sevgilimle aramız çok kötü ne yapmalıyım?

E ahmet napmis sen yokken? Hic gorustugu kiz olmamis mi? Olmustur..
Ali yalan yanlis seyler anlatiyor ve ahmet sana inanmiyorsa sal gitsin bosver. Zaten duzgun biri degilmis..
yanlış arkadas cevresinden dolayı öyle kötü davranışlar sergiledi saf biri . somra tabi cok cok pişman oldu ve kendini düzeltti . hayır hayatnda benden baska kimse olmadı . hep beni bekledi aynı ortaödayz olsa bilmemem mumkun degil

E ahmet napmis sen yokken? Hic gorustugu kiz olmamis mi? Olmustur..
Ali yalan yanlis seyler anlatiyor ve ahmet sana inanmiyorsa sal gitsin bosver. Zaten duzgun biri degilmis..
bana inandı zor oldu ama .. inanadı barıştı bi anda eskisi gibi olamam cok sarsıldım bunun tamirini sen yapacaksn nasıl yapacagınıda senin bilmen gerekir dedi ve ben ne yapmalıyım bilmiyorum

Psikolojik sebeplerden Ali yi kabul etmek te nedir? Sen ikisine de zerre değer vermemissin Ahmet Ali derken bence biraz yalnız kal

Bence hiç birşey yapma boşver Ali ile Ahmet'i..
Yazım kurallarını ve noktalama işaretlerinin nerelerde kullanıldığını bir öğren gel..
Ben tıp öğrencisiyim şu an sadece derdimi anlatmaya çalışıyorum inanın bana benimle imla yazım konusunda boy ölçüşemezsiniz sadece dikkatli yazmıyorum hepsi bu ( buraya dil bilgisini fulleyip geldim)

Psikolojik sebeplerden Ali yi kabul etmek te nedir? Sen ikisine de zerre değer vermemissin Ahmet Ali derken bence biraz yalnız kal
kabul etmemi zorunlu kılan bir nedenim vardı ama şu an burada açıklayamıyorum

Ben tıp öğrencisiyim şu an sadece derdimi anlatmaya çalışıyorum inanın bana benimle imla yazım konusunda boy ölçüşemezsiniz sadece dikkatli yazmıyorum hepsi bu ( buraya dil bilgisini fulleyip geldim)
Burdan bakınca ilkokul çocuğunun aşk hikayesi gibi duruyor.. O bakımdan..
Muhakkak öyledir ayrıca :)

Eklentiler

• IMG_20180202_191601.webp
    IMG_20180202_191601.webp
    4,8 KB · Görüntüleme: 39
İmlâ kuralları hakkında demiştim ben.
Yoksa tıp öğrencisi olup olmadığının ispatını istemedim.
Okurken cidden yoruluyorum. En azından bir nokta, virgül kullanabilirsin. Gerçekten çok karışık.
Yazım kurallarına dikkat edersen, daha güzel yorumlar alırsın bence. Güzel yorumların çoğu, yazım kurallarıyla alakalı diye düşünüyorum.

Neyse başarılar aşk ve okul hayatında..

İmlâ kuralları hakkında demiştim ben.
Yoksa tıp öğrencisi olup olmadığının ispatını istemedim.
Okurken cidden yoruluyorum. En azından bir nokta, virgül kullanabilirsin. Gerçekten çok karışık.
Yazım kurallarına dikkat edersen, daha güzel yorumlar alırsın bence. Güzel yorumların çoğu, yazım kurallarıyla alakalı diye düşünüyorum.

Neyse başarılar aşk ve okul hayatında..
teşekkür ederim, evet haklı olabilirsin ama bu durum zihnimi çok meşgul etmiş durumda bu yüzden seri seri yazmak istedim.

çok konuşma bence tıp ilk 18.000 bak orda kaç yazıyor
Cevaba gel !! Biz canımızı doktor diye bu tipleremi emanet ediyoruz şimdi... Eyvahki ne eyvahh...
Sevmedigin birisi ile birlikte ol, eskisini unutmak icin yara bandi olarak baska bir insani kullan, iliskiden iliskiye atla, sonra sevmedigine asik ol ama guvenini sars, ve tum bunlarin ustune doktor ol. Pesssss

Cevaba gel !! Biz canımızı doktor diye bu tipleremi emanet ediyoruz şimdi... Eyvahki ne eyvahh...
Sevmedigin birisi ile birlikte ol, eskisini unutmak icin yara bandi olarak baska bir insani kullan, iliskiden iliskiye atla, sonra sevmedigine asik ol ama guvenini sars, ve tum bunlarin ustune doktor ol. Pesssss
sen doktora gitmeden önce doktorun ilişki geçmişini araştır öğren öyle gidersin canım fazla dert etme yani

hayır
Ahmet seni istemiyor ama...sev seni seveni hak ile yeksan ise,sevme seni sevmeyeni mısıra sultan olsa...[/Q

hayırr öyle degil , seviyor ama bu olaylardan sonra aramıza bir soğukluk girdi bir anda eskisi gibi olamayız .s bana güveni sarsıldı ama sevgisi bitmedi :KK43:

Ahmet’in değiştiğinden nasıl bu kadar eminsin peki? Okuyor mu? İpsiz sapsız biri izlenimi uyandırdı bende anlattıklarından. Bana göre sosyal medyanı falan kapatman çok mantıksız bütün kozları onun eline veriyorsun şu an pişman oldun diye ama sonra çok pişman olursun adam seni parmağında oynatır benden söylemesi. Aşık da olsan kimse için kendinden yaşayışından ödün verme sana tavsiyem. Güvenecekse sözüne gözüne bakarak da güvenebilir sen de zamanla onu hayal kırıklığına uğratmayarak güvenini kaybetmezsin. Büyük hareketlere gerek yok çocuk değilsiniz.

Ahmet’in değiştiğinden nasıl bu kadar eminsin peki? Okuyor mu? İpsiz sapsız biri izlenimi uyandırdı bende anlattıklarından. Bana göre sosyal medyanı falan kapatman çok mantıksız bütün kozları onun eline veriyorsun şu an pişman oldun diye ama sonra çok pişman olursun adam seni parmağında oynatır benden söylemesi. Aşık da olsan kimse için kendinden yaşayışından ödün verme sana tavsiyem. Güvenecekse sözüne gözüne bakarak da güvenebilir sen de zamanla onu hayal kırıklığına uğratmayarak güvenini kaybetmezsin. Büyük hareketlere gerek yok çocuk değilsiniz.

ipsiz sapsız degil şükür hukuk okuyor . O olaylar yaşandığında ikimizde hazırlık ögrencisiydik ama üzerinden epey zaman geçti şu an çok şükür ikimizde okuyoruz . Değiştiğinden emin olabiliyorum çünkü o dönemler hazırlık pskolojisi ,aile problemleri ve çok kötü bir arkadaş ortamı vardı ama şu an aile problemleri kalmadı ,arkadaş çevresi gayet düzgün, sınav pskolojisi yok, yaptıklarından pişman ve ayrıca hareketleriylede o güveni verdi o yüzden değiştiğine emin olabiliyorum.

içimden geçen cevapları vermişsiniz:KK9::KK9::KK9:

Back
X