Sevgilimle aramızda büyük bi boy farkı var ?

Arkadaşlar çok önemli bişey değil ama ben kafama çok takıyorum .
Sevgilim 190 ben 159 boyundayım yani omzuna bile gelemiyo kafam omzunun bi 5 6 cm altında kalıyorum aslında beni çok beğendiğini söylüyo hatta benim onu beğenmeyeceğimi fln söylemiş ama yanında öyle küçük kalıyorum ki özgüvenim düştü son günlerde yürümek bile istemiyorum çok seviyorum ama böyle baya havaya bakmam gerekiyo .bide düşünüyorum acaba benim için çok kısa fln diyomudur diye . Sadece bi kere topuklu giyersin sende bişry olmaz demişti ama sizce çok mu anormal ?
Ben 158
Esim 178
🤔
Sizin aranizda 30 cm fark var.
Isin acikcasi sevgi varsa gerisi hic onemli degil.
Ne ornekler var ki bunları siz de biliyorsunuzdur.
20 li yaslarimda ciddi anlamda boy takintisi olan biri olarak yaziyorum bunu ;
Sakin ama sakin kafanizi boy sorunu ile meskul etmeyin.
Kim ne derse desin, siz sevginize bakin.

Komik durmuyo mu ama ben bide insanlar güler diye çekiniyorum

Tabiki değişik gelmişti başta bize de
Ama gayet mutlular
Neden elaleme göre yaşayasın ki? Benim eşimle boyum uyumlu ama bana da yakışıklı değil dediler büyük gösteriyo dediler vs vs
Elalem hiçbir şeyden memnun olmaz

Belki 190 dan da uzun yani yatağına sığmamışta yatak yaptırmışlar :)
Kendimi minicik küçücük bişry görüyorum son günlerde önüme gelen kapı dolap herşeyle boyumu kıyaslıyorum :)
Biz de 1.86 ya 1.60 iz. Hic de sorun etmedik ikimiz de. Hatta bir suru avantaji var. Ben mutfakta ve giysi dolabinda alt raflarla ilgileniyorum o da ust. Bebegimiz var ufak. Onu yurutmek boyu uzun oldugu icin belini agritiyor ama benim agritmiyor:) yolda agaclarin altindan rahatca geçiyorum o gecemiyor. Isin esprisi bunlar tabi. Ikiniz de uzun olsaniz da kisa da olsaniz millet diycek bir sey bulur. Bence kafana takma.
Canım anormal bişey yok ki bunda herkes boyu boyuna biriyle evlenmiyor. Üstelik toplumda erkeklerin boy olarak uzun olması bu kadar kabul görmüşken bence keyfinize bakın . Ben uzun boyluyum inanın manken ya da boya dayalı bir sporcu olmadığınız sürece pek imrenilecek yanı yok . Ben eşimle aynı boydayim düğünlerde falan düz ayakkabı elbiselere hiç yakışmıyor yakışacak olan ayakkabılar aşırı pahalı 😂 ne güzel işte sarılınca tam bağrına denk gelecek, topuklu ayakkabı giyebileceksinjz, evinize girerken gelinlikle eşiniz sizi kucağında taşıyabilecek..... Bi sürü artısı var dışardan bakanların ne dediğini boş verin

acaba kardeşimin kızarkadaşı olabilir misiniz :KK70:
kendisi de 1.90 filan kızarkadaşları genelde kendinden kısa boylu kızlardı, şimdi boyuna yakın bir kız arkadaşı var, hatta bir keresinde kız hem kardeşimden kısa hemde yaşı ondan büyüktü,
takmayın kafanıza sizi göre göre sevgili olmuşsunuz, o bunu sorun etse zaten sizi seçmezdi boşa kuruntu yapmayın kardeşim :KK74:

Arkadaşlar çok önemli bişey değil ama ben kafama çok takıyorum .
Sevgilim 190 ben 159 boyundayım yani omzuna bile gelemiyo kafam omzunun bi 5 6 cm altında kalıyorum aslında beni çok beğendiğini söylüyo hatta benim onu beğenmeyeceğimi fln söylemiş ama yanında öyle küçük kalıyorum ki özgüvenim düştü son günlerde yürümek bile istemiyorum çok seviyorum ama böyle baya havaya bakmam gerekiyo .bide düşünüyorum acaba benim için çok kısa fln diyomudur diye . Sadece bi kere topuklu giyersin sende bişry olmaz demişti ama sizce çok mu anormal ?
kız daha ne istiyorsun dışarda konuşurken güneşin sana gelmesini engeller gölgede kalırsın (ben bu aralar dışarda eşimi gölgelik olarak kullanıyorum da)

180 fln bana normal geliyo da 190 da çok uzun ya en azından bi omzuna gelirsin 😂
topuklu ayakkabılar iyi ki varlar :)
amaa adam dediğin boylu poslu olsun canım ben hep derdim ben kısa olabilirim ama uzun biriyle evlenicem. fiziğe bu kadar takılma bazı erkeklere kısa kadınlar daha seksi geliyormuş :)

Nişanlım benden uzun olduğunu iddia etse de benle aynı boyda.
Bende baştan biraz takıyordum ama sonra karakterine bakınca asla gözüme gelmedi.
canım sen uzun bile olsan dediğin gibi gerçekten sevince insanın gözüne hiçbirşey gelmez
ayrıca mankenlere baksana hep kısa boylu adamlarla beraberler :cool:

Ay ne biliyim aileme söylüycem fln diyo aklıma ilk acaba boyumu çok kısa bulurlar mı diye düşünüyorum takıntı yaptım galiba
kız daha ne istiyorsun dışarda konuşurken güneşin sana gelmesini engeller gölgede kalırsın (ben bu aralar dışarda eşimi gölgelik olarak kullanıyorum da)
canım sen uzun bile olsan dediğin gibi gerçekten sevince insanın gözüne hiçbirşey gelmez
ayrıca mankenlere baksana hep kısa boylu adamlarla beraberler :cool:

1.60-1.80 iz çok fark durmuyo fotolarda. ama sizin 30 cm fark var. güneşe bakarmış gibi bakarsınız artık.::))

Back
X