• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimle ayrıyız :(

guzel_gozlum

Guru
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2011
129
6
318
İstanbul
Sevdiğim insanla ayrıldık 20 gün oldu o kadar canım yanıyorki bugün dogum günü dün gece mesaj attım ama cevap bile vermedi aradım açmadı gururum yerle bir oldu:43: 4 senelik ilişki bugünle birlikte tamamen bitti sanırım o kadar çok özledimki içim yanıyor hep ağlıyorum ama o beni unuttu galiba :(:(

demekki o tamamen bitirmiş sonuçte bi teşekkür edebilirdı sonuçta zamanla acın gececektir dayanıklı ol bu duruma alışmaya çalış allah yardımcın olsun

telefon beklemek mesaj beklemek nedir iyi bilirim
insanın gözü sürekli telefonda olur
ama mesajına karşılık vermeyerek ayıp etmiş
ne kadar ayrılmış bile olsanız bir teşekkür edebilirdi
dört sene emek verilmiş bir hayat var ortada
umarım zamanla alışırsın

Son düzenleme:
canım sabır. kimse vazgeçilmez değildir emin ol.

hayırlısı da olmuş olabilir. mesajına cevabı kibarlıktan verseydi sen umutlanabilirdin. "ben kibarlıktan cvp verdim bitti" deseydi daha da kırılırdın.

arama.kafanı dağıt. gez. ihtiyacın olan onsuzluk ve zaman.

erkekler ıste uzulme canım o nasıl hayatına devam edıyor umursamıyorsa sende aynısını yap degerlı olursun

Zaman herşeyin ilacıdır arkadaşım,bitmez dediğin ne aşklar bıter ve bıgun gerıye donup baktıgında ''neden bunca üzmüşüm kendimi,,oysa benden daha değerli hiç bisey yokmuş'' dersin ve senin için doğru olan insanın elinden tutuyorken gülümseyerek anarsın bu gününü...

Sevdiğini bırak, geliyorsa senindir, gelmiyorsa hiç senin olmamıştır ki....:63:

Bu dünyada bir yerde senin bir tek gözyaşın için dünyayı verecek bir erkek mutlaka vardır :31:

hepinize yorumlarınız için teşekkür ederim çok acı bişey yaşıyorum bida beni sakın arama diye mesaj attı ben yine tamam dedim ama dayanamadım özledim görüşelim dedim cvp yazmadı dedim tamam demedim farzet daha fazla çabalamıcam artık dogum gününü kutladık insanlık ettik haklısın ben herşeyi hakediyorum dedim :(

Artık arama onu tamam mı, canım bu sana bısey kazandırmaz , arama demiş sana anla bunu,,,bıtırmıs herseyı,,,bırak donecegı varsa da donmesıne bıle ızın verme artık,,,sana bu acıyı tattıran ınsan için enerjini harcamaya degmez tatlım

Canım gerçekten çok zor bir durum. 4 yıllık bir ilişkinin bitişi her insanı fazlasıyla üzer. attığın mesaja cevap vermemesi çok çirkin olmuş. O kadar yıl sevgilim dediğin insan bir teşekkür mesajını ne olursa olsun hakeder bence. Canım bundan sonra ne olursa olsun asla ama asla arama. sabretmeye çalış. Yapabileceğin başka birşey yok maalesef. İnş bütün güzellikler en kısa zamanda seni bulur. Bugünlere dönüp baktığında içinde en ufak bir üzüntü kalmaz.:71:

tlfn beklemek mesaj beklemek ondan tlfn beklerken tlfn elinde uyuya kalmak eski günleri hatırladımda hiç üzülme gururun kırılmadı elinden geleni yaptın ilişkin için ve bitti artık önüne bak geçmişi düşünmek yaralar sadece

daha çok yeni ayrılığınız cnm. 20 gün ne ki :( Sen elinden geleni yapmışsın. Eğer ayrılmanızda senin hatan varsa yapmayada devam et ama bi yere kadar! Beyfendinin bi yerlerinide çok kaldırma. Sessizliğe gömül. Bekle izle bakalım olayları

daha çok yeni ayrılığınız cnm. 20 gün ne ki :( Sen elinden geleni yapmışsın. Eğer ayrılmanızda senin hatan varsa yapmayada devam et ama bi yere kadar! Beyfendinin bi yerlerinide çok kaldırma. Sessizliğe gömül. Bekle izle bakalım olayları

Hatalı olan ben değilim aslında biz en son görüştüğümüzde yanımda bi kız mesaj attı arkadasım dedi kız ee hadi yazmış ne demek bu dedim beni çagırıyo kızlı erkekli dogum gününe gidicekmiş birinin benim haberim bile yoktu sonra telefonu kapattı basladık kavga etmeye neyse zaten anneside annemi arıcaktı isteme olayları felan olcaktı aramadı ben anneme söylemiştim yalancı cıktım bu tür olaylar yasadık beni suçluyo hatalımıyım bilmiyorum hatam varsa nerde artık beni suçlu hale getirdi.

tlfn beklemek mesaj beklemek ondan tlfn beklerken tlfn elinde uyuya kalmak eski günleri hatırladımda hiç üzülme gururun kırılmadı elinden geleni yaptın ilişkin için ve bitti artık önüne bak geçmişi düşünmek yaralar sadece

evet yaptım elimden gelenin fazlasını yapcak bişey yok artık ağlasamda artık gerçekleri görmeliyim

erkekleriçin 4 sene beş sene farketmez bir kalemde silebiliyorlar herşeeyi unutabiliyorlar ama işte kadınlar için öyle değil ilişkinin her zerresini hatırlıyor insan yani napalım kader bu olsa gerek biten bitmiştir kader diyip boyun eğmek en mantıklısı demek ki senin için hayırlı değilmiş ...

Canım gerçekten çok zor bir durum. 4 yıllık bir ilişkinin bitişi her insanı fazlasıyla üzer. attığın mesaja cevap vermemesi çok çirkin olmuş. O kadar yıl sevgilim dediğin insan bir teşekkür mesajını ne olursa olsun hakeder bence. Canım bundan sonra ne olursa olsun asla ama asla arama. sabretmeye çalış. Yapabileceğin başka birşey yok maalesef. İnş bütün güzellikler en kısa zamanda seni bulur. Bugünlere dönüp baktığında içinde en ufak bir üzüntü kalmaz.:71:

İnşallah canım sağol güzel düşüncelerin için.

canım neden ayrıldınız ,sebep neydi bilmiyorum ama benden sana tavsiye..kesinlikle arama sorma..sessiz kal. ararsa da meşgule düşürme bırak çalsın çalsın sussun..mesajlarına cevap verme. bu onları çıldırtıyor. benim gururundan bununun ucunu görmeyen sevgilim, Türkiyenin tanıdığı bir adamın oğludur kendisi..o bile benim sessizliğime dayanamadı geri geldi ,şimdi o bana yalvarıyor.. bende çok acı çektim, yalvardım ama o hiç tınlamadı.. aradan bi ay geçti başladı aramaya.. kavga ettiğimiz zamanlarda öyle.. sen beni dinle.. hakkında hayırlısı olsun :16:

Back
X