her neyse ben buluşmaya gittim ama ben karşıma gerçekten 32 yaşında gibi görünen bir adam çıkar sanmıştım. Ciddi manada bunu abartısız söylüyorum maks 27 28 gösteriyordu. Hala da öyle 32yi duyunca bir tereddüt ettim ya acaba bu son konuşmamız mı olsa diye ama ne olduysa ikimiz de birbirimize ısındık ben ne kadar dirensem de oldu bu. Çok kibar ve başarılı bir insan bunun samimiyetini de ailesini tanıdığım için anladım. Sevgilerini saygılarını asla gizlemezler bire adım atana on adım giderler öyle bir aile her neyse biz bi şekilde ailelere söyledik onun ailesi zaten ne zamandır beni anıyorlarmış ama bizimkiler çok şaşırdılar başta bi olabilir dediler ama 9 yaşı duyunca olmaz dendi istemediler. Onun harici herkes çok olumlu. Ailemin söyledikleri şu : çocuk çok iyi çok çalışkan ekmeğinin peşinde saçma sapan laçkalıklar yapmaz minyon tipli yakışıklı amaaaa büyük hem de çok. Ben şimdi size sormak istiyorum bu şartlarda sizce çok mu büyük bu kişi?
Adamın yaşı çok büyük değilde siz küçüksünüz.Tabi bu olmaz demek değil .Sizde evlenme olgunluğu var mı?Evet sitede yeniyim o yüzden nasıl hitap edeceğimden emin değilim ama bi giriş yapayım hızlıca. Hanımlar ben 23 yaşındayım sevgilimde benden 9 yaş büyük. Bizim tanışmamız görücü usulü oldu fakat annem babam bilmiyordu bunu. Her neyse ben buluşmaya gittim ama ben karşıma gerçekten 32 yaşında gibi görünen bir adam çıkar sanmıştım. Ciddi manada bunu abartısız söylüyorum maks 27 28 gösteriyordu. Hala da öyle 32yi duyunca bir tereddüt ettim ya acaba bu son konuşmamız mı olsa diye ama ne olduysa ikimiz de birbirimize ısındık ben ne kadar dirensem de oldu bu. Çok kibar ve başarılı bir insan bunun samimiyetini de ailesini tanıdığım için anladım. Sevgilerini saygılarını asla gizlemezler bire adım atana on adım giderler öyle bir aile her neyse biz bi şekilde ailelere söyledik onun ailesi zaten ne zamandır beni anıyorlarmış ama bizimkiler çok şaşırdılar başta bi olabilir dediler ama 9 yaşı duyunca olmaz dendi istemediler. Onun harici herkes çok olumlu. Ailemin söyledikleri şu : çocuk çok iyi çok çalışkan ekmeğinin peşinde saçma sapan laçkalıklar yapmaz minyon tipli yakışıklı amaaaa büyük hem de çok. Ben şimdi size sormak istiyorum bu şartlarda sizce çok mu büyük bu kişi?
İkiniz de reşit yetişkin insanlarsınız şu an iyi anlaşıyorsanız bu yaş farkının önemi yok. Yıllar içinde yaş farkı azalıyor gibi olacak zatenEvet sitede yeniyim o yüzden nasıl hitap edeceğimden emin değilim ama bi giriş yapayım hızlıca. Hanımlar ben 23 yaşındayım sevgilimde benden 9 yaş büyük. Bizim tanışmamız görücü usulü oldu fakat annem babam bilmiyordu bunu. Her neyse ben buluşmaya gittim ama ben karşıma gerçekten 32 yaşında gibi görünen bir adam çıkar sanmıştım. Ciddi manada bunu abartısız söylüyorum maks 27 28 gösteriyordu. Hala da öyle 32yi duyunca bir tereddüt ettim ya acaba bu son konuşmamız mı olsa diye ama ne olduysa ikimiz de birbirimize ısındık ben ne kadar dirensem de oldu bu. Çok kibar ve başarılı bir insan bunun samimiyetini de ailesini tanıdığım için anladım. Sevgilerini saygılarını asla gizlemezler bire adım atana on adım giderler öyle bir aile her neyse biz bi şekilde ailelere söyledik onun ailesi zaten ne zamandır beni anıyorlarmış ama bizimkiler çok şaşırdılar başta bi olabilir dediler ama 9 yaşı duyunca olmaz dendi istemediler. Onun harici herkes çok olumlu. Ailemin söyledikleri şu : çocuk çok iyi çok çalışkan ekmeğinin peşinde saçma sapan laçkalıklar yapmaz minyon tipli yakışıklı amaaaa büyük hem de çok. Ben şimdi size sormak istiyorum bu şartlarda sizce çok mu büyük bu kişi?
Konu sahibi ile aranızda sadece 4 yaş var, sanki çok yaş farkınız var gibi yazmışsınız. Bir de dayı dediğiniz, dayı gibi görünen adamla nasıl sevgili oldunuz? Çok garip böyle saçma ilişkilere çok romantik ve eğlenceliymiş gibi gülen emoji atıyor insanlar şaşırıyorum.Şimdiiii...
Bence erkeğin büyük olması daha iyi. Benimki 13 yaş büyük benden, tanışınca "dayı" demiştim adama. Şimdi ise parmağımda yüzüğünü taşıyorumben 27 yaşımdayım o 40. İyi anlaşıyoruz, bir sorun yaşamıyoruz ama yirmilerin başında olsaydım kabul etmezdim herhalde.
Bu arada ben de başta "ya o her şeyi yaşamıştır zaten bir heyecanı yoktur, birçok şeyi istemez, dede kaçmıştır onun içine," diye düşünmüştüm ama adam benden heyecanlı her konuda, ruhu benden genç. Koskoca adam benim yanımda bir erkek çocuğuna dönüşüyor, ben içime nine kaçmış gibi geziyorumAnneme anlatmıştım bu kaygılarımı, "Kızım, esas her şeyi yaşamış insan iyidir çünkü ne istediğini daha iyi bilir," demişti bana.
Yalnız senin durumun farklı, yirmilerin başındasın. Evlilik için çok erken daha. Henüz ergenliğin bile bitmemiş, emin ol bir sene sonra şimdiki ripawsliee olmayacaksın. Tabii ki aileni kurmak istemen çok normal, sadece bu çok radikal bir karar. İyi düşünülmesi gerek. Ablama (babamın yeni eşi) bu ilişkimi anlattım, "Bak baklavacheesecake, iyi düşün, evlilik öyle evde oturup birbirine tatlı yedirmeye benzemez," dedi. Kaldı ki ben otuzuma geliyorum. Yirmi üç yaş çok erken. Yazmamışsın ama okuyor musun bilmiyorum okulunu bitir, yapabiliyorsan yüksek lisans yap, gez, toz, bir paranı kendine harca, mümkünse yurt dışına çık gez, anılar biriktir, evlenince hatta evlilik yoluna girince bile sorumlulukların artıyor. Tadını çıkar, o yaşların geri gelmeyecek çünkü.
Adamı iyice tanı, yukarıda da yazmışlar. Evlenmiş mi hiç, haydi onu geçtim en azından bir nişan geçmiş mi başından? Bunların hiçbiri olmadıysa sıkıntı. Benim eski sevgilim de (iş arkadaşımdı eskiden) 38 yaşındaydı, ne nişanlanmış ne evlenmiş, bana kişisel tercihi olduğunu söylemişti, ben sonra ablasından onun nasıl bir insan olduğunu, ailesine ve eski ilişkilerine nasıl davrandığını öğrendim ve direkt bıraktım. Aynı şekilde 40 yaşında biri daha var tanıdığım, evlenmek istemediğini söyledi fakat bizim çok yakın olduğumuz bir dönem oldu, karakterinden ötürü evlenmediğini değil de evlenemediğini anladım.
Çok dikkatli ol derim. Zamana bırak. Ayrıl demiyorum sakın yanlış anlama. Tanımaya çalış, gözlemle, özellikle istemediği bir şey olduğunda nasıl davranıyor ona çok iyi bak. İş durumları nasıl, sürekli iş değiştiriyor mu, planları neler, senin fikirlerin neler, iyice düşün. Baktın aradan en azından bir iki sene geçti hâlâ niyet aynı, yapabileceğinize inanıyorsunuz ikiniz de, o zaman bir adım atabilirsin.
Dayı gibi görünmüyor, yaşını duyduğumda inanmamıştım. Yaşını duyunca takılmıştım sadece. Kim görse "çok temiz yüzlü bir adam" diyor. Çok bakıyor kendine, çok aktif. Gülen emoji atabiliriz, iki bekar ve reşit insanın yaşadığı ilişkide bir sorun olduğunu düşünmüyorum, bize mantıklı geliyorsa kimsenin beklentilerini karşılamak zorunda değil, istediğim şekilde yazmakta özgürüm :) Konu sahibiyle çok yaş farkımız olduğundan değil ama 23 yaşındayken ben de onunla aynı kafadaydım, şimdi dönüp baktığımda çok farklı görünüyor o yaşım. Kendi 23 yaşıma vereceğim tavsiyeler bunlar olurdu.Konu sahibi ile aranızda sadece 4 yaş var, sanki çok yaş farkınız var gibi yazmışsınız. Bir de dayı dediğiniz, dayı gibi görünen adamla nasıl sevgili oldunuz? Çok garip böyle saçma ilişkilere çok romantik ve eğlenceliymiş gibi gülen emoji atıyor insanlar şaşırıyorum.
Şimdiiii...
Bence erkeğin büyük olması daha iyi. Benimki 13 yaş büyük benden, tanışınca "dayı" demiştim adama. Şimdi ise parmağımda yüzüğünü taşıyorumben 27 yaşımdayım o 40. İyi anlaşıyoruz, bir sorun yaşamıyoruz ama yirmilerin başında olsaydım kabul etmezdim herhalde.
Bu arada ben de başta "ya o her şeyi yaşamıştır zaten bir heyecanı yoktur, birçok şeyi istemez, dede kaçmıştır onun içine," diye düşünmüştüm ama adam benden heyecanlı her konuda, ruhu benden genç. Koskoca adam benim yanımda bir erkek çocuğuna dönüşüyor, ben içime nine kaçmış gibi geziyorumAnneme anlatmıştım bu kaygılarımı, "Kızım, esas her şeyi yaşamış insan iyidir çünkü ne istediğini daha iyi bilir," demişti bana.
Yalnız senin durumun farklı, yirmilerin başındasın. Evlilik için çok erken daha. Henüz ergenliğin bile bitmemiş, emin ol bir sene sonra şimdiki ripawsliee olmayacaksın. Tabii ki aileni kurmak istemen çok normal, sadece bu çok radikal bir karar. İyi düşünülmesi gerek. Ablama (babamın yeni eşi) bu ilişkimi anlattım, "Bak baklavacheesecake, iyi düşün, evlilik öyle evde oturup birbirine tatlı yedirmeye benzemez," dedi. Kaldı ki ben otuzuma geliyorum. Yirmi üç yaş çok erken. Yazmamışsın ama okuyor musun bilmiyorum okulunu bitir, yapabiliyorsan yüksek lisans yap, gez, toz, bir paranı kendine harca, mümkünse yurt dışına çık gez, anılar biriktir, evlenince hatta evlilik yoluna girince bile sorumlulukların artıyor. Tadını çıkar, o yaşların geri gelmeyecek çünkü.
Adamı iyice tanı, yukarıda da yazmışlar. Evlenmiş mi hiç, haydi onu geçtim en azından bir nişan geçmiş mi başından? Bunların hiçbiri olmadıysa sıkıntı. Benim eski sevgilim de (iş arkadaşımdı eskiden) 38 yaşındaydı, ne nişanlanmış ne evlenmiş, bana kişisel tercihi olduğunu söylemişti, ben sonra ablasından onun nasıl bir insan olduğunu, ailesine ve eski ilişkilerine nasıl davrandığını öğrendim ve direkt bıraktım. Aynı şekilde 40 yaşında biri daha var tanıdığım, evlenmek istemediğini söyledi fakat bizim çok yakın olduğumuz bir dönem oldu, karakterinden ötürü evlenmediğini değil de evlenemediğini anladım.
Çok dikkatli ol derim. Zamana bırak. Ayrıl demiyorum sakın yanlış anlama. Tanımaya çalış, gözlemle, özellikle istemediği bir şey olduğunda nasıl davranıyor ona çok iyi bak. İş durumları nasıl, sürekli iş değiştiriyor mu, planları neler, senin fikirlerin neler, iyice düşün. Baktın aradan en azından bir iki sene geçti hâlâ niyet aynı, yapabileceğinize inanıyorsunuz ikiniz de, o zaman bir adım atabilirsin.