senı o çocukla gordum bu gune kadar bekledım hep gozledım senı senın hayatta mutlu olmanı senden cok ıstıyorum senın ıcın cok savastım ama o savasları kaldırcak guc kalmadı bnde coktm ııcın... nese herseyın bı sonu olurmus satırlarımın sonu hayatında hersey gonlune gore olur ıns kendıne cok ıyı bak senı ıyıkı tanıdım ve sensızlıge cok pısmanım HOSCAKAL...
utanmaz bunu atmış bana görende ben ayrıldım peşimden o koştu sancak Allaha havale o artık. gücü kalmamış ben nelerini affettim düşünsene gözünün içine bakıyo ve yalan bişey için senn ölünün üstüne yemin ediyo doğru diye halbuki yalan olduğunu biliyorum daha bu hiç bişey erkek milleti böyle sevgisi bitince senden kötüsü yok

ben hakkımı asla helal etmiycem gözümden düşen onca yaşın acısını çeker elbet sende üzülme hiç pişman olucak emin ol inan bana 1 sene boyunca aradım açmadı bile uyumazdım onun sevdiği pizzayı yapardım buluşunca ona götrrdüm migreni vardı her ağrısında başını ovup iyi olana kdr başından ayrılamazdım insan msja cevap verr bide seni seviyorum beni bekle 2.5 sene dedi bana

hayatını yaşıyıp geri döncekmiş ayy ayyy bak gene hatrlayıp salaklığıma sinrlendim.
sakın hatayı kendnde arama ne olursa olsun sen önemlisin. sen iyisin sen bunu haketmedin. seven insan yanında olurdu. o kendi hatalarını duygularını senn üstüne yıkıp gitmiş sen asıl affetme onu 4 sene ne demek bunun içinmi katlandın? sonu buysa sen üzülme o üzülsün bırak mutlu ol unutursun 1sene de anca unuttum ama benm salaklığımdan kabullenemedim bittiğini. sen yapma sakın böle geriye döndüğünde hataların deneyim oldu bidaha yapmazsın artık. mutlu günlerini düşünme daha mutlu olucağını unutma. bi söz vardı belkide 'Allah seni karşıma bi sonraki çıkanın değerini anlayım diye çıkardı.' diye. cnm benm sakın affetme sakın.

[/QUOT
Birgün belki o da anlar ne diyimki ona yani ne desem boş seviyorum dedim yetmedi bi sürü söz söledim yok yani.. Senin unutmana sevindim canım bazıları bunu gerçekten hakediyor ne kadar çok sevmişsin baksana o kadar fedakarlık kim yapar şimdi bu zamanda anneler bile çocukları için bişey yapmazken sen pizzalar yapmıssın basında beklemıssın bunlar unutuluyo işte canım Allah seni mutlu etsin sen hakediyosun bunu sağol bana büyük bi teselli oldu bu sözlerin..