- 4 Haziran 2007
- 9.099
- 17.645
- 448
- Konu Sahibi SalakSacma
eşim 185 ben 162 hiç öyle abes durmuyor,omuzunu geçiyorum,topuklu da giymiyorum hiç
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım ailesi de biliyordur oğullarının boyuna göre bir kız bulmanın ne kadar zor olduğunu türkiyede kadınların boy ortalaması 1,63 müydü o civarda birşey, yani sen aşkına sevgine bak, tek derdiniz boy olsun merak erme ailesi seni severse selvi boylu olarak görürlerAy ne biliyim aileme söylüycem fln diyo aklıma ilk acaba boyumu çok kısa bulurlar mı diye düşünüyorum takıntı yaptım galiba
Cok tatlis olursunuz benceArkadaşlar çok önemli bişey değil ama ben kafama çok takıyorum .
Sevgilim 190 ben 159 boyundayım yani omzuna bile gelemiyo kafam omzunun bi 5 6 cm altında kalıyorum aslında beni çok beğendiğini söylüyo hatta benim onu beğenmeyeceğimi fln söylemiş ama yanında öyle küçük kalıyorum ki özgüvenim düştü son günlerde yürümek bile istemiyorum çok seviyorum ama böyle baya havaya bakmam gerekiyo .bide düşünüyorum acaba benim için çok kısa fln diyomudur diye . Sadece bi kere topuklu giyersin sende bişry olmaz demişti ama sizce çok mu anormal ?
canım ailesi de biliyordur oğullarının boyuna göre bir kız bulmanın ne kadar zor olduğunu türkiyede kadınların boy ortalaması 1,63 müydü o civarda birşey, yani sen aşkına sevgine bak, tek derdiniz boy olsun merak erme ailesi seni severse selvi boylu olarak görürlersevmezlerse ağzınla kuş tutsan ne fayda
Senin zevkine kalmiş birsey. Eşim 1.85 benden 29cm filan uzun, kendim kisa olmama rağmen boy takintim var 180den kisa erkek sevmiyorum niyeyse, 190 civari erkek arkadasim da olmuştu benim hoşuma gidiyor yuksek topuklu giyen biri de degilim hic.
Bu konularda komik mi filan diye sorgulama boşuna herkes farkli. Kimine boy farki abes gelir, kimine kisa boylu erkek abes gelir.
Evet ben bir kere aynı boydayız dedim ; bana dedi ki devede de boy varcanım sen uzun bile olsan dediğin gibi gerçekten sevince insanın gözüne hiçbirşey gelmez
ayrıca mankenlere baksana hep kısa boylu adamlarla beraberler![]()
Benim de eşim 188 ben 157 yim. Boy farklarımız eşitArkadaşlar çok önemli bişey değil ama ben kafama çok takıyorum .
Sevgilim 190 ben 159 boyundayım yani omzuna bile gelemiyo kafam omzunun bi 5 6 cm altında kalıyorum aslında beni çok beğendiğini söylüyo hatta benim onu beğenmeyeceğimi fln söylemiş ama yanında öyle küçük kalıyorum ki özgüvenim düştü son günlerde yürümek bile istemiyorum çok seviyorum ama böyle baya havaya bakmam gerekiyo .bide düşünüyorum acaba benim için çok kısa fln diyomudur diye . Sadece bi kere topuklu giyersin sende bişry olmaz demişti ama sizce çok mu anormal ?