Sevgilimle aramdaki sorunları çözemiyorum. Fikirlerinizi bekliyorum

İyi de sen biriyle ilişki yaşamıyorsun ki telefonla ilişki yaşıyorsun.

Sevgilin vardır okumaya gider, askere gider. O zaman uzak mesafe ilişkisi olur. Sizin oturmuş bir ilişkiniz yok. Toplamda bir kaç kez gördüğün adamın nesini seviyorsun...

9 defa gordum geldiginde de 1 hafta kaliyordu seviyorum bi nedeni yok, ona bisey olsa benim canim yanar ama o olmadigi zamanlarda telefonla iliski yasiyorum haklisin

Ahah ilk kez biri bana karamsar dedi :) kızım (yasin çok küçük oldugu icin diyorum ) yazdiklarindan cikarimim.bu
Ben hakarete gelemem saygısızca görürüm bu karamsarlik değil kendini bilmek, prensip sahibi biri olmakla alakali
Bu yastan sonra erkek kahri cekmem net!
Bana bir zamanlar yan komsumun kizi guzel diye kiskandirmaya calisan biri oldu, ben de "git gor o zaman, bana ne" dedim
Olgunlasmamis erkegi yontmakla ugrasamam mumkunse kendini yontmus biri gelsin derim :)
Her ay 20.saat geliyor cok guzel bir sey ama ayda bir gorulen adamla nasil sevgili olunur, iliski yürütülür ki?
Goz goze bakisip elele gezmek varken...

Cok haklisin ama bu sene sinavlara girdi yuzde 90 Muglaya gelicek, yoksa dedigin gibi cok zor ve acitiyor

boşuna üni değiştirmesin.
ayrılın siz. valla sizin içinde en sağlıklısı bu. h kadar saplantılı ilişki mi olur.
düşünsene yolda yürürken sevgilin sana diyo ki kime baktın sen o ne ya

Back
X