sevgilim daha önce cezaevine girmiş

Etikette neden nişan yazıyor?

Açıçası bu kadar yoruma dönüpte halen çte üysini savunduğuna göre bu ülkenin 7 dk gündemi olursunuz.

Ayrılırken bile ölme riskin var çok planlı bir ayrılık gerekiyor karşında profesyonel yakalanmayan cellatlar olabilir, evlenince düşünemiyorum nasıl ayrılacaksın belki çte üyesini bilerek seçtiğiniz için 3 dk fazla gündemde tutarlar.

Seks için canını verdi denecek kadar basite alınarak yad ederler sizi.

Tabiki anneniz için üzülüyorum çünkü kadıncağız senin ayrı evde yaşayabilecek yetişkin biri olduğunu düşünmüş.
Ya baygara cetesi diyor. Biraz arastirsaniz gorursunuz ne bicim bir olusum oldugunu. Yerinde olsam birak ayrilmayi, sehir degistirip kimligimi degistiririm. Oyle fena bir cete. Bu da hala romantik romantik seviyorum diyor.

herkese iyi akşamlar sevgilimle 3. yılımıza gireceğiz evlilik yolundayız kendisi tekstille uğraşıyor bende muhasebe işlerine bakıyorum 1 aydır ,geçen hafta uyap portalına girdim dava dosyalarında 2020 yılında arkadaşıyla beraber bi kadını silahla yaralamaya karıştığını gördüm olayı kendisine söylemedim ama tüm arkadaşlarıma söyledim çocuk melek gibi birisi benim üstüme ölüyor neredeyse ne zaman kavga etsek direk gönlümü alır çiçek böceğe boğar beni türkiye gürcistan turu yaptık beraber 3 yıldır beraberiz şiddete meyilli tek bi hareketini görmedim olayı anlattığım herkes arkadaşlarım annem ablam kardeşim ayrılmamı söylüyor aşırı kararsızım 1 haftadır stresden kafamda saç kalmadı bana ben böyle bi durumu bahsetmesi gerekmez miydi sizce ne yapmam lazım görsellerde daha ayrıntılı anlatıyor
Sakın evlenme sevgili olmaya devam etme.Başka bir kadına yapan sanada yapacak.

Bu arada baygaraları hafife alma terslerine gelirsin bir biçerler adalet ararız her yerde şu an burda onları ifşa ettiğini görseler bile tehlikedesin.Ben şahsen haberi olmadığını düşünmüyorum gayet bilerek arabasını onlara vermiş.

Back
X