- 2 Şubat 2018
- 116
- 49
- 98
- Konu Sahibi tofitellam
arkadaşlar benim birbucuk yıl önce bir sevgilim vardı beni çok seviyordu bende onu seviyordum ama çok aşırı bi sevgi degil hoşlantı gibi adına ahmet diyelim . ahmet kumar oynadı kahvelerden cıkmamaya basladı sigara içiyordu vs vs bende bu duruma dayanamayıp ayrıldım cok soğumuştum ondan hiç bir duygum kalmamıştı uzun zamandr arkadasım olan (adına ali diyelim) alinin beni sevdigini ögrendim sürekli konuşurduk ama beni sevdgini ahmetten ayrıldıktan sonra ögrendim depresyondaydım kabul ettim bazı problemlerim vardı kabul etmeme sebep olan .. sonra ali nin bana göre olmadgnı gördüm ilişkim bitsin yapa yalnz kalayım istiyordum tabi bu okadarda kolay değildi çünkü ali hiç te uzaklaşaga benzemiyordu ahmet cok acı cekiyordu onun için çok üzülüyordum ama yapabilecegm bişey yoktu sevmiyordum . aliyle çıktıgımı duymuştu bana sordu ce ben üzülmesn diye inkar ettin sonra aliyle ayrıldım ama ali benden hiç kopmadı hep rahatsız etti gel zaman git zaman ahmetin pişmanlığına inandım ona asık oldu onu gercekten sevdim o da kendini duzeltmişti biz tekrar başladık aliyle ayrılalı bir yıl olmuşken ali benim ahmetle barıştığımı duyup gidip ahmete eski msj ve fotograflarımızı gösterdi bire bin katarak anlattı ahmeti cok seviyorum ona hiç olmadgm kadar asık oldum. ahmet bunları görünce sinirden drliye döndü beni terketti ne yapıp ne edip onunla barıştım cok zor oldu ama yaptım bana güveni kalmadı askım bitanem demeyi bıraktı seni seviyorum demeyi bıraktı ben onunla eskisi gibi olabilmek için ne yapmalıyım nasıl guven verebilirim nunaramı degiştirdim sosyal medya hesaplarımı kapattım baska ne yapabilirim bilmiyorum ciddi bi ilişkimiz vardı onu kaybetmek istemiyorum kızlar yardımm lütfenn ...
(