• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimle arkadaşları arasındaki bu seviyesiz muhabbeti aklım almıyo ?

Sevgilimle muhabbet ederken arkadaşının yaptığı bi ŞAKA yı anlattı
Bi erkek arkadaşlarını kızdırmak için wp durumuna herkesten gizki ama sadece onların görebileceği bir durum atmış “ manav x fuhustan gözaltına alındı gözaltına alınırken 1 kilo domates alana bedava veriyorum “ dedi diyip kadının fotografını atmış arkadaşının annesinin
Sevgilimde arkadaşının yaptıgı bu şeyi çok komik bişeymiş gibi anlattı
Bende siz buna gülüyomusunuz gerçekten ne kadar seviyesiz ve midesizsiniz insanlar bu tarz şeyler için cinayet işliyo ne kadar rahatsınız bunu yapan da evli barklı adam hiç mi utanmanız yok dedim
O da içimizde bi art niyet olmadıgını bildiğimiz için bi sorun yok dedi bende kendi annene yapılsa gülcekmisin dedim oda gıcık gıcık gülerim dedi
Bende “iyi iki gün sonra karına yapılınca da gülersin “
dedim
“Beni hiç tanıyamadıysan benim böyle bi k** evladı oldugumu düşünüyosan işine gücüne bak kötü konuşurum “ dedi aklım almıyo bu nasıl bu seviyesizlik Napılır bu durumda
Hala sevgili değilsiniz umarım, seviyeli bi insan karsına çıkacaktır..

Kızlar üzgünüm ama erkekler arasında her zaman böyle seviyesiz muhabbetler olur ama bu arkadaşlar level atlamışlar.
Valla ben leş erkek geyiklerinin aranan ismiyim :KK70: Grupta "kadin arkadaşlarımız" var diye benim oldugum ayri bir grubumuz var, ama ne onlarla ne baska erkek arkadaslarimla erkek ortamlarinda birinin annesi kardesi vs üzerinden böyle espriler döner.
Evet seviye dibe vurur ama aile bireyleri hep hedef dışıdır normalde. Bunlarinki ekstra ekstra leş.

Ay ben de anne kelimesini görmeyip adamlar kendileriyle ilgili espri yapıyorlar ,bu kadar kızacak ne var bunda diyordum :KK75:. Meğerse anneleriyle ilgili bel altı espri yapıyorlarmış.:KK34:

Bu ahlaksızlık tek kelimeyle hiç günahı olmayan insanlara iftira hem ayıp hem günah büyük vebal böyle bir insana nasıl güvenilir bilmiyorum Allah sizi korusun

Konu sahibi oradaki mesajınızı alıntılamış ve farketmeden buraya eklemiş, olay bu bence.

Konu sahibi sevgilinizin arkadaşlarından daha önemli sorunlarınız var. Sizi umursamayan, "zor dönemin geçince konuşalım" diyecek kadar düşüncesiz bir sevgiliniz var. Buna daha çok odaklanın bence.
Teşekkür ederim konu sahibi yanlışlık yapınca haliyle bana da saçma bişey yazan oldu bu durumdan rahatsız oldum şaşırdım teşekkür ederim konu ile ilgili yorum yapmıyorum sadece kendim hatalı Bi yorum yaptım sandım konu sahibi konularını karıştırmış 🙏bende sinirle Bi kırgınlık yaptıysam affola. Teşekkür ederim sevgilerimle 🙏

Kuzenimin de, sevgilimin de wp gruplarını okumuslugum var seviyesiz muhabbetler oluyor fakat hiç sevgili, eş,anne, kardeş karistirdiklarini görmedim.
Bu tarz bişey beni aşırı irrite ederdi

Bir insanın nasıl güldüğünden terbiyesini, neye güldüğünden akıl seviyesini anlarsın.
Bnce o gülme sinirden gülmüş gibi geldi .bndede öyle olur kahkaha değil o yarım ağız bı gülüş .konu sahibi oğlanın annesini karstrinca sinirlenmiş. Konu o değil ama dikkatimi çekti

S SalakSacma haksizmiyim konu sahibi

Sonda yazdigin var ya ben k evlâdi miyim demis. Heh. O küfürü ona et. Kesin gülecek..
Benimde boyle cok ahlaksız terbiyesiz arkadaşlarım vardi. Aslinda arkadaslarim degildi arkadaşımın arkadaşıydı. Bak et o küfürü birgün gülecek hahaha diye.

Bi erkek arkadaşlarını kızdırmak için wp durumuna herkesten gizki ama sadece onların görebileceği bir durum atmış “ manav x fuhustan gözaltına alındı gözaltına alınırken 1 kilo domates alana bedava veriyorum “ dedi diyip kadının fotografını atmış arkadaşının annesinin
Bende siz buna gülüyomusunuz gerçekten ne kadar seviyesiz ve midesizsiniz insanlar bu tarz şeyler için cinayet işliyo ne kadar rahatsınız bunu yapan da evli barklı adam hiç mi utanmanız yok dedim
O da içimizde bi art niyet olmadıgını bildiğimiz için bi sorun yok dedi bende kendi annene yapılsa gülcekmisin dedim oda gıcık gıcık gülerim dedi
dedim
“Beni hiç tanıyamadıysan benim böyle bi k** evladı oldugumu düşünüyosan işine gücüne bak kötü konuşurum “ dedi aklım almıyo bu nasıl bu seviyesizlik Napılır bu durumda
Tam da öylesin deyip ayrılamadınız mi 🤦‍♀️ eşimin 4 grubu var işle müdürleriyle lise ünv arkadaşının olduğu gruplar alır okurum hiç böyle birseye şahit olmadim ne kadar iğrenç ya . Bide arkadasi annesinin fotosunu mu attı

Hayır ayrıldık zaten o bana gelip sen beni çocukluktan beri tanıyosun onun annesi benimde annem benim annem onunda annesi bu şaka hoş değil ben yapmadım zaten ama sadece güldüm bizim içimizde kötü niyet olmadıgından ha gelip başkası yapsa ben oturup gülmem ama senin ettiğin laf çok ağırdı ben öyle birimiyim fln dedi ve bende bitirdim zoruna gitmiş beyfendinin
Soruya hala cevap vermiyorsunuz.
Hala sevgili misin bu insanimsi ile ?

Hayır ayrıldık zaten o bana gelip sen beni çocukluktan beri tanıyosun onun annesi benimde annem benim annem onunda annesi bu şaka hoş değil ben yapmadım zaten ama sadece güldüm bizim içimizde kötü niyet olmadıgından ha gelip başkası yapsa ben oturup gülmem ama senin ettiğin laf çok ağırdı ben öyle birimiyim fln dedi ve bende bitirdim zoruna gitmiş beyfendinin
Aynen öyle birisin deseydin.

Valla ben leş erkek geyiklerinin aranan ismiyim :KK70: Grupta "kadin arkadaşlarımız" var diye benim oldugum ayri bir grubumuz var, ama ne onlarla ne baska erkek arkadaslarimla erkek ortamlarinda birinin annesi kardesi vs üzerinden böyle espriler döner.
Evet seviye dibe vurur ama aile bireyleri hep hedef dışıdır normalde. Bunlarinki ekstra ekstra leş.
Neden bu kadar beğenmedim emojisi aldım anlayamadım 😂 sadece doğruları konuştum evet çok doğru yakında swinger mwinger teklif eder Allah muhafaza. 🙄

Neden bu kadar beğenmedim emojisi aldım anlayamadım 😂 sadece doğruları konuştum evet çok doğru yakında swinger mwinger teklif eder Allah muhafaza. 🙄

dedim
Yuh artik seviyesizligin bile bi seviyesi olmali

Annesine yapılınca gülermiş ama karısına yapılırsa gücüne mi gidermiş yani ben anlamadım? Bu arada bunun adı midesizlik değil, g ile başlayan bir kelime. Erkek arkadaşınız bir g...

Back
X