Sevgilimle ayrılma noktasına geldik

bana herşeyi kısıtlıyo artık erkeklerle bile konusmamı istemıyo ben üniversite ögrencisiyim erkeklerle konusmam cok normal ama bu anlamıyo. aynı seyi ben ondan istediğim zaman tartışma cıkıyo. sevgilim müzisyen ve konserlere cıkıyo solist kız arkadasları oluyo bende bunlara sinir oluyorum. bunlardan dolayı cok tartışma oluyo orta yolu bulamıyoruz.s

Karşı karşıya gelip buluşabiliyorsanız işiniz daha kolay:31: Karşınıza oturtup doğru düzgün konuşmak çok önemli bunun sende farkındasın tabi ki ama daha da önemli olan şey nasıl davranıcağını bilmek soğuk kanlı olmalısın önceden konuşmayı içinden geçirmelisin ne gibi cevaplar verecek onu düşünüp mantıklı cevaplar üretmelisin ayrıca tamamen dikine gitmek kendi düşünceni ona zorla kabul ettirmek çok çok zordur ve tavsiye etmem.:45: Ellerini tutup kavga etmemeye söz verdirttir ve konuşmaya başla sana söz hakkı vermesini sağla sende onun cevaplarını dinle ve zaman tanı. Örneklerde bulunurken çok dikkat et başa beladır bilirim :18: Umarım düzelir çok yıpratır insanı böyle şeyler :50:

Bence bir süre birbirinizden uzak durun bir ara verin sonrasında ne yapacağınıza karar verirsiniz.Tekrar devam etme kararı alırsanızda öncesinde tüm rahatsız olduklarınızı konuşur bir orta yol bulursanız devam edersiniz.Yoksa böyle giderse biririnizi çok yıpratırsnız.

haklısın galiba fevri davranıp ayrılmamam lazım. umarım sorunlarımı çözerim. fikrin için saol

Karşı karşıya gelip buluşabiliyorsanız işiniz daha kolay:31: Karşınıza oturtup doğru düzgün konuşmak çok önemli bunun sende farkındasın tabi ki ama daha da önemli olan şey nasıl davranıcağını bilmek soğuk kanlı olmalısın önceden konuşmayı içinden geçirmelisin ne gibi cevaplar verecek onu düşünüp mantıklı cevaplar üretmelisin ayrıca tamamen dikine gitmek kendi düşünceni ona zorla kabul ettirmek çok çok zordur ve tavsiye etmem.:45: Ellerini tutup kavga etmemeye söz verdirttir ve konuşmaya başla sana söz hakkı vermesini sağla sende onun cevaplarını dinle ve zaman tanı. Örneklerde bulunurken çok dikkat et başa beladır bilirim :18: Umarım düzelir çok yıpratır insanı böyle şeyler :50:[/QUOja
sen herşeyi aşama aşama düşünmüşsün bunları uygualamak daha kolaydır ama bende denedm bunlarn bi kaçını ve sabrımın zorlandığını gördüm bende ani inişler çıkışlar yapıyorum.

benimde başımdan geçti canım bence de konuş baktın olmuyor ayrıl..ya da ciddi bir şekilde konuşarak ikna etmeye çalış,ben seni dinliyosam sende beni dinleyeceksin de

bak cnm ilk sayfadaki cevaplarına göre yorum yapıcam dikkatle dinle:)
bende senden farksız bi durumdaydım hayatım kabus olmuştu diyebilirim
snn gibi üni öğrencisiyim deli gibi kıskanç bi sevgilim var bnmde etek giymeme
karışır makyaja karışır geç geldin şu kadar saat bekledim bilmem ne ben günde
5 kere ayrıldığımı bilirim öyle an gelirdi ki gebertesim gelirdi sevgilimi:52::52::52:
çok şükür ki 1 yılı doldurduk :nazar:artık ilişki rayına oturdu diyebilirim sıkmıyor artık
beni geçen kot etek bile giydim hemde minicik:52:
saçlarımın renginin bile dikkat çekmemesini istiyordu gittim sarı yaptım:52:
makyaj desen artık ona da alıştı:52:
maşallah paşama sesini çıkartmıyo:nazar:
sana tavsiyem eğer ki gerçekten seviyorsan zaman sadece zaman ilişki oturur gider
rahata erersiniz:)

haklısın galiba fevri davranıp ayrılmamam lazım. umarım sorunlarımı çözerim. fikrin için saol

bence fevri davranmalısın.
madem senden birsürü fedakarlık istiyor,kurallar koyuyor,aynılarına kendide uyacak.
yoksada daha fazla ezdirme kendini ve ayrıl.

Back
X