• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimle barışmak istiyorum

teşekkür ederim canım evet gerçekten mükemmel bir adam var hayatımda ona aşığım beni bile çekip ilişkimizi bugüne kadar getirebildiği için minnettarım ona umarım hepinizin kısmetine böyle bir adam düşer hani klişe bir söz varya beklenen gün gelecekse çekilen çile kutsaldır diye bende yaşadım onu mademki devam etmekte kararlısın umarım senide mutlu bir son kucaklar..

bu genç yaşımızda öyle örnekler görüyoruz ki, artık evlilik, ilişki hepsinden soğutuyor.. çok mutlu oldum sizin adınıza..inşallah herkesin kısmetine iyi insanlar düşer..

Aklı hala diğer kızda bence............:97:

sanmıyorum çünkü barışma imkanları kalmadı artık. ve aklı onda olsaydı o da benim sürekli o kızı öne sürmeme katlanamazdı, ayrıca son konuştuğumzda da kendide söyledi, sakın aklına o gelmesin, bitti hiçbişey hissetmiyordum ona biliosun dedi.. benim derdim şuanda o kız değil zaten, sadece ilişkime sahip çıkmaya çalışıyorum.

sanmıyorum çünkü barışma imkanları kalmadı artık. ve aklı onda olsaydı o da benim sürekli o kızı öne sürmeme katlanamazdı, ayrıca son konuştuğumzda da kendide söyledi, sakın aklına o gelmesin, bitti hiçbişey hissetmiyordum ona biliosun dedi.. benim derdim şuanda o kız değil zaten, sadece ilişkime sahip çıkmaya çalışıyorum.

Sana söylediği laflardan bunu çıkardım
O zaman büyük bi bunalımda :44:

İlişki istemediğine göre yalnız kalmak kafasını toparlamak isitiyo olabilir bi süre..

Sana söylediği laflardan bunu çıkardım
O zaman büyük bi bunalımda :44:

İlişki istemediğine göre yalnız kalmak kafasını toparlamak isitiyo olabilir bi süre..

evet, bunca işin arasında sana ilgi gösteremiorum diye belirtti zaten, ilgisizlik nedenini..ama zaten ben ilgisizlikten şikayet edip sorun çıkarmadım ki :( ne kadar zormuş yaaa :((

Bu cocugun zamana ihtiyacı var 4,5 yıllık bir iliskiden cıkmıs..
5 yıllık bir iliskim var ve bir gün ayrılırsam hic birsey hissetmesem bile baska birini hayatıma sokmam, kabullenmem cok zor olur..
Kesinlikle biraz kafamı dinlemek isterdim.

Bu cocugun zamana ihtiyacı var 4,5 yıllık bir iliskiden cıkmıs..
5 yıllık bir iliskim var ve bir gün ayrılırsam hic birsey hissetmesem bile baska birini hayatıma sokmam, kabullenmem cok zor olur..
Kesinlikle biraz kafamı dinlemek isterdim.

ben olsam bende senin gbi düşünürdüm.. ama ben ona en başında söyledim, öyle bi şey ki bu anlatamıorum. kendi uğraştı, çabaladı.. ve kazandı.. şimdi neden böyle oluyor, baştan istemediğimizde uğraşıyorlar ele geçince kaçıyorlar..zamana ihtiyaçları oluyor, buarada bize yazık olmuyor mu

ben olsam bende senin gbi düşünürdüm.. ama ben ona en başında söyledim, öyle bi şey ki bu anlatamıorum. kendi uğraştı, çabaladı.. ve kazandı.. şimdi neden böyle oluyor, baştan istemediğimizde uğraşıyorlar ele geçince kaçıyorlar..zamana ihtiyaçları oluyor, buarada bize yazık olmuyor mu

Madem böyle kendini biraz geri cek bakalım arama, sorma, umursama, ilgilenme.. :19:

Son düzenleme:
canım ben de geçmişte 3 senelik ilişkimi bitirdiğimde aylarca kendime gelememiştim ki sonunda bir şey hissetmiyordum, ona rağmen kolay olmadı. bence akışına bırak, şu an emek harcayabileceğin ir meydan bırakmamış çünkü sana. yapacaksa, o yapacak ve inan ki böyle zamanlarda eğer arayıp sormaz, üstüne düşmezsen daha makbul oluyorsun...

. yemek temizlik bulaşık hepsini yaptım :( kendimi sınavlarımı çoğu zaman hiçe saydım. o işten geliyor yorgun aman kızmasın aman yorulmasın diyerek geçti.

e terkedilmek için elinden geleni yapmışsın canım. o senin erkek arkadaşın sadece üstelik ilişkiniz çok yeniymiş. niçin bunları yapma ihtiyacı hissettin ki? sen onun annesi değilsin... bir tarafta uzun süreli( ki bana göre henüz yaraları tam kabuk bağlamayan) bir ilişki,diğer tarafta kendini hırpalayan , taze ama sanki yıllanmış gibi diğer ilişki... kendinden ödün vererek ne kadar devam ettirebilirsin??

.
e terkedilmek için elinden geleni yapmışsın canım. o senin erkek arkadaşın sadece üstelik ilişkiniz çok yeniymiş. niçin bunları yapma ihtiyacı hissettin ki? sen onun annesi değilsin... bir tarafta uzun süreli( ki bana göre henüz yaraları tam kabuk bağlamayan) bir ilişki,diğer tarafta kendini hırpalayan , taze ama sanki yıllanmış gibi diğer ilişki... kendinden ödün vererek ne kadar devam ettirebilirsin??

terkedilmek veya terkedilmemek için yapmadım bunları.. gece 1de eve geliyordu ve sabah 6da uyanıyordu. ve bende bu kadar yoğunlukta ona kıyamadığımdan yapıyordum hepsini :((

Seni üzmek istemem fakat 4,5 yıllık ilişki kolay unutulmaz. Hele bu kadar kısa bir sürede.. Çivi çiviyi söker diye düşünerek seninle yakınlaşmış olabilir.

Seni üzmek istemem fakat 4,5 yıllık ilişki kolay unutulmaz. Hele bu kadar kısa bir sürede.. Çivi çiviyi söker diye düşünerek seninle yakınlaşmış olabilir.

haklı olabilirsin ama kızlar sizden ben yardım istiyorum, barışmak istediğimi anlatıyorum...

Sevgiye değecek insan var değmeyecek insanlar bu aşk mutsuzluktan başka birşey getirmemiş bence önce kendini sev,say ve bye,bye de sonu iyi değil bu işin hep eski aşkı beyninde olacak sende yedek parça olma

Erkek arkadaşın,kendini çok güzel ifade etmiş.
Artık yapacak birşey yok,yalvaracak değilsin.

Bence ilişki düşünmediği bir dönemde,fazla hazır bir ilişki içinde bulmuş kendini.
Bir de biraz fazla üzerine düşmüş,hatta sıkboğaz etmiş olabilirsin.
Olmuyorsa olmuyordur.Kısa bir ilişkiydi diyorsun,bu kadar kafana takmamaya çalış.

Erkek arkadaşın,kendini çok güzel ifade etmiş.
Artık yapacak birşey yok,yalvaracak değilsin.

Bence ilişki düşünmediği bir dönemde,fazla hazır bir ilişki içinde bulmuş kendini.
Bir de biraz fazla üzerine düşmüş,hatta sıkboğaz etmiş olabilirsin.
Olmuyorsa olmuyordur.Kısa bir ilişkiydi diyorsun,bu kadar kafana takmamaya çalış.

keşke bende bu kadar soğukkanlı olabilsem..

Konu içeriği nedeniyle "Aşk hikayelerimiz/Dertlerimiz" başlığına taşındı.
Konuları lütfen ilgili başlıklara açalım.

bu konuyu açalı nekadar zaman oldu. siz haklıydınız. görüşüp son kez, oturup orta yol bulalım diye anlaştığımız halde aramadı bile.onun yüzünden yurttan ayrılmıştım ve sınav zamanı sokakta kaldım resmen. doğum günüydü aradım açmadı. 1gün sonra kendisi aradı. hiçbir şey olmamış gibi konuştu bide. son gün aradım," ben yarın gidiyorum, okulum bitti,memlekete dönüyorum hoşçakal" dedim. ve bana görüşmekten bahsetti."bu sefer böyle oldu, kusura bakma, mutlaka görüşcez, istanbula gelceksin ve görüşcez tamam mı, görüşcezz illa ki" dedi. siz haklıydınız. sevgi falan bi yere kadar. bittiğinde bitiyor ve belki de o hiç sevmedi. bunca zaman oldu hala belki diye bekliyorum. en önemlisi özlüyorum

Back
X