Sevgilimle başbaşa bikaç saat (Otelde çalışanlar cevap ltfn)

valla herkesin aklı var kafalarını azıcık kullansınlar

sevişecek olan sonradan ah vah etmeyecek
canım istedi yaptım sorumluluk bende diyebilecek
ayrılırsa da gitti bekaretim ortada kaldım diye dövünmeyecek

ben sevgilimle otelde de kaldım evde de kaldım
sonra da bir sebepten adamı terk ettim. bir daha başlamayacağımızı düşünüyodum ayrılırken. ama yaşadıklarımı zaten bile isteye ve o sorumluluğu bilerek yaşamıştım. hiç de pişman olmadım. sonra bişeyler oldu barıştık evlendik falan
ama dediğim gibi ilerde bundan ayrılırsam başkasıyla evkenecek olsam otelde kaldığımı öğrenir mi, babamlar duyarsa ölürüm gibi düşünce içinde olanlar otelin önünden bile geçmesin. göze alıyosanız yaşayın yaşamak istiyosanız

Iste ben de bunu demek istedim.

Ama emin ol otele gizli girme yolunu arayan birinde o sorumlulugu taşıyacak kafa yoktur.

O yüzden bu kişinin yaşına bakıp aman doğru kararı verecek yaşta diyemeyiz.

Yaa ayrıca doğru kararın yaşı mi var ?

Dün burada 2 çocuklu kadının yeni tanıştığı yalancı manyak bir herifle birlikte olma hatasına düşüp tehdit edildiğini okumadık mi?

Insan bu hata yapabilir. Hatanın yaşı yok. Pişmanlıgin da..

Birden fazla kadınla aynı otele girilmediğini biliyorum diyorum ben de.
Sonra da ekliyorum diyorum ki "demek ki her yerde aynı uygulama yok"
Celallendim çünkü her konuda kendi bilgisi dışında bir şey söylence yok öyle bişey yeaacılar geliyor. Gelmeyin benden alıntı yapacaksanız.
Daha fazla konuşursak ban yiycez susalım iyisi. Konuyu takipten çıkarıyorum.

Hayda ben bilgime göre cevap verecem tabi ki her otrlde olmaması otellerin hepsi aynı uygulamayı sürdürdüğünü göstermez. Keza bende gördüğümğ ve uyulanmadığını söyledim senin bildiğin oysa benim bildiğim bu işte bunda yanlış ne var tamam en iyisini siz biliyorsunuz haklısınız ok alıntılamayın beni iyi günler girilmediğini biliyorsunuz ama ben girişinide yaptım kendşmde gitti. demek ki bilginiz net değil

Konu icergini silmissin yorumlardan okuyarak anlamaya calıstım.
8 yıllık iliskinizin ardından otele gitmek istiyorsunuz anladıgım kadarıyla
Ben otelin girisinden cıkısından anlamam, cok kücükken gitmistik ailemle
Ne yapacagına karar verecek olan sensin, bircok kisi evlilik öncesi cinsel iliskiden bahsetmis
Eger evlilik öncesi iliski seni pisman edecekse uzak dur, o ortama hazır hale getirme kendini.
Ben yerinde olsam otel yerine bir restorana giderdim, evlenince balayına gidersiniz nasılsa.

Konu sahibi kimseye güvenme, bu zamanda hicbir insan evladına güvenilmez, ben uyarımı yaptım icim rahat, her sey zamanında güzel, bir seylerin heyecanını simdiden yasama.

O otele gideceksin sonra bir derdim var bolumunde kizlar kandirildim cok pismanim yardim edin diye bir konu acacaksin.yapma kizim senin ne isin var otellerde kocan deyil sevgilin bu adamlar yakar insani pisman eder.uzulursun kizim....

Bi kaç saat diyosun....spa hamam havuz diyosun....25 yaşındayım diyosun...eéee?
Söyle babana...ben spaya havuza gidicem de...tut kendi adına odanı...sevgilin de kendi adına tutsun....ne yani baban müşteri kayıtlarına mı bakıcak kızım kimle aynı gün konaklamış diye?
Sen ortaya çıkması neredeyse imkansız olan bi durumdan bu kadar korkuyorsan gitme zaten otele motele...
Arkadaşlar tavsiye vermiş ama bence ilk birlikteliğiniz de olmayacak bu....

Gelmiş gene velev ki ayrıldın ekibi.
Pis :63: zinacı seni :KK53:

Kimlik verin sorun olmaz birinin öğrenmesinden çekiniyorsanız.

Ama o bir kaç saat yetmez size diyim :KK53:
8 yıl diyosun :KK70:

Sürekli farklı kadınla nasıl geliyorlar? Benim bildiğim otele bir yıl içinde girdiğin kişiden farklı biriyle giremiyorsun. Her otelde geçerli değil mi ki bu o_O
Kız olurmu öyle şey :confused::confused:

Bence doğru bu zaten burda herkes kendi görüşünü yazıyor dimi? Bende doğru olan şeyi yazıyorum kendimce. Nitekim ayrılıp sonrasında yaşadıkları yüzünden bir sürü şey yaşayan insanlar var. Ne erkekler vAr melek gibi ayrılınc şeytana dönüşüyor. Bu yüzden dikkatli olmak lazım. Daha yeni bi konuda bayanı ayrıldığı sevgilisi tehdit ediyordu herkese anlatıcam diye. Çoğu kişinin başına geliyor. o yüzden tavsiyede bulunmaktayım dikkatli olmak lazım psikopat çok. Yaşanmasına karşı olduğumdan değil ülkemizde bayan olmak zor, psikopat erkek çok. Hayat ne olcağı belli değil bir değil iki değil on kere düşünmek lazım bir şeyi yapmadan..

O kadın 15 gün tanıdığı adama evlenicem muamelesi yapıp evine sokmuştu. Ne idüğü belirsizdi evli piskopat çıkabilirdi. Çok ucuz kurtarmış bu kadarla. Bu kızcağız 8 yıldır tanıyor adamı. Çoğunun hayatında sekiz yıl tanıdığı arkadaşı bile yoktur burda :)

O kadın 15 gün tanıdığı adama evlenicem muamelesi yapıp evine sokmuştu. Ne idüğü belirsizdi evli piskopat çıkabilirdi. Çok ucuz kurtarmış bu kadarla. Bu kızcağız 8 yıldır tanıyor adamı. Çoğunun hayatında sekiz yıl tanıdığı arkadaşı bile yoktur burda :)

O konunun kendisi değil içeriği hikaye gelmişti bana :) olaylar istediği gibi gelişmedi konunun sahibin bana göre olay bu :)

Burda ki ise farklı 8 yıl olmuş artık ama konu sahibi ortaya çıkmasın istiyor korkusu bu :)

Ben yorumların cinsellikle bağdaştırılmasından sıkıldım sadece ne kada da meraklı bir milletiz ya ayrılırsaymısız aaa iyiki hatırlattınız biz bu ihtimali hiç düşünmedik zaten teşekkür ediyorum. İnsanın fikri neyse Zikri odur derler. Dünyada ayrılıktan ziyade ilk olarak ölümün farkındayız çok şükür . 8 yıldır biz ilk defa basbasa kalmıcaz arkadaslarımızın evinde kalmışlığımız tabiki oldu . Zaten yarınımız belli olmadıgı için henuz ortada yasanan cinsellik adına bir durum soz konusu degil sevgili namus bekçileri. Ha ama yaşamıs olsaydımda bundan Kİ ME NE?!! Hamile kalıp yardım istermisimde cocugum olurmusda 9 ay sonra ciddimisiniz ya aaaaa.

Ben yorumların cinsellikle bağdaştırılmasından sıkıldım sadece ne kada da meraklı bir milletiz ya ayrılırsaymısız aaa iyiki hatırlattınız biz bu ihtimali hiç düşünmedik zaten teşekkür ediyorum. İnsanın fikri neyse Zikri odur derler. Dünyada ayrılıktan ziyade ilk olarak ölümün farkındayız çok şükür . 8 yıldır biz ilk defa basbasa kalmıcaz arkadaslarımızın evinde kalmışlığımız tabiki oldu . Zaten yarınımız belli olmadıgı için henuz ortada yasanan cinsellik adına bir durum soz konusu degil sevgili namus bekçileri. Ha ama yaşamıs olsaydımda bundan Kİ ME NE?!! Hamile kalıp yardım istermisimde cocugum olurmusda 9 ay sonra ciddimisiniz ya aaaaa.

Tatlım onlar kötü niyetle söylemedi bence kötü olma sonra diye iyiliğin için konuştular

Kısaca toparlamak istiyorum. Dediğin gibi olmaz ama alternatifleri var mı evet var.

1.İkiniz ayrı oda tutun yan yana odalar olsun yine beraber geçirin tüm günü

2.Günlük kralık ev tutun senin kimliğin vs gerek kalmaz. Ev ortamı da daha rahat olur.

Ayrıca durum şu ben gece kalmak istemiyorum . İstegim sadece atıyorum saat 14:00ten 24:00 e kadar sevgilimle vakit geçirmek . Şu istanbul kalabalığında ordan oraya koştur trafiği cek gürültü bilmemne olmadan huzurlu sevdicegimle biraz zaman

Ayrıca durum şu ben gece kalmak istemiyorum . İstegim sadece atıyorum saat 14:00ten 24:00 e kadar sevgilimle vakit geçirmek . Şu istanbul kalabalığında ordan oraya koştur trafiği cek gürültü bilmemne olmadan huzurlu sevdicegimle biraz zaman
Peki sen kimden yardım istiyorsun ?onu anliyamadim

Otel tutmayın spa için gerek yok orda kalmanıza

8 yıldır birlikteyiz tahmin edersiniz ki yemek yemenin film izlemenin pek bi farkı yok artık cok gunluk seyler . Herseyden herkesden biraz uzaklasmak amac cok yogun tempolarla calısıyoruz cunku

Ya yaptigin seyin arkasinda duracaksin, yada ileride ortaya ciktiginda utanacagin seyler yapmayacaksin bu kadar basit. Madem yasiniz var uzun yillar birliktesiniz calisan kisilersiniz , neden eviniz yok ???
Hadi eviniz olmasin nasil bir isletmeye gitmeyi dusunuyorsun ki senden kimlik bilgisi almayacaklar, kimligimi saklayacam derken kendini baska pisliklerin icinde bulma. Gidin dogru duzgun buyuk isim yapmis bir otele, hem tezmi olur hem konforlu hemde iciniz rahat eder yani. Hem iyi bir otele giderseniz hamami, saunasi, spa si da olur yararlanirsiniz yani.
bu devirde kimlik bilgisi olmadan iceri alan otelden korkarim ben acikcasi.

Kızcağız nicki de değiştirmiş :KK48: hzlvlkn2 imiş dün gece, 5. mesajda alıntıda öyle gözüküyor..
Baştaki konuyuda silmiş, keşke buraya soracağına arayıp bi otele soraymış :cool:

Back
X