sevgilimle ayrıldık takipten çıkmasına rağmen hala profilime girip hikayelerime bakıyor neden yapar?

hllerol95

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2018
175
32
98
30
arkadaşlar sevgilimle ayrıldık kesinkle istemedğini söyledi son mesajında da ısrarla onu whtasptan engellememi istedi ama kendisi engellemedi instagramdan takibi bıraktı ama profilime girip hikayelerime bakıyor. bunu neden yaptığını mera ediyorum.düşüncelerinizi yazar mısınız

ay benim manitada öyle.eski manita pardon.erkeklerin yaptıkları şey de çokta mana aramamak lazım.düz mantıktır onlar.alışkanlık olmuş inadına girip bakıyordur bir anlam çıkarma

Merak ediyordur ve tekrar barışma ihtimaline karşı açık kapı bırakıyor bence..

Bana bir çocuk twitterda DM den yazmıştı cevap vermedim tweetlerime like atıyordu paylaşıyordu. Bende bir kaç kere onun tweetini paylaştım umutlandımı nedir dm den yazmaya devam ediyor ama ben hiçbirine cevap vermiyorum ama okuyorum ona okundu yada görüldü bildirimi gitmiyo ama. En sonunda çocuk tweet attı benide etiketlemiş 'lütfen beni engelle çünkü ben hergün senin sayfana girip fotoğrafın değişmişmi ne yazmışsın diye bakmaktan kendimi alamıyorum' yazmış bende engelledim.

Erkekler düz varlıklar, öylesine yapıyordur; onların bir kadın beyni kadar detaycı, hassas bir düşünce mekanizmasına sahip olduklarını sanmıyorum. :110:

O yüzden bence kararlı olmalısın, profilini gizli yapıp ona karşı güçlü durmalısın.

Back
X