• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilimle severek ayrıldık çok mutsuzum

korkularının üzerine gitmelisin…
evet sende bir travma var babandan dolayı, ama her alkol kullanan böyle değil ki…
ağzıyla içmesini bildiğin sürece hiçbir sıkıntı yaşamayacağın bir madde bu.
kendi iyiliğin için bu travmanı aşmalısın bence.
kaldı ki 2 yılda 10-12 kere içmek inan hiçbir şey. 2 ayda bir ağza içki sürmüş, çoook çokk az bir miktar bu.

ama yine de bu çocukla olmaz.
içki içtiği için değil, sana yalan söylediği için.
ne olursa olsun yalan kabul edilemez.

sen bu çocuğu bırak, sonra da destek al bence.

ayrıca ben de aşık olduğum halde sevgilimden ayrıldım :)
anlaşamıyoruz diye karşılıklı bitirdik biz.
canım ilk günkü kadar acımıyor.
bir şekilde geçip bitecek. unutacağız.
sadece zaman…
sadece zamann .. unutmak için olmasada alışmak için ..

b
Bu pislik boşuna haram değil. Azıda çoğuda haram. Yani kararında içmek sorun degil derlerya Oxford universitesinde yapılan bir araştırmaya gore alkolun az miktarda alinsa dahi beyinde hasara neden olduğu kesfedildi.
yinede isteyen icer tabi biz karisamayiz, kendi kararidir.
Ben size hak verdim açıkçası. Fakat burada problem ickiden ziyade güveninizi kırması..
Ve soylede bir durum var, siz kolay seyler yasamadiniz, ve erkek arkadasiniz sizi gercekten sevse size bu derece travmalar yasatan bir birseyden kendiside ayni sizin gibi sogurdu. Sonucta ortada sirf bir tiksinme durumundan ziyade travma yasamis bir insan var. Ve eger gercekten seviyorsan sevdigine bunu yapan seyden sende uzak durursun. Fakat sevgiliniz boyle davranamamış. Bu yuzden beni seviyor kismini bir daha gozden gecirin.
Ayrica henuz cok gencsiniz, elbette sizi seven ve sizinde seveceginiz, guvenebileceginiz bir kisi illaki karsiniza cikacaktir. Zira Allah'ın iyi kullari halen var. Bu yuzden umutsuzlugu birakin.
bende size katılıyorum ona her şeyi açıkça anlatıp agladıktan sonra bırakırım içmem bitmesn ilişkşmiz gibi şeyler bile söylemedi sadece özür dilerim dedi ama bir daha içecegını kabuk etti bende ısrarcı olmadı kimseye zorla kısıtlama getiremem elbette .. Eger tam tersi olsaydı ben onun için bir an bile düşünmeden bırakırdım alkolu ve beni affetsin diye çabalardım ama o böyle bir ley yapmadı :(

Bilemiyorum, sizin yaşadığınız travma için onun kendi iradesi dışında bir şeye mecbur bırakılması doğru mu emin olamadım...
Ancak evet, yalan söylemesi takılınacak nokta.
En başında alkol kullandığını biliyor olsaydım bu ilişkiye kesinlikle başlamazdım diyorsanız doğru yoldasınız. Sonuçta bu da bir tercih meselesi, böyle bir insan tercih ediyor oluşunuz hakkınız, saygı duymalı.
kesinlikle en başında içiyor olduğunu bilseydim asla bu ilişkiye başlamazdım .Bu noktaya geldiktrn sonra ögrenmem benim için büyük hayal kırıklığı oldu

Böyle düşünmeniz çok normal aslında. Şu an duygusal travma yaşıyorsunuz. Böyle zamanlarda insanin aklina her şey bitti, hiç mutlu olamayacağım, hiçbir şey düzelmeyecek gibi düşünceler gelir. Burada işte sizin nasıl davranacaginiz onemli. sürekli kendini bu düşüncelerle bogmamak, mümkün olan en kısa zamanda kendinizi toparlamaya bakmalisiniz.

Bu arada bak hem guzelsin, hem tıp okuyosun daha ne olsun:KK24:
Biz sürekli aynı ortamdaydık günün 6 7 saatini beraber geçirirdik o yüzden anılarımız çok fazla alışkanlık var kokay olmayack benim için ama bu konuda netim . Bana fazla abarttığımı ilişkimize yazık ettiğimi filan söylemişti bu yüzden buraya yazmak istedim ama görüyorum ki bi çok insan benim yermde olsaydı aynı davranışı sergilerdi demekki abartmıyorum en azından doğru bir şey yaptgmdan emin oldum artık içim daha rahat ..

Alkolü bilmem de yalan söylemesi affedilmez . Her alkol içen Alkolik ,bağımlı,şiddet yanlısı değildir. Bende içiyorum .ama sınırımı bilirim , kimseye bir rahatsızlığım olmaz . Kafamı dağıtırım . Tabi siz de kötü bir örnek var . Siz de haklısınız.
Çok kötü bir şey yapmıştı onu yaptıgında alkollüymüş alkol kullandığını itiraf ettiktrn sonra söyledi bi gün alkol kullamıp sanada zarar vrmekten korkuyorum peki sen benden korkuyormusun dedi . Yani demek istediğim şey kullanınca sapıtanlardanmış sakince kafasını dağıtanlardan degil ..

3 senede 3 5 kere içtiyse bağımlı değildir ortam olmuş içmiştir. buna rağmen söz vermediyse ya sizi sevmiyordur yada hala o konuda yalan söylüyor, daha sık içiyordur.
Yalan ve sırlar var düzgün biri olmadığı ortada. Ömür boyu ağlayacağınıza şimdi ağlayın. Babadan çekmişsiniz zaten risk almayın. Karşınıza inşallah sizi çok mutlu edecek herşeyi unutturacak biri çıkar.
Gerçekten çok haklısınız zevk için içiyprsan bagımlı değilsen ve beni çok seviyorsan neden vazgecemiyorsun ? o zaman ya sevmiyorsun ya da bagımlısın ...

kesinlikle en başında içiyor olduğunu bilseydim asla bu ilişkiye başlamazdım .Bu noktaya geldiktrn sonra ögrenmem benim için büyük hayal kırıklığı oldu
Aman boşverin o zaman, bu da sizin tercihiniz istemiyorsunuz alkol kullanan bir insan demekki bu kadar basit.
Yalnız kalmayın, çıkın çıkın gezin

Ben alkol almasina takilmadim. Yalanlarina takilsim. Yalanin pembesi mavisi olmaz. Ufak da olsa soyluyorsa gerisi gelecektir. Bu yuzden en dogru karari vermissin. 21 yasindasin. Su an sevemwm diyorsun. Hepimiz oyle diyorduk. O gonul sonra oyle bir seviyor ki tekrar, inan ayaklatin yerden kesiliyor. Gecmis olsun. Unutma yurek tasiyan insan tekrar sever de... sevgiyle kal...

Sizde psikolojik destek şart. Alkol dozunda kullanıldığı halde çok kötü bi şey değil. Bu bakış açısına göre değişir belki de benim düşüncem bu yönde.
Erkek arkadaşınız sizi kaybetmemek için yalan söylemiş olsbilir. Bu doğru mu ? Tabikide değil.
Durumunuz varsa bi psikologla danışın derim. Siz mutlu olun ki karşındakini de mutlu edebilesiniz.

Alkolun etkisi her kesde farklidir. Babamla abim bayramdan bayrama icerler, icdikten sonra bisey deyismez, konusuruz, eyleniriz sonra onlar uyurlar.
Dayimin bir tanesi ictiyinde hemen deyismeye baslar, karisina, kizina cok agir kufurler saydirir, cok pislik bir insana donusur.
Diger dayim ictiyinde bos bos konusmaya baslar, ne komustugunu bile anlamazsin.
Kucuk dayim ictiyinde disarda her kesle tartisir, dovulur)))
İctiyinde boş konusan dayimin kizi da babasinin alkolunden biktmisti. Evlendiyi cocuk da alkolik cikti. İcip icip dovuyo kizi malesef ...
Sevgiliniz ictikten sonra nasil bi insana donusuyo acaba. Bi de ne kadar iciyo, azmi cokmu. Onu bilmek lazim ...

Merhaba arkadaşlar, benm karşılıklı olarak birbirimizi çok sevdiğimiz bir erkek arkadaşım vardı adına Ahmet diyelim . Benim babam tam bir alkolik, 21 yaşındayım, 21 yıldır bir gece içmezse digerinde mutlaka içer. En uzun düzelme süresi 10 günü geçmemiştir. Bu durumla ilgili çok kötü anılarım var. 13 yıl boyunca tek bir odada yaşadık evimiz tek odalıydı annemle babamın tüm tartışmalarına kavgalarına şahit oldum ,şiddete şahit oldum.. yani bu alkol yüzünden başımıza çok şey geldi kendimi balkondan bile attım siz düşünün artık.. Ahmet ayrıntılı olarak bilmiyordu ama babamın bu yüzden bize çok çektirdiğini ve benim alkolden igrendiğimi biliyordu onunla çıkalı 3 yıl olmadı ama tanışalı 3 yıl oldu . O beni 3 yıldır seviyor fakat ben ona sonradan asık oldum . Onunla konuştuğum ilk gün "alkol varmı? " diye sordum, sordugum ilk soruydu "yok " dedi .. Dün gece bana son iki yıldır alkol kullandığını yaklaşık 10 12 keredir içtiğini söyledi başka yalanlarda söylemiş hepsini itiraf etti hepsini affettm bir şey demedim ama sonuncusunu affedemedim çünkü o alkoldü başka şeye benzemezdi ..ona o kadar güveniyordum ki bu kadar igrenmeme ragmen ben içerim o içmez diyordum . Konuştuk bana birdaha içmeyeceginin sözünü bile veremedi bidaha "içmeyecegini söyle lütfen" dedim "tutamayacagım sözler veremem özür dilerim" dedi ona başımdan geçenleri anlattım agladı bende ağladım "özür diledi lütfen beni bırakma" dedi ama yinede bir daha içmeyeceginin sözünü veremedi bende bu yüzden ayrıldım ve çokkkk mutsuzum bidaha kimseyi sevemem en ççookk güvendiğim insandı güvenimi sarstı hiç kimseye güvenemem ciddi bir ilişkimiz vardi şimdi ne yapmalıyım ?
En azından dürüst davranmış. 2 senede 10_12 defa alkol almak bence abartılı değil. Yılda 1_2 defa bende alırım ortam olursa sadece.. Ama sevmem çayı tek geçerim. Hassasiyetini anlıyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun.

Alkolun etkisi her kesde farklidir. Babamla abim bayramdan bayrama icerler, icdikten sonra bisey deyismez, konusuruz, eyleniriz sonra onlar uyurlar.
Dayimin bir tanesi ictiyinde hemen deyismeye baslar, karisina, kizina cok agir kufurler saydirir, cok pislik bir insana donusur.
Diger dayim ictiyinde bos bos konusmaya baslar, ne komustugunu bile anlamazsin.
Kucuk dayim ictiyinde disarda her kesle tartisir, dovulur)))
İctiyinde boş konusan dayimin kizi da babasinin alkolunden biktmisti. Evlendiyi cocuk da alkolik cikti. İcip icip dovuyo kizi malesef ...
Sevgiliniz ictikten sonra nasil bi insana donusuyo acaba. Bi de ne kadar iciyo, azmi cokmu. Onu bilmek lazim ...
bir pskopata dönüşüyor .. kendine ve etrafa zarar veriyor

Sizde psikolojik destek şart. Alkol dozunda kullanıldığı halde çok kötü bi şey değil. Bu bakış açısına göre değişir belki de benim düşüncem bu yönde.
Erkek arkadaşınız sizi kaybetmemek için yalan söylemiş olsbilir. Bu doğru mu ? Tabikide değil.
Durumunuz varsa bi psikologla danışın derim. Siz mutlu olun ki karşındakini de mutlu edebilesiniz.
denedim daha önce ama inanın para tuzagından başka bir şey degildi bi faydasını görmedigim için devam etmedim bursumu oralara yatıramam degmiyor yani sonuç alsaydım devam edrrdim

Aman boşverin o zaman, bu da sizin tercihiniz istemiyorsunuz alkol kullanan bir insan demekki bu kadar basit.
Yalnız kalmayın, çıkın çıkın gezin
keşkeeee ... sınıfta kalırım ama çalış babam çalış.. bir de bu pskolojiyle .. hayat zor

O zaman ayrilmakla cok iyi yapmissiniz. Evlendikten sonra siddet gore bilirdiniz. İyi ki, zamaninda oyrenmissiniz ...
iyi ki .. hatta devam etseydi bu yaz aileme açıklayacaktım annem biliyor da ailemin geneline açıkşayacaktım aileleri tanıştıracaktır ciddi bir şeyler için adım atacaktık . staja basladgmda düğünü yapacaktık .. Hayırlısı olsun ..

Çok kötü bir şey yapmıştı onu yaptıgında alkollüymüş alkol kullandığını itiraf ettiktrn sonra söyledi bi gün alkol kullamıp sanada zarar vrmekten korkuyorum peki sen benden korkuyormusun dedi . Yani demek istediğim şey kullanınca sapıtanlardanmış sakince kafasını dağıtanlardan degil ..
Ozaman uzak dur. Hakim ol duygularına .

Back
X