Sevgilimle aramızı bozmaya çalışıyor?

aseldngl

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2025
4
0
1
24
Şimdi bizim mahallede bimde çalışan bi kız var geçen sevgilimle gittiğimizde bana ters ters baktı. Sevgilimin ablasıda orada çalışıyor gidip ablasına yalan yanlış şeyler anlatmış benim hakkımda. Ondan sonra geçen sevgilime yazdı bana istek atıp niye geri çekiyorsun diye ama atması imkansız hesabı bende var çocuk 2 gündür yanımdaydı canım değil benim görceğimi biliyor sonuçta. orada da bizi ayırmaya çalıştı engelledi. Dünde bi baktım sevgilimden engeli kaldırmış biz normalde ayrılmıştık dün sevgilimle ve profil fotosunu değişince hemen engeli kaldırmış. Ben ne yapayım şimdi bu kıza sevgilimle barışma aşamasındayız birde bu arada

Kıza bir şey yapmana gerek yok sevgilin gevşek. O izin vermese o kız bu hallere girmez ama belli ki sevgilinin de hoşuna gidiyor

Bence sevgilinle bir muhabbeti var yoksa nerden yüz bulsun böyle kendi kendine umutlanmiyordr.

Bence sevgilinle bir muhabbeti var yoksa nerden yüz bulsun böyle kendi kendine umutlanmiyordr.
Ben o gün sevgilime yazdığı gün dedim beni nerden tanıyorsun diye kız ne tanıcam seni bende tanımıyorum seni felan yazdı sevgilime

Ben o gün sevgilime yazdığı gün dedim beni nerden tanıyorsun diye kız ne tanıcam seni bende tanımıyorum seni felan yazdı sevgilime
Tanımadığı adamın sevgilisine neden ters ters baksın bide koskoca sosyal medya da sevgilinizu bulup yazsn. Hiç sanmıyorum tanışmadklarini vardır bi alakaları ama ne ??

Sevgilin önce gidip kızın ağzını kapatsın, ablasına ayar versin ,ablası da kızı konuşturmasın. Belli ki arka planda kızla ilgili dönen bir şeyler var.

Kız sevgilini engelliyor kaldırıyor yazıyor, sevgilin de ay benim sevgilim var mı diyor sen de beni seviyor problem kızda mi diyorsun bende sevgilin ve ablası birlik olup yakında seni bırakırlar diyorum

Ben napim sence kıza yazayımmı
Bence bira uzaklaş o ortamdan ya. Seni savunmayan bir sevgili var hele bide daha en başında ablasıyla bu tarz muhabbetlere düştüysenz o işten hayır gelmez. Kaç yıllık sevgilisinz ? Bide ne o engellemeler engel kaldırmalr falan çocuk gibi. Haa yanlış anlamadysam kız engeli kaldırmış dimi kız niye engel gibi birşeye ihtiyaç duymuş peki ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…