Sevgılımle aramı nasıl duzeltıyım

Haddını bıl ve sayfadan uza konusmana dıkkat et hosuna gıtmıyosa cık bakma sen kım oluyosunda akıl verıyosun sakın cevap yazma haddını bıl!
Keşke şu atarı şort giydin diye seni engelleyen sevgiline yapsaydın.
Koskoca insanlar olmuşsunuz ama akıl mantık toplamış bavulu gitmiş.

Okuduğumuzu anlayamiyoruz ki derdine care olalım? Bence sen önce yazmayı falan öğren öyle aşık ol yoksa durum vahim.
Ay ay her kesde bı seyden gıdıyo okuyamıyosan ı zaman ne gezıyosun bos bos yorum yapmaya calısıyosunuz ha sımdı bunu okuya bıldıysen hafı haddını asmadan cenenızı kapatın.bosuna dememısler turk kadınları kıskanc ve egoıst dıye

Sen 27 yaşında olduğuna emin misin?
Burası lise değil hadi evladım git kız arkadaşlarınla kavga et sen...

Biz sırf sevgilisi şort giydi diye engelleyen bir erkeğin sevgilisini kiskaniyoruz evetvazgeçtim okumayı öğrenmek yerine koşarak psikoloğa git

Bende sana once baskasının kaslı vucudunu sılıp kendı ıgrenc gostermeye cekındıgın resmını koy sonra akıl ver derım !klavye arkasında aslan olmus!

Ayy
Benim baklavam yok ya
Şekerpare de koymak istemiyorum idare et

"ay beni kıskanıyorlar" modunu da açtın tam oldun ha

Bu nasıl bir ilişki ve gerçekten 27 yaşında mısınız, o olgunlukta birinin kaleminden çıkmamış yazdıklarınız. Siz şort giymişsiniz o da sizden ayrılmış, 15 yaşında çocuk flörtünde olan şeyler bunlar.

27 olduğuna emin misin? Ayrılma boşver adam hem sorunlu hem çocuklu hem baskıcı havada kap sakın bırakma bari başkasının canı yanmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…